In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
O selecție exceptională de armagnac de la această distlerie de tradiție.
Varvaglione 12 e Mezzo Primitivo del Salento
- Write a review
94 Puncte Luca Maroni
Parfum intens de prune coapte și gem de cireșe, cu o adiere de cacao. Gust foarte elegant și catifelat, bine structurat, cu tanini bine integrați și sfârșit lung, pe note de vanilie și cacaco. Dacă adăugăm și eticheta modernă, inspirată de creațiile marilor case de modă, oaspeții dumneavoastră vor ști că sunt răsfățați!
Parfum intens de prune coapte și gem de cireșe, cu o adiere de cacao. Gust foarte elegant și catifelat, bine structurat, cu tanini bine integrați și sfârșit lung, pe note de vanilie și cacaco. Dacă adăugăm și eticheta modernă, inspirată de creațiile marilor case de modă, oaspeții dumneavoastră vor ști că sunt răsfățați!
Thank you for the reviews ! Your comment is submitted
16 alte produse in aceeasi categorie:
Cava Cabaret de la Castell D'Or, de o calitate exceptionala, este inspirată din acest spiritul original al cabaretului parizian - pasiune pentru viață. Această Cava aparține categoriei Cava de Guarda Superior și este maturata minim 18 luni în sticlă, unde are loc a doua fermentare și formarea de bule.
Dezvolta arome forale foarte expresive și note de miere, ananas și drojdie. Are un perlaj fin cu bule cremoase și un finiș lung. Bucurați-vă de aroma și prospețimea sa plină de viata!
94 Puncte James Suckling:”Buchet de cireșe proaspete și uscate, cochilie de stridii, cutie de condimente și ierburi aromate uscate. De asemenea, cremene. Structurat, mineral și foarte proaspăt, cu tanini tineri, denși și fin-granulați și corp mediu. Vibrant și parfumat. Ușor auster în final. În acest an, producția a fost mai mică, iar trierea mai severă - au produs numai Rioja Reserva și Selección Especial. Încercați-l începând din 2024.”
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
2020 este pe locul 1 in Franta ca vanzari
Calvados VS se obține printr-o distilare continuă in alambicuri de cupru care permit o concentrație optimă a aromelor de măr care sunt accentuate mai apoi prin maturarea in butoaie de stejar.
Acest blend este un asamblaj din cele mai bune Single Malts produse in regiunea Lowland. Sticla cu eticheta deosebită înfățișează un gentleman al anilor 30, celebru pentru petrecerile somptuoase din zona Glasgow.
! In stoc furnizor- se livreaza dupa confirmarea comenzii.
Produsa in Mexic din 1870, Herradura este o tequila premium din ingrediente 100% naturale si maturata timp de 45 de zile in butoaie de stejar.
In stoc furnizor - livrarea se face după confirmarea comenzii!
Un rom produs în Panama după o rețetă ce vine din Havana, Malecon este numele unei străzi legendare din inima acestui oraș.
Trestia de zahăr este fermentată și maturată 15 luni in butoaie de stejar. Un rom elegant,cu arome fructate.
Naud VSOP o expresie dublu distilată din vinuri, obținute din soiuri de struguri cultivate in Fins Bois, Bons Bois si Petite Champagne, maturată minim 4 ani in baricuri de stejar.
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
O selecție exceptională de armagnac de la această distlerie de tradiție.
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
O selecție exceptională de armagnac de la această distlerie de tradiție.
Vin din soiul Shavkapito, produs prin metoda georgiana traditionala de fermentare si maturare in vas ingropat din lut - Qvevri - metoda veche de peste 8.000 de ani. Struguri culesi si selectionati manual.
Povestea casei Mangin et Fils dateaza din prima parte a secolului XX . Astazi Cedric Mangin ( a patra generatie ) este cel care conduce aceasta afacere de familie.
Şampania rose este făcută din cei mai buni struguri Pinot Meunier care își dezvăluie aici potenţialul lor aromatic.
Un Prosecco deosebit, o spuma stralucitoare, un perlaj fin persistent, cu note fructate de mere verzi combinate cu coji de migdale.
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
O selecție exceptională de armagnac de la această distlerie de tradiție.
Încă un vin semnat de Cosimo Varvaglione ! Asamblaj de Negroamaro, Primitivo și Malvasia Nera.
Strugurii sunt lăsați să se stafidească pe viță timp de cca 20 zile, în funcție de gradul de deshidratare. Scurtă macerare înaintea fermentației la temperatura de 12-14°C, pentru a extrage aromele caracteristice. Urmează fermentația la temperatură controlată de 24-26°C, timp de 20-25 zile. Apoi, vinul este separat de pielițe pentru a începe fermentația malolactică. Maturare 6 luni în baricuri de stejar franțuzesc.
Tsipouro este o băutură alcoolică dublu distilată specifică Greciei, se produce din tescovina rămasă după producerea vinului