Naud Cognac VS o expresie distilată din vinuri, ce provin dintr-un amestec de vintage, Bons Bois și Petite Champagne de oenologul și vinificatorul pasionat Michel Naud.Maturat 3 ani in butoaie de stejar noi pentru a aduce finețe și structură.
Paris Seduction Vodka, 37.5%, 0.5L
- Write a review
Paris Seduction Vodka un distilat strălucitor, incolor, arome neutre, pe palat plăcut, puternic, un final de lungime mare, persistent.Se poate servi ca aperitiv sau după cină in diverse cocktail-uri, se asociază culinar cu caviarul și somonul fumee.
Paris Seduction Vodka un distilat strălucitor, incolor, arome neutre, pe palat plăcut, puternic, un final de lungime mare, persistent.Se poate servi ca aperitiv sau după cină in diverse cocktail-uri, se asociază culinar cu caviarul și somonul fumee.
Thank you for the reviews ! Your comment is submitted
16 alte produse in aceeasi categorie:
Vin roșu sec produs exclusiv din struguri selecționați din varietatea Saperavi, cultivați în podgoriile ˝Batono˝ din Mukuzani, Kakheti, prin metoda antică tradițională qvevri (peste 8000 de ani vechime atestată). Maturat 9 luni in qvevri si 6 luni în butoaie de stejar.
Un Cabernet Sauvignon cu gust expresiv și arome puternice de prune, coacăze și cireșe negre. Notele olfactive te învăluie în ciocolată neagră, vanilie, stejar și piper. Aciditatea excelent echilibrată, taninurile înalte dar mătăsoase și alcoolul perfect integrat oferă vinului un corp plin, cu final lung și voluptuos. Maturat în butoaie de stejar timp de 18 luni, cu potențial mare de învechire.
Recomandare decantare: minim 1h
Un vin cu totul exceptional care sarbatoreste 10 recolte fantastice respectând un trecut stravechi. Învechit în butoaie fine frantuzesti timp de 12 luni.
Editia Navy Stregth al premiatului Spiced Gin a fost inspirata de ilustra cariera in Royal Navy a lui Sir Rosslyn Wemyss, care a comandat numeroase nave in jurul lumii si a ajuns Amiral al flotei.
In acea perioada, ofiterii primeau zilnic o portie de gin care trebuia sa treaca proba prafului de pusca pentru a dovedi taria de 57% alcool. De aici numele de Navy Strength. Pornind de la reteta lui Darnley’s Spiced Gin ( zece plante exotice din Africa si China ) a fost adaugat mai mult ienupar si s-a ridicat taria pana 57%.
Vin din soiul Chinebuli, produs prin metoda georgiana traditionala de fermentare si maturare in vas ingropat din lut - Qvevri - metoda veche de peste 8.000 de ani. Struguri culesi si selectionati manual.
Soi: Chinebuli
Tenuta Ulisse Rose Frizzante un vin semi-spumant obtinut din soiuri de struguri rosii, cultivati in podgorii din Italia.Nota de degustare oferă arome florale, fructe proaspete cu samburi, coji de ctrice, un indiciu de mineralitate de piatră umedă, pe palat proaspăt, bule delicate, un postgust de lungime medie, elegant, persistent.Insoteste mese cu aperitive si preparate din peste.Se recomandă o temperatură de lucru de 6-8C.
Tsipouro este o băutură alcoolică dublu distilată specifică Greciei, se produce din tescovina rămasă după producerea vinului
Rare Champagne caștigă distincția Supreme World Champion la Premiile CSWWC 2023
„INFINI” - această șampanie ce poartă demnătura de Rare Champagne oferă certitudinea unui potențial nelimilalt de evoluție și complexitate.
Chardonnay (70%) / Pinot noir (30%)
Pentru a realiza acest vin alb sec s-a folosit in cupaj Sauvignon Blanc si Feteasca Alba. Strugurii au fost selectionati cu atentie, soiurile care au intrat in cupaj au fost vinificate separat.
70% dintre struguri au fost selectionati din via tanara, restul de 30%, provin din parcele de peste 25 de ani.
Este un vin foarte fin, însă amplu, cu un postgust persistent.
Un vin de culoare galben-pai, obtinut in regiunea Abruzzo din soiul cacciola, struguri mari,sferici, de culoare galben-chihlimbar.Un parfum delicat , note de flori albe de primavara si tente evidente de citrice, o aroma ce denota prospetime, un gust placut si intrigant.Se recomanda o servire la o temperatura de 8-10 C.
Cava Cabaret de la Castell D'Or, de o calitate exceptionala, este inspirată din spiritul original al cabaretului parizian - pasiune pentru viață. Această Cava aparține categoriei Cava de Guarda Superior și este maturata minim 12 luni în sticlă, unde are loc a doua fermentare și formarea de bule.
O Cava de culoare palid aurie fara note verzui, prezintă arome de măr, pară și gust proaspăt de gutuie cu ușoare note de paine prajita și patiserie. Bucurați-vă de aroma și prospețimea sa plină de viata!
"Ryoma" de la distileria Kikusui este un rom japonez cu totul deosebit, stilul său unic se datorează în special trestiei de zahăr extra-fine specifică Japoniei.
Obţinut prin presarea trestiei de zahăr, romul este maturat timp de 7 ani în butoaie de stejar, unde îşi dezvoltă complexitatea, textura, notele dulcege de vanilie şi caramel.
Kikusui Distillery amplasată pe insula Shickoku este una dintre cele mai vechi distilerii din Japonia..
Posecco este obtinut din struguri Glera, specifici colinelor din nord-estul Italiei. Un parfum floral de salcam, fructe proaspete, un buchet armonios, se combina ideal cu antreuri de peste, risotto, mezeluri, branzeturi si desert. Se rercomanda o temperatura de consum de 4-6 C.
Comentarii
Cadarca este un soi românesc vechi și unul dintre cele 12 soiuri fermentate cu drojdii naturale. Pe câmpiile aflate în apropiere de Arad se află podgoria Miniș-Măderat, locul de origine al soiurilor Cădarcă.
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
O selecție exceptională de armagnac de la această distlerie de tradiție.