Vin natural roșu sec din struguri selecționați din varietatea Saperavi, cultivați în podgoriile ˝Batono˝ din regiunea Kakheti, Georgia, prin metoda antică tradițională qvevri (8000 de ani vechime atestată arheologic UNESCO). Produs și decantat în amfore de lut qvevri (îngropate în pământ), maturat în stejar. Vinul este de culoare rubiniu închis, note de minerale, condimente si piele, aroma definitorie fiind cea de cireșe cu tonuri de vanilie.
Vin natural roșu sec din struguri selecționați din varietatea Saperavi, cultivați în podgoriile ˝Batono˝ din regiunea Kakheti, Georgia, prin metoda antică tradițională qvevri (8000 de ani vechime atestată arheologic UNESCO). Produs și decantat în amfore de lut qvevri (îngropate în pământ), maturat în stejar. Vinul este de culoare rubiniu închis, note de minerale, condimente si piele, aroma definitorie fiind cea de cireșe cu tonuri de vanilie.
Cupajul mătăsos, de culoare grena intens, între Fetească Neagră și Cabernet Sauvignon, este un vin corpolent și complex datorită notelor de vanilie, cacao și fructe negre. Alături de arome, taninii puternici, aciditatea echilibrată și postgustul lung fac ca acest vin să fie memorabil. Soiul Cabernet Sauvignon înnobilează frumos Feteasca Neagră, împreună oferind senzații gustative de excepție. Maturat în baricuri de stejar timp de 16 luni.
Vin alb sec obtinut din soiurile Sauvignon Blanc (85%), Pinot Blanc si Riesling (15%) din podgoria Oplenac, Sumadija. Are o culoare galben pai. Are o structura puternica si cremoasa, cu subtilitati fructate si minerale. Buchet opulent, plin de note de citrice proaspete, note usoare de soc, iarba uscata, plante aromatice si cuart. Gust armonios, bogat si foarte savuros, cu note vibrante de mere si mandarine, postgust persistent.
Numele de "Fifty Pounds" face trimitere la Legea ginului din 1736, care impunea o taxă de 50 de Lire (Fifty Pounds) pentru producătorii de gin, o lege care a fost un eșec total. "Fifty Pounds" este un London Dry Gin, pe fiecare etichetă este inscripționat numărul lotului și anul distilării.
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
ABK6 VSOP Grand Cru este un coniac Single Estate si a obtinut medalia de aur in anul 2014 la categoria cel mai bun cognac VSOP in cadrul concursului international: World Best Cognac 2014.
Combinând intensitatea unui Sauvignon Blanc tipic cu maturitatea soiuluii Roditis, Genesis este un vin modern care oferă o experiență de aromă integrală pe care o savurati cu placere
Pentru a realiza acest vin alb sec s-a folosit in cupaj Sauvignon Blanc si Feteasca Alba. Strugurii au fost selectionati cu atentie, soiurile care au intrat in cupaj au fost vinificate separat. 70% dintre struguri au fost selectionati din via tanara, restul de 30%, provin din parcele de peste 25 de ani.
Este un vin foarte fin, însă amplu, cu un postgust persistent.
Cava Cabaret de la Castell D'Or, de o calitate exceptionala, este inspirată din spiritul original al cabaretului parizian - pasiune pentru viață. Această Cava aparține categoriei Cava de Guarda Superior și este maturata minim 12 luni în sticlă, unde are loc a doua fermentare și formarea de bule.
O Cava de culoare palid aurie fara note verzui, prezintă arome de măr, pară și gust proaspăt de gutuie cu ușoare note de paine prajita și patiserie. Bucurați-vă de aroma și prospețimea sa plină de viata!
Descoperă energia naturală a ceaiului Mate cu lămâie, o combinație revigorantă între frunzele de yerba mate și prospețimea citrică a lămâii.
Mate, cunoscut pentru proprietățile sale energizante și antioxidante, oferă un gust intens, ușor amărui, echilibrat de notele vibrante și răcoritoare ale lămâii.
Pinot Noir 80% si 20% Chardonnay, fara fermentatie malolactica. Asamblajul este alcatuit din struguri proveniti din anul 2011, din vite vechi de 35 ani. Maturare 24 luni pe drojdii,
Paul Bara este o legenda in Champagne. Domeniul ia fiinta in 1833, dar Paul este cel care, dupa cel de-al doilea razboi mondial, ii aduce faima. Preia afacerea familiei ca adolescent, facand parte din cea de-a sasea generatie care conduce domeniul si reuseste sa faca din Champagne Paul Bara un nume reprezentativ pentru satul Grand Cru Bouzy si chiar pentru toata regiunea Champagne.
Smochinele dulci mediteraneene din vestul Spaniei sunt umplute pana la refuz cu un ganache de ciocolata cu lapte si trufa de caramel sarat, apoi scufundate si acoperite în cel mai perfect strat subtire de ciocolata fina.
Un Cabernet Sauvignon robust, cu arome puternice de cireșe negre, mure și note subtile de cedru. Gustul intens și plin de caracter se încheie cu un final lung și persistent.
Folosim cookie-urile pentru a-ţi oferi cea mai bună experienţă de utilizare a acestui site. Prin continuarea folosirii acestui site web, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor.