Alpha Estate este situată în partea de nord vest a Greciei, regiunea Amyndeon, Florina. Alpha Estate a fost fondată în anul 1997 de către experimentatul viticultor Makis Mavridis și oenologul Angelos Iatridis. De 4 ori Crama anului - Wine&Spirits Magazine.
Un vin din soiul Xinomavro 24 de luni în butoaie noi din stejar francez Allier/Jupille și 12 luni în sticlă. Fără tratament sau filtrare înainte de îmbuteliere.
Ryoma Rom Japonez
- Write a review
"Ryoma" de la distileria Kikusui este un rom japonez cu totul deosebit, stilul său unic se datorează în special trestiei de zahăr extra-fine specifică Japoniei.
Obţinut prin presarea trestiei de zahăr, romul este maturat timp de 7 ani în butoaie de stejar, unde îşi dezvoltă complexitatea, textura, notele dulcege de vanilie şi caramel.
Kikusui Distillery amplasată pe insula Shickoku este una dintre cele mai vechi distilerii din Japonia..
"Ryoma" de la distileria Kikusui este un rom japonez cu totul deosebit, stilul său unic se datorează în special trestiei de zahăr extra-fine specifică Japoniei.
Obţinut prin presarea trestiei de zahăr, romul este maturat timp de 7 ani în butoaie de stejar, unde îşi dezvoltă complexitatea, textura, notele dulcege de vanilie şi caramel.
Kikusui Distillery amplasată pe insula Shickoku este una dintre cele mai vechi distilerii din Japonia..
Thank you for the reviews ! Your comment is submitted
16 alte produse in aceeasi categorie:
Vin din soiul Shavkapito, produs prin metoda georgiana traditionala de fermentare si maturare in vas ingropat din lut - Qvevri - metoda veche de peste 8.000 de ani. Struguri culesi si selectionati manual.
Naud VSOP o expresie dublu distilată din vinuri, obținute din soiuri de struguri cultivate in Fins Bois, Bons Bois si Petite Champagne, maturată minim 4 ani in baricuri de stejar.
Cupajul mătăsos, de culoare grena intens, între Fetească Neagră și Cabernet Sauvignon, este un vin corpolent și complex datorită notelor de vanilie, cacao și fructe negre. Alături de arome, taninii puternici, aciditatea echilibrată și postgustul lung fac ca acest vin să fie memorabil. Soiul Cabernet Sauvignon înnobilează frumos Feteasca Neagră, împreună oferind senzații gustative de excepție. Maturat în baricuri de stejar timp de 16 luni.
99 puncte Luca Maroni.
Editie Limitata: 10 vinuri Montelpulciano vintage asamblate intr-un vin de exceptie.Invechit parţial de 12 luni în barrique-uri din stejar franţuzesc.
Montepulciano d'Abruzzo 100%
Povestea casei Mangin et Fils dateaza din prima parte a secolului XX . Astazi Cedric Mangin ( a patra generatie ) este cel care conduce aceasta afacere de familie.
Şampania rose este făcută din cei mai buni struguri Pinot Meunier care își dezvăluie aici potenţialul lor aromatic.
Un Cabernet Sauvignon robust, cu arome puternice de cireșe negre, mure și note subtile de cedru. Gustul intens și plin de caracter se încheie cu un final lung și persistent.
Încă un vin semnat de Cosimo Varvaglione ! Asamblaj de Negroamaro, Primitivo și Malvasia Nera.
Strugurii sunt lăsați să se stafidească pe viță timp de cca 20 zile, în funcție de gradul de deshidratare. Scurtă macerare înaintea fermentației la temperatura de 12-14°C, pentru a extrage aromele caracteristice. Urmează fermentația la temperatură controlată de 24-26°C, timp de 20-25 zile. Apoi, vinul este separat de pielițe pentru a începe fermentația malolactică. Maturare 6 luni în baricuri de stejar franțuzesc.
In stoc furnizor - livrarea se face după confirmarea comenzii!
Un rom din melasă, maturat 13 ani in butoaie mici de stejar, fără adaos de coloranți cu arome de caramel și fructe exotice, ușoare note de cafea.
Vedeta din Highland ( Glen Garioch , Dalmore , Glengoyne ) Gustul se deschide într-un stil picant, apoi dând arome de fructe, moale și dulce. Fructe uscate, mere verzi și anason. Fructe confiate. Apar unele nuanțe de zahăr pudră și unt/smântână dulce, cu stafide dulci și zahăr brun moale. Spre final se simte un gust de mentă, de ciocolată amară și migdale
Pinot Noir 70%, Chardonnay 18% si 12% vin rosu, fara fermentatie malolactica. Asamblajul este alcatuit din struguri proveniti din anul 2013, din vite vechi de 35 ani. Maturare 24 luni pe drojdii,.
Paul Bara este o legenda in Champagne. Domeniul ia fiinta in 1833, dar Paul este cel care, dupa cel de-al doilea razboi mondial, ii aduce faima. Preia afacerea familiei ca adolescent, facand parte din cea de-a sasea generatie care conduce domeniul si reuseste sa faca din Champagne Paul Bara un nume reprezentativ pentru satul Grand Cru Bouzy si chiar pentru toata regiunea Champagne.
Acest blend este un asamblaj din cele mai bune Single Malts produse in regiunea Lowland. Sticla cu eticheta deosebită înfățișează un gentleman al anilor 30, celebru pentru petrecerile somptuoase din zona Glasgow.
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
Cel mai vechi coniac din gama ABK6. Culoare intensa sustinuta de bogatia aromelor de fructe uscate, nuci si lemn dulce specifice coniacurilor invechite. Gust puternic dar fin cu note de condimente si patiserie specifice coniacurilor ABK6.
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
O selecție exceptională de armagnac de la această distlerie de tradiție.
In stoc furnizor - livrarea se face după confirmarea comenzii.
Când spui Kentucky spui Bourbon. Cu arome de caramel, stejar, scorțișoară acest whiskey Extra Old produs în cantități mici, cu o tărie de 53,5% este o experiență pur americană.
„We are the free spirit”
Un Franciacorta original, un vin rosé spumant într-un stil modern, folosind cu pricepere strugurii Pinot Noir.