! In stoc furnizor- se livreaza dupa confirmarea comenzii.
Produsa in Mexic din 1870, Herradura este o tequila premium din ingrediente 100% naturale si maturata timp de 45 de zile in butoaie de stejar.
Comanda online:
+40 736 663 458Exuberant, debordează de arome de gem de prune și fructe de pădure, coacăze negre, cireșe, dude, cacao și lemn dulce, cu o tentă de vanilie. La gust, e rotund, cald și catifelat, cu arome intense de prune și cireșe ținute în alcool. Structura, aciditatea și fructul sunt perfect integrate, iar postgustul e lung, elegant și aromatic.
Maturat cel puțin 8 luni în butoaie de stejar franțuzesc.
Exuberant, debordează de arome de gem de prune și fructe de pădure, coacăze negre, cireșe, dude, cacao și lemn dulce, cu o tentă de vanilie. La gust, e rotund, cald și catifelat, cu arome intense de prune și cireșe ținute în alcool. Structura, aciditatea și fructul sunt perfect integrate, iar postgustul e lung, elegant și aromatic.
Maturat cel puțin 8 luni în butoaie de stejar franțuzesc.
! In stoc furnizor- se livreaza dupa confirmarea comenzii.
Produsa in Mexic din 1870, Herradura este o tequila premium din ingrediente 100% naturale si maturata timp de 45 de zile in butoaie de stejar.
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
O selecție exceptională de armagnac de la această distlerie de tradiție.
Cabernet Franc și Merlot, două soiuri de struguri care se completează perfect într-un blend ce oferă un caracter unic, un potențial bun de învechire și o comoară artizanală. Vinul este plăcut pentru aromele sale intense de fructe de pădure coapte, aciditatea înaltă și taninii mătăsoși.
14 luni, baric din stejar
Vinul are o culoare strălucitoare roz de cires, aromă intensă și persistentă, fructat, cu miros de capsuni. Este bine structurat, plin, catifelat, cu o persistenta mare.
Bine structurat , plin, catifelat cu o persistență deosebită. Este un vin care merge excelent cu un pește la grătar, supă de pește, carne alba si mezeluri delicate.
Soi: Montepulciano D'Abruzzo
Culoare: roz intens
Un vin cu totul exceptional care sarbatoreste 10 recolte fantastice respectând un trecut stravechi. Învechit în butoaie fine frantuzesti timp de 12 luni.
PASTE ȘI VIN
1 pachet spaghete „Pulcinella” - Pastele - Bella Italia sunt realizate folosind tehnici artizanale cu matrite din bronz si tavi de lemn, fiind atent selectionate si uscate la temperatura scazuta.
1 sticlă Nero d'Avola Real Accademia - 97 puncte Luca Maroni
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
ABK6 este un coniac tanar detinut de Francis Abecassis. Acest VSOP are o culoare de aur invechit, un nas complex in care se simt fructele confiate si o usoara aroma de lemn urmate de note de briosa si vanilie. Gustul este bogat si cu un final placut.
Încă un vin semnat de Cosimo Varvaglione ! Asamblaj de Negroamaro, Primitivo și Malvasia Nera.
Strugurii sunt lăsați să se stafidească pe viță timp de cca 20 zile, în funcție de gradul de deshidratare. Scurtă macerare înaintea fermentației la temperatura de 12-14°C, pentru a extrage aromele caracteristice. Urmează fermentația la temperatură controlată de 24-26°C, timp de 20-25 zile. Apoi, vinul este separat de pielițe pentru a începe fermentația malolactică. Maturare 6 luni în baricuri de stejar franțuzesc.
92 Puncte James Suckling:”O culoare frumoasă, roz-provensal pal. Nas încântător de flori, în special petale de trandafir și migdale. Aromele de fruct se simt și ele foarte bine - fructe roșii de pădure, căpșuni sălbatice și câteva note de vanilie cremoasă. Pe palatin, atac catifelat, destul de suculent urmat de o aciditate plăcută care echilibrează prima impresie dulce. Apoi, vinul evoluează frumos spre sfârșitul răcoritor, aromat. Un rosé frumos echilibrat, de o complexitate surprinzătoare.”
Soi: Garnacha, Viura - struguri culeși manual
Mastica este o băutură spirtoasă aromatizată cu o rășină culeasă din arborele de mastica.De obicei este servită cu deserturi pe bază de migdale sau la mese festive, ca digestiv. Această băutură are mirosul și aroma similare cu lemnul dulce.
Vedeta din Highland ( Glen Garioch , Dalmore , Glengoyne ) Gustul se deschide într-un stil picant, apoi dând arome de fructe, moale și dulce. Fructe uscate, mere verzi și anason. Fructe confiate. Apar unele nuanțe de zahăr pudră și unt/smântână dulce, cu stafide dulci și zahăr brun moale. Spre final se simte un gust de mentă, de ciocolată amară și migdale
Franciacorta Rose Extra Brut un vin spumant obținut din soiuri de struguri Chardonnay și Pinot Noir cultivați in podgorii din regiunea Brescia, realizat după metodo classico.
Una dintre ultimele creații ale familiei Muga, vinul este făcut într-un stil mai modern, dar păstrează eleganța emblematică a casei. Debutează cu un buchet proaspăt și îmbietor de fructe roșii de pădure (coacăze roșii, zmeura), flori (violete, liliac) și tente afumate. Pe palatin, este complex, suplu, echilibrat și suculent, cu o ușoară impresie dulce, arome de fructe roșii de pădure, lichior de cireșe și prăjitură cu condimente, tanini fini, aciditate perfect integrată și sfârșit impresionant de lung, elegant.
Soi: 65% Tempranillo, 35% Garnacha - struguri culeși manual
Un spumant strălucitor la aspect, de o culoare roz-vișinie atrăgătoare, cu accente violacee. O aromă proaspătă cu note de fructe coapte. Un gust caracteristic soiului Trepat (un soi de strugure roșu tipic Catalan), fructat și complex, cu accent deosebit pe fructele de pădure sălbatice.
Învechirea îi conferă o textură echilibrată, menținându-l proaspăt și plin de viață. Proaspăt, plăcut, echilibrat, cu o structură buna, prezintă un post-gust plăcut și plin.
98 Puncte James Suckling:”Puritatea fructului este foarte, foarte intrigantă, cu note de mure, grafit și cărbune. Corpolent. Iradiază o fructuozitate intensă, cu tanini perfect polisați. Note subtile de asfalt și fructe albastre. Foarte lung și frumos. Rasat. Are nevoie de doi până la patru ani de învechire la sticlă.”
Soi: Tempranillo, Mazuelo, Graciano
Un cadou elegant.
Naud Cognac VSOP cu 2 pahare.
Micuța distilerie împlinește anul acesta 100 de ani, a fost înfiiințată în 1923 de Emile Perrier , în 1936 fiul lui a transformat o veche moară într-o distilerie, pe insula Pinthiers.
Naud VSOP o expresie dublu distilată din vinuri, obținute din soiuri de struguri cultivate in Fins Bois, Bons Bois si Petite Champagne, maturată minim 4 ani in baricuri de stejar
Folosim cookie-urile pentru a-ţi oferi cea mai bună experienţă de utilizare a acestui site. Prin continuarea folosirii acestui site web, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor.