1. ALEKSANDROVIC - OPLEN RIESLING 2020
2. ALEKSANDROVIC - TRIJUMF SELECTION 2022
3. ALEKSANDROVIC - PROKUPAC 2020
4. ALEKSANDROVIC - VIZIJA SELECTION 2020
5. ALEKSANDROVIC - REGENT RESERVE 2019
Whatsapp:
+40 736 663 458In stoc furnizor - livrarea se face după confirmarea comenzii!
Un rom din Panama creat de distilerul cubanez Francisco Fernandez, maturat 17 ani in butoaie de stejar.
Cu note picante, final lung, caramel, scorțișoară.
Pachetul ”You & Me” conține:
Alpha Estate este situată în partea de nord vest a Greciei, regiunea Amyndeon, Florina. Alpha Estate a fost fondată în anul 1997 de către experimentatul viticultor Makis Mavridis și oenologul Angelos Iatridis. De 4 ori Crama anului - Wine&Spirits Magazine.
Un vin din soiul Xinomavro 24 de luni în butoaie noi din stejar francez Allier/Jupille și 12 luni în sticlă. Fără tratament sau filtrare înainte de îmbuteliere.
Franciacorta Rose Extra Brut un vin spumant obținut din soiuri de struguri Chardonnay și Pinot Noir cultivați in podgorii din regiunea Brescia, realizat după metodo classico.
Tea Book Gift este o carte perfecta pentru iubitorii de ceai, continand toate cele 18 tipuri de ceaiuri de la Tea Forte. Descoperiti o gama variata de arome, de la ceaiuri verzi delicate la ceaiuri negre puternice si amestecuri unice de plante si fructe.
O prezentare elegantă într-o cutie de lemn căptușită cu catifea.
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
V.S.O.P este un calvados invechit in butoaie de stejar minim 4 ani.
Casa Pere Magloire este infiintata in 1821 si are o poveste de succes pe piata franceza, dupa ce o perioada a apartinut casei Veuve Clicquot Ponsardin redevine o companie de familie in 1998, iar in 2007 este cumparata de Spirit France.
2020 este pe locul 1 in Franta ca vanzari
2021 Calvados Pere Magloire va implini 200 de ani!
„We are the free spirit”
Un Franciacorta original, un vin rosé spumant într-un stil modern, folosind cu pricepere strugurii Pinot Noir.
Vin alb sec, 100% din struguri selecți de Fetească Alba. Vinul are o culoare galben-pai, cu nuanțe verzui. Apogeul de consum al acestui vin este deja atins și are un potențial de învechire de minim 3 ani.
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
O selecție exceptională de armagnac de la această distlerie de tradiție.
Robert Burns Single Malt un produs al distileriei Isle of Arran, arome de coji de mere, putin suc de pere, indiciu de nuca de cocos, scortisoara, un gust cremos, fructat, note de vanilie si tei, un final lung, gustos, persistent.
Un Cabernet Sauvignon cu gust de fructe negre coapte și mix de ierburi aromatice fine care, ne arată cât de frumos a evoluat acest vin, în timpul celor 15 luni petrecute la baric. Structural și complex, acest Cabernet este desăvârșit de notele de condimente și ciocolată.
15 luni, baric din stejar
Franciacorta Saten un vin spumant obținut din soiuri de struguri Chardonnay, cultivați in cea mai veche podgorie, situată cu fața spre lacul Iseo, beneficiind de acest microclimat favorabil.Nota de degustare ne prezintă un vin galben-pai, arome florale, salcam, tei, note fructate, pe palat un tactil mătăsos, plăcut, un perlaj fin, indicii de vanilie, un final de lungime bună, elegant, persistent.Insoțirea ideală pentru intrări delicate, pește și carne albă.Se recomandă o temperatură de lucru de 6-8C.
Acest ceai alb organic de la Terre d'Oc este o experienta gustativa unica ce imbina subtilitatea si prospetimea ceaiului alb cu aromele vibrante ale grapefruitului si piperului Timut.
Grapefruitul aduce o nota proaspata si revigoranta la acest amestec. Aroma sa revine delicat in gustul ceaiului, oferind o dulceata subtila si un pic de aciditate. In acelasi timp, piperul Timut adauga o nota de caldura si un usor gust picant, fara sa domine gustul general al bauturii. Acest piper, originar din Nepal, este cunoscut pentru gustul aromatic complex, cu accente de citrice si flori.
Folosim cookie-urile pentru a-ţi oferi cea mai bună experienţă de utilizare a acestui site. Prin continuarea folosirii acestui site web, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor.