
! In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
Romul Botran Solera 1893 Decanter se păstrează în butoaie din lemn de stejar alb până la 18 ani înainte de a fi rafinat cu un Rom Botran în vârstă de 40 de ani.
Whatsapp:
+40 736 663 458"Ryoma" de la distileria Kikusui este un rom japonez cu totul deosebit, stilul său unic se datorează în special trestiei de zahăr extra-fine specifică Japoniei.
Obţinut prin presarea trestiei de zahăr, romul este maturat timp de 7 ani în butoaie de stejar, unde îşi dezvoltă complexitatea, textura, notele dulcege de vanilie şi caramel.
Kikusui Distillery amplasată pe insula Shickoku este una dintre cele mai vechi distilerii din Japonia..
"Ryoma" de la distileria Kikusui este un rom japonez cu totul deosebit, stilul său unic se datorează în special trestiei de zahăr extra-fine specifică Japoniei.
Obţinut prin presarea trestiei de zahăr, romul este maturat timp de 7 ani în butoaie de stejar, unde îşi dezvoltă complexitatea, textura, notele dulcege de vanilie şi caramel.
Kikusui Distillery amplasată pe insula Shickoku este una dintre cele mai vechi distilerii din Japonia..
! In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
Romul Botran Solera 1893 Decanter se păstrează în butoaie din lemn de stejar alb până la 18 ani înainte de a fi rafinat cu un Rom Botran în vârstă de 40 de ani.
Un cupaj de 30% Chardonnay, 35% Pinot Noir si 55% Pinot Meunier, maturati in crama timp de 30 de luni. Nasul este curat si discret cu nuante de fructe rosii mici. Pe palatin ofera o senzatie de proaspetime acompaniata de vinositatea placuta. Culoare roz somon. Se recomanda servit intre 7-8°C in pahar tip fluta. O sampanie ideala ca aperitiv.
Include SGR 0.50 lei
97 Puncte Luca Maroni:Parfum delicat de fructe roșii și lemn dulce. Gust intens, catifelat și bine echilibrat, cu arome de fructe roșii, rodie și lemn dulce. Sfârșit persistent.
Uleiul nostru de masline este caracterizat de patru factori de egala importanta:
Un ceai indraznet, datorita condimentelor specifice ceaiurilor indiene - ghimbir, piper alb, scortisoara, lemongrass, dar in acelasi timp bland si delicat, ca orice tip de ceai alb. Un echilibru somptuos care ne trezeste simturile si ne provoaca papilele!
“Eticheta Violet”: ”Din cele 30 de hectare cu soiul Fetească Neagră cultivate in podgoria Oprişorului alegem parcela din care strugurii de Fetească Neagră dăruiesc mustului şi vinului forţa, puterea si consistenta pământului oltenesc . Este mesajul de autenticitate pe care Oprişorul il transmite lumii”.
S-au produs cca 12900 de sticle
Medalie de Aur-Mundus Vini 2023
Sărut este o întâlnire - nu doar între două soiuri, ci şi între două şcoli, două culturi, două tradiţii. Pinot Noir - unul dintre marii struguri ai Franţei, şi Fetească neagră - soiul simbol al României. Vinul născut din această întâlnire este însă mai mult decât suma componentelor sale - atributele fiecărui soi fiind împletite într-o personalitate distinctă. Are ceva din delicateţea şi eleganţa Pinot-ului, dar şi note din forţa şi rusticitatea bine temperată a Feteştii negre.
Include SGR 0,50 lei
Vin rosu sec obtinut din soiurile Cabernet Franc (70%) si Cabernet Sauvignon (30%) din podgoria Oplenac, Sumadija. Are o culoare rubinie. Arome bogate de mure, afine, cirese dulci si visine supracoapte, cu un caracter proaspat picant. Note fine de cuisoare, scortisoara si vanilie. 12 luni in baric francez si slavon.
Vinurile realizate în regiunea Cahors, din sud-vestul Franței, din strugurele Malbec sunt recunoscute pentru intensitatea aromatică și taninurile extrem de ferme, pregnante, fiind mai degrabă pentru cei în cautare de vin structurate decât de fructuozitate. În același timp, tocmai structura și echilibrul acididitate/taninuri dau „vinului negru de Cahors” un potențial extrem de îndelungat de învechire.
In stoc furnizor - livrarea se face după confirmarea comenzii!
Un rom produs în Panama după o rețetă ce vine din Havana, Malecon este numele unei străzi legendare din inima acestui oraș.
Trestia de zahăr este fermentată și maturată 15 luni in butoaie de stejar. Un rom elegant,cu arome fructate.
Ceaiul alb cu flori de trandafir este o alegere exceptionala pentru iubitorii de ceai care cauta o experienta delicata si aromata.
include SGR 0.50 lei
Vin roșu sec produs exclusiv din struguri selecționați din varietatea Saperavi, cultivați în podgoriile ˝Batono˝ din Mukuzani, Kakheti, prin metoda antică tradițională qvevri (peste 8000 de ani vechime atestată). Maturat 9 luni in qvevri si 6 luni în butoaie de stejar.
Vin alb sec, 100% din struguri selecți de Fetească Alba. Vinul are o culoare galben-pai, cu nuanțe verzui. Apogeul de consum al acestui vin este deja atins și are un potențial de învechire de minim 3 ani.
Un vin dens, care se deschide în straturi de arome și texturi. Acele 16% grade alcoolice sunt foarte bine echilibrate de personalitatea de arome remarcabilă și de textura catifelată și mătăsoasă. Bodegas Atalaya a fost fondată în 2007 de către Familia Gil în regiunea Jumilla.
Alaya înseamnă 100% Garnacha Tintorera din podgorii cu o vechime de 50 ani, plantate la 1000 metri altitudine și maturate timp de 15 luni în butoaie noi de stejar, franțuzești și americane.
Odată cu solstițiul de vară deschidem sezonul de Cava.
- Ulei de măsline din Spania con pan și un pahar de Cava Brut Rose Castell d’ Or
- Tapas și Tortilla cu 1 pahar de Castell d’ Or Cava Brut, 1 pahar de Cava Brut Nature Castell d’Or și 1 pahar de Cabaret – Cava Brut
- Incheiem cu scandal – 1 pahar Le Scandale Cava Brut Reserve
O să avem și trei premii pentru trei participante.
Miercuri 21 iunie, ora 19:00, Sensio Living
5 pahare de Cava, gustările de mai sus, apă plată și minerală.
Locuri limitate!
Folosim cookie-urile pentru a-ţi oferi cea mai bună experienţă de utilizare a acestui site. Prin continuarea folosirii acestui site web, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor.