Chardonnay
Parfum proaspăt de piersică și pară, cu note ușoare de citrice și o mineralitate frumoasă.
Nebaricat! Vinificat și maturat 10 luni pe drojdii fine, în cuve de inox.
Comanda online:
+40 736 663 458Chardonnay
Parfum proaspăt de piersică și pară, cu note ușoare de citrice și o mineralitate frumoasă.
Nebaricat! Vinificat și maturat 10 luni pe drojdii fine, în cuve de inox.
Varianta cu bule a minunatului Pecorino cu o culoare galben pai si un perlaj fin, cu un parfum intens de fructe tropicale. Metoda de fermentare: Charmat - fermentare in tancuri
Cava Cabaret de la Castell D'Or, de o calitate exceptionala, este inspirată din spiritul original al cabaretului parizian - pasiune pentru viață. Această Cava aparține categoriei Cava de Guarda Superior și este maturata minim 12 luni în sticlă, unde are loc a doua fermentare și formarea de bule.
O Cava de culoare palid aurie fara note verzui, prezintă arome de măr, pară și gust proaspăt de gutuie cu ușoare note de paine prajita și patiserie. Bucurați-vă de aroma și prospețimea sa plină de viata!
Un spumant vibrant îmbrăcat intr-o haină elegantă inspirată de țesăturile lui Jouy, foarte la modă în secolul 18. După cum spun producătorii, în spatele aerului de noblețe este de fapt o băutură foarte modernă care exprimă perfect bunul gust și le savoir-faire a la francaise.
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
2020 este pe locul 1 in Franta ca vanzari
Calvados VS se obține printr-o distilare continuă in alambicuri de cupru care permit o concentrație optimă a aromelor de măr care sunt accentuate mai apoi prin maturarea in butoaie de stejar.
Sepaj sec APPASSIMENTO din soiurile georgiene Saperavi, Shavkapito si Otskhanuri Sapere, culese si selectionate manual din zone de origine. Strugurii Saperavi si Shavkapito sunt deshidratati la soare. Fermentat si maturat in vase din lut ingropate - QVEVRI - tehnica traditionala georgiana veche de peste 8.000 de ani. Tinut 2 ani la butoi francez. Decantare recomandata.
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
Castigator al titlului "Best XO cognac" la World Cognac Awards 2017, ABK6 XO Renaissance este o creatie deosebita a inovativei Case ABK6.
Vinul are o culoare strălucitoare roz de cires, aromă intensă și persistentă, fructat, cu miros de capsuni. Este bine structurat, plin, catifelat, cu o persistenta mare.
Bine structurat , plin, catifelat cu o persistență deosebită. Este un vin care merge excelent cu un pește la grătar, supă de pește, carne alba si mezeluri delicate.
Soi: Montepulciano D'Abruzzo
Culoare: roz intens
Cadarca este un soi românesc vechi și unul dintre cele 12 soiuri fermentate cu drojdii naturale. Pe câmpiile aflate în apropiere de Arad se află podgoria Miniș-Măderat, locul de origine al soiurilor Cădarcă.
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
O selecție exceptională de armagnac de la această distlerie de tradiție.
Ardenghi Valdomino Cuvee Brut un vin spumant , culoare galben-pai cu reflexii verzui, arome florale, note fructate de măr, un gust cu o aciditate echilibrată.
Franciacorta Rose Extra Brut un vin spumant obținut din soiuri de struguri Chardonnay cultivați in podgorii din regiunea Brescia.Nota de degustare ne prezintă arome fructate, pulpă de piersici albe, struguri albi, grapefruit, frunze, pe palat un atac mineral adecvat, proaspăt, elegant, un final de lungime mare, condimentat, puține citrice, persistent.
Cava Cabaret de la Castell D'Or, de o calitate exceptionala, este inspirată din acest spiritul original al cabaretului parizian - pasiune pentru viață. Această Cava aparține categoriei Cava de Guarda Superior și este maturata minim 18 luni în sticlă, unde are loc a doua fermentare și formarea de bule.
Dezvolta arome forale foarte expresive și note de miere, ananas și drojdie. Are un perlaj fin cu bule cremoase și un finiș lung. Bucurați-vă de aroma și prospețimea sa plină de viata!
In stoc furnizor - livrarea se face după confirmarea comenzii!
Un rom produs în Panama după o rețetă ce vine din Havana, Malecon este numele unei străzi legendare din inima acestui oraș.
Trestia de zahăr este fermentată și maturată 15 luni in butoaie de stejar. Un rom elegant,cu arome fructate.
Folosim cookie-urile pentru a-ţi oferi cea mai bună experienţă de utilizare a acestui site. Prin continuarea folosirii acestui site web, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor.