Cart
CONTINUT RESTRICTIONAT PERSOANELOR SUB 18 ANI

CONTINUT RESTRICTIONAT PERSOANELOR SUB 18 ANI

Confirm ca am peste 18 ani

Filtre active

Availability: 27 In Stock

94 Puncte Luca Maroni

Parfum intens de prune coapte și gem de cireșe, cu o adiere de cacao. Gust foarte elegant și catifelat, bine structurat, cu tanini bine integrați și sfârșit lung, pe note de vanilie și cacaco. Dacă adăugăm și eticheta modernă, inspirată de creațiile marilor case de modă, oaspeții dumneavoastră vor ști că sunt răsfățați!

Availability: 34 In Stock

Best Italian Red Wine 98/99  Luca Maroni

Amaranta  Montepulciano d’Abruzzo este un vin rosu sec, obtinut din soiul Montepulciano. A fost cultivat in special in regiunea Abruzzo si in cateva regiuni din sudul Italiei, dar a primit recunoasterea internationala datorita calitatii vinurilor produse din acest soi in regiunea Abruzzo.

Availability: 29 In Stock

Tenuta Ulisse Masseri Primitivo un vin obținut din soiuri de struguri cultivați in regiunea Terre di Chieti din Italia, maturat pațial în bariche fine americane și franceze.Nota de degustare ne prezintă un vin roșu-rubiniu sec, arome dens fructate, mure, fructe de pădure, note florale subtile, pe palat un corp rotund, taninuri netede, o mineralitate vibrantă, un final de lungime mare, impozant, auster, elegant.
Se recomandă o temperatură de lucru de 16-18C.

Availability: 36 In Stock

99 puncte Luca Maroni

Tenuta Ulisse Primitivo un vin obținut din soiuri de struguri cultivați in parcele din regiunea D'Abruzzo, maturat 12 luni in butoaie de stejar.Nota de degustare ne prezintă un vin roșu-rubiniu sec, arome fructate, coacăze coapte, puține condimente, pe palat fin, seducător, tanini bine echilibrați, un final de lungime mare, proaspăt, persistent.Se asociază culinar cu feluri de mancare consistente, preparate din carne de vită, carne de vanat, la grătar, garnituri de legume, salate asortate, deserturi cu ciocolată neagră.
Se recomnadă o temperatură de lucru de 16-18C.

Availability: 6 In Stock

94 Puncte Parker:”Reserva 2019, vândut cu numele de ”Criaza” în Spania, provine dintr-un an secetos și cald, cu randament mic și vinuri concentrate. Strugurii Tempranillo, Garnacha Tinta, Mazuelo și Graciano au fermentat desciorchinați și zdrobiți ușor în cuve de stejar, cu drojdii indigene, iar 80% din vin a fost maturat 22 luni în stejar franțuzesc și restul, în stejar din Europa Centrală și America. 20% butoaie noi. Un vin serios și tânăr, dar echilibrat, nuanțat și complex.

Availability: 12 In Stock

Una dintre ultimele creații ale familiei Muga, vinul este făcut într-un stil mai modern, dar păstrează eleganța emblematică a casei. Debutează cu un buchet proaspăt și îmbietor de fructe roșii de pădure (coacăze roșii, zmeura), flori (violete, liliac) și tente afumate. Pe palatin, este complex, suplu, echilibrat și suculent, cu o ușoară impresie dulce, arome de fructe roșii de pădure, lichior de cireșe și prăjitură cu condimente, tanini fini, aciditate perfect integrată și sfârșit impresionant de lung, elegant.

Soi: 65% Tempranillo, 35% Garnacha - struguri culeși manual

Torre Muga 2016

380,00 lei
Availability: 6 In Stock

98 Puncte James Suckling:”Puritatea fructului este foarte, foarte intrigantă, cu note de mure, grafit și cărbune. Corpolent. Iradiază o fructuozitate intensă, cu tanini perfect polisați. Note subtile de asfalt și fructe albastre. Foarte lung și frumos. Rasat. Are nevoie de doi până la patru ani de învechire la sticlă.”

Soi: Tempranillo, Mazuelo, Graciano

Availability: 18 In Stock

Un vin dens, care se deschide în straturi de arome și texturi. Acele 16% grade alcoolice sunt foarte bine echilibrate de personalitatea de arome remarcabilă și de textura catifelată și mătăsoasă. Bodegas Atalaya a fost fondată în 2007 de către Familia Gil în regiunea Jumilla.
Alaya înseamnă 100% Garnacha Tintorera din podgorii cu o vechime de 50 ani, plantate la 1000 metri altitudine și maturate timp de 15 luni în butoaie noi de stejar, franțuzești și americane.

Availability: 2 In Stock

Încă un vin semnat de Cosimo Varvaglione ! Asamblaj de Negroamaro, Primitivo și Malvasia Nera.
Strugurii sunt lăsați să se stafidească pe viță timp de cca 20 zile, în funcție de gradul de deshidratare. Scurtă macerare înaintea fermentației la temperatura de 12-14°C, pentru a extrage aromele caracteristice. Urmează fermentația la temperatură controlată de 24-26°C, timp de 20-25 zile. Apoi, vinul este separat de pielițe pentru a începe fermentația malolactică. Maturare 6 luni în baricuri de stejar franțuzesc.

Folosim cookie-urile pentru a-ţi oferi cea mai bună experienţă de utilizare a acestui site. Prin continuarea folosirii acestui site web, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor.