Palacio de Los Olivos este un ulei de masline extravirgin EVOO fructat de culoare verde intens, cu atribute pozitive de amarui echilibrat si picant. O aroma proaspata de ierburi si fructe verzi, incantatoare, gustoase si rafinate. Ulei de masline Numarul 1 in clasamentul mondial EVOO pentru al 6-lea an consecutiv.
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
ABK6 este un coniac tanar detinut de Francis Abecassis. Acest VSOP are o culoare de aur invechit, un nas complex in care se simt fructele confiate si o usoara aroma de lemn urmate de note de briosa si vanilie. Gustul este bogat si cu un final placut.
O Fetească Neagră în rochie rubinie cu gust de cireșe negre îmbrăcate în ciocolată, prune afumate acoperite cu vanilie și condimente în postgustul lung și generos, ne aduce în fața unui vin concentrat cu aciditate echilibrată și alcool excelent integrat. 13 luni, baric din stejar
Irish Wiskey “Writer’s Tears Copper Pot “- blend compus din single pot still whiskies și single malt whiskies triplu distilate și învechite în butoaie de bourbon.
Carte - “Corespondență", James Joyce”: volum care pătrunde în intimitatea lui James Joyce, „cel mai închis dintre oameni”
Tenuta Ulisse Masseri Primitivo un vin obținut din soiuri de struguri cultivați in regiunea Terre di Chieti din Italia, maturat pațial în bariche fine americane și franceze.Nota de degustare ne prezintă un vin roșu-rubiniu sec, arome dens fructate, mure, fructe de pădure, note florale subtile, pe palat un corp rotund, taninuri netede, o mineralitate vibrantă, un final de lungime mare, impozant, auster, elegant. Se recomandă o temperatură de lucru de 16-18C.
Ceai alb Bai Mu Dan organic, extrem de delicat, cu o aroma subtila de iarba proaspat taiata si flori albe care se intrepatrunde minunat cu dulceata florii de portocal.
95 Puncte James Suckling:”Arome încântătoare de cireșe roșii zemoase, căpșuni, petale de trandafir și tufăriș sălbatic cu aluzii de ienupăr și ierburi aromatice tocate. Corp mediu cu tanini fermi și aciditate vivace. Aromat, picant și echilibrat, cu sfârșit frumos.
Un cupaj de 30% Chardonnay, 35% Pinot Noir si 55% Pinot Meunier, maturati in crama timp de 30 de luni. Nasul este curat si discret cu nuante de fructe rosii mici. Pe palatin ofera o senzatie de proaspetime acompaniata de vinositatea placuta. Culoare roz somon. Se recomanda servit intre 7-8°C in pahar tip fluta. O sampanie ideala ca aperitiv.
Un Cabernet Sauvignon cu gust de fructe negre coapte și mix de ierburi aromatice fine care, ne arată cât de frumos a evoluat acest vin, în timpul celor 15 luni petrecute la baric. Structural și complex, acest Cabernet este desăvârșit de notele de condimente și ciocolată.
92 Puncte James Suckling:”Foarte proaspăt, cu arome de sâmbure de lămâie, grapefruit alb, scoici zdrobite și ardezie. Un pic de biscuiți și prune galbene sărate. Corp mediu cu mineralitate și prospețime frumoase. Sfârșit vioi. Beți-l sau păstrați-l.”
Vinurile realizate în regiunea Cahors, din sud-vestul Franței, din strugurele Malbec sunt recunoscute pentru intensitatea aromatică și taninurile extrem de ferme, pregnante, fiind mai degrabă pentru cei în cautare de vin structurate decât de fructuozitate. În același timp, tocmai structura și echilibrul acididitate/taninuri dau „vinului negru de Cahors” un potențial extrem de îndelungat de învechire.
Acest blend este un asamblaj din cele mai bune Single Malts produse in regiunea Lowland. Sticla cu eticheta deosebită înfățișează un gentleman al anilor 30, celebru pentru petrecerile somptuoase din zona Glasgow.
Maturat 15 luni în foudre (butoaie foarte mari), vechi de 100 de ani.
Folosim cookie-urile pentru a-ţi oferi cea mai bună experienţă de utilizare a acestui site. Prin continuarea folosirii acestui site web, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor.