
Chardonnay
Parfum proaspăt de piersică și pară, cu note ușoare de citrice și o mineralitate frumoasă.
Nebaricat! Vinificat și maturat 10 luni pe drojdii fine, în cuve de inox.
Whatsapp:
+40 736 663 458Acest blend este un asamblaj din cele mai bune Single Malts produse in regiunea Lowland. Sticla cu eticheta deosebită înfățișează un gentleman al anilor 30, celebru pentru petrecerile somptuoase din zona Glasgow.
Acest blend este un asamblaj din cele mai bune Single Malts produse in regiunea Lowland. Sticla cu eticheta deosebită înfățișează un gentleman al anilor 30, celebru pentru petrecerile somptuoase din zona Glasgow.
Chardonnay
Parfum proaspăt de piersică și pară, cu note ușoare de citrice și o mineralitate frumoasă.
Nebaricat! Vinificat și maturat 10 luni pe drojdii fine, în cuve de inox.
Mastica este un lichior care se produce din „lacrima” copacului de mastic ce crește doar în insula Chios. Este o băutură fină, cu arome rafinate.
In stoc furnizor - livrarea se face după confirmarea comenzii!
Un rom din melasă, maturat 13 ani in butoaie mici de stejar, fără adaos de coloranți cu arome de caramel și fructe exotice, ușoare note de cafea.
Sepaj sec APPASSIMENTO din soiurile georgiene Saperavi, Shavkapito si Otskhanuri Sapere, culese si selectionate manual din zone de origine. Strugurii Saperavi si Shavkapito sunt deshidratati la soare. Fermentat si maturat in vase din lut ingropate - QVEVRI - tehnica traditionala georgiana veche de peste 8.000 de ani. Tinut 2 ani la butoi francez. Decantare recomandata.
Naud VSOP o expresie dublu distilată din vinuri, obținute din soiuri de struguri cultivate in Fins Bois, Bons Bois si Petite Champagne, maturată minim 4 ani in baricuri de stejar.
93 Puncte James Suckling:”Caracter prăfos, cu cireșe negre și coacăze, dar și cu aluzii de cacao, pământ ud și ciuperci crude. Corp mediu spre plin, tanini fermi, catifelați care continuă să evolueze în timpul evoluției pe palatinul dominat de fructe negre. Un Poujeaux musculos cu sfârșit picant și de ciocolată.
54% Cabernet Sauvignon, 40% Merlot, 6% Petit Verdot
Smochinele dulci mediteraneene din vestul Spaniei sunt umplute pana la refuz cu un ganache de ciocolata cu lapte si trufa de caramel sarat, apoi scufundate si acoperite în cel mai perfect strat subtire de ciocolata fina.
Un Cabernet Sauvignon cu gust expresiv și arome puternice de prune, coacăze și cireșe negre. Notele olfactive te învăluie în ciocolată neagră, vanilie, stejar și piper. Aciditatea excelent echilibrată, taninurile înalte dar mătăsoase și alcoolul perfect integrat oferă vinului un corp plin, cu final lung și voluptuos. Maturat în butoaie de stejar timp de 18 luni, cu potențial mare de învechire.
Recomandare decantare: minim 1h
Include SGR 0,50 lei
Strugure:Catarratto
Buchet proaspăt şi parfumat cu arome fructate de mere, piersici, coajă de citrice şi note de ierburi mediteraneene.
Fermentarea are loc în cuve din oţel inoxidabil la 14-16°C. Maturare 2 luni în cuve de inox, urmate de alte 2 luni în sticlă înainte de lansarea pe piață.
Tommasi este un nume de referință în lumea vinului italian, reprezentând cu mândrie tradiția și pasiunea unei familii care și-a dedicat generații întregi cultivării viței-de-vie și producției de vinuri de excepție.
Ca textura si gust, acest Amarone este sec si delicat in acelasi timp, invaluitor si de mare echilibru datorita echilibrului excelent intre aciditate si taninuri. Intreaga degustare este infrumusetata cu o textura tanica foarte placuta, care se estompeaza spre un final de persistenta excelenta, cu usoare note de fructe rosii.
An: 2018
99 puncte Luca Maroni.
Editie Limitata: 10 vinuri Montelpulciano vintage asamblate intr-un vin de exceptie.Invechit parţial de 12 luni în barrique-uri din stejar franţuzesc.
Montepulciano d'Abruzzo 100%
95 Puncte James Suckling:”Arome încântătoare de cireșe roșii zemoase, căpșuni, petale de trandafir și tufăriș sălbatic cu aluzii de ienupăr și ierburi aromatice tocate. Corp mediu cu tanini fermi și aciditate vivace. Aromat, picant și echilibrat, cu sfârșit frumos.
Arran 10 ani este un clasic al distileriei, multipremiatul sortiment reda perfect specificul insulei.
91+ Puncte Parker:”Finca San Martin 2019 este Tempranillo pur din viile mai tinere de pe soluri mai bogate - struguri care nu au fost folosiți la Martelo și care dau vinuri mai rotunde și mai fructate. Vinul a fermentat în inox timp de 14 zile cu 74 zile de fermentație malolactică și a fost maturat 16 luni în butoaie de stejar american noi (60%) și de stejar franțuzesc la a doua folosire (40%). Este rotund și fructat, cu fruct suculent, tanini rotunzi și o senzație gustativă catifelată. Au fost produse 180.000 de sticle.
La Montina Franciacorta Brut un vin spumant expresie a unui teritoriu, o carte de vizită pentru La Montina Estate . Eleganță și versatilitate în acest spumant făcut după metoda tradițională.
Povestea casei Mangin et Fils dateaza din prima parte a secolului XX . Astazi Cedric Mangin ( a patra generatie ) este cel care conduce aceasta afacere de familie.
Principalele soiuri de struguri prezente in aceasta zona fiind: Pinot Meunier si Chardonnay.
O șampanie perfectă ca aperitiv.
Folosim cookie-urile pentru a-ţi oferi cea mai bună experienţă de utilizare a acestui site. Prin continuarea folosirii acestui site web, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor.