Încă un vin semnat de Cosimo Varvaglione ! Asamblaj de Negroamaro, Primitivo și Malvasia Nera. Strugurii sunt lăsați să se stafidească pe viță timp de cca 20 zile, în funcție de gradul de deshidratare. Scurtă macerare înaintea fermentației la temperatura de 12-14°C, pentru a extrage aromele caracteristice. Urmează fermentația la temperatură controlată de 24-26°C, timp de 20-25 zile. Apoi, vinul este separat de pielițe pentru a începe fermentația malolactică. Maturare 6 luni în baricuri de stejar franțuzesc.
Incă un vin semnat de Cosimo Varvaglione ! Asamblaj de Negroamaro, Primitivo și Malvasia Nera. Strugurii sunt lăsați să se stafidească pe viță timp de cca 20 zile, în funcție de gradul de deshidratare. Scurtă macerare înaintea fermentației la temperatura de 12-14°C, pentru a extrage aromele caracteristice. Urmează fermentația la temperatură controlată de 24-26°C, timp de 20-25 zile. Apoi, vinul este separat de pielițe pentru a începe fermentația malolactică. Maturare 6 luni în baricuri de stejar franțuzesc.I
Tenuta Ulisse Bianco Frizzante o expresie semi-spumanta obtinuta din soiuri de struguri albi cultivati in podgorii din Italia.Nota de degustare ne oferă arome intens florale, fructe proaspete crocante, pe palat usor citric, bule delicate, o aciditate bine echilibrata, un postgust de lungime medie, proapăt, persistent.Se recomandă o temperatura de lucru de 6-8C.
Un ceai indraznet, datorita condimentelor specifice ceaiurilor indiene - ghimbir, piper alb, scortisoara, lemongrass, dar in acelasi timp bland si delicat, ca orice tip de ceai alb. Un echilibru somptuos care ne trezeste simturile si ne provoaca papilele!
Un cupaj de 30% Chardonnay, 35% Pinot Noir si 55% Pinot Meunier, maturati in crama timp de 30 de luni. Nasul este curat si discret cu nuante de fructe rosii mici. Pe palatin ofera o senzatie de proaspetime acompaniata de vinositatea placuta. Culoare roz somon. Se recomanda servit intre 7-8°C in pahar tip fluta. O sampanie ideala ca aperitiv.
Editia Navy Stregth al premiatului Spiced Gin a fost inspirata de ilustra cariera in Royal Navy a lui Sir Rosslyn Wemyss, care a comandat numeroase nave in jurul lumii si a ajuns Amiral al flotei.
In acea perioada, ofiterii primeau zilnic o portie de gin care trebuia sa treaca proba prafului de pusca pentru a dovedi taria de 57% alcool. De aici numele de Navy Strength. Pornind de la reteta lui Darnley’s Spiced Gin ( zece plante exotice din Africa si China ) a fost adaugat mai mult ienupar si s-a ridicat taria pana 57%.
Un Cabernet Sauvignon cu gust expresiv și arome puternice de prune, coacăze și cireșe negre. Notele olfactive te învăluie în ciocolată neagră, vanilie, stejar și piper. Aciditatea excelent echilibrată, taninurile înalte dar mătăsoase și alcoolul perfect integrat oferă vinului un corp plin, cu final lung și voluptuos. Maturat în butoaie de stejar timp de 18 luni, cu potențial mare de învechire.
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
V.S.O.P este un calvados invechit in butoaie de stejar minim 4 ani.
Casa Pere Magloire este infiintata in 1821 si are o poveste de succes pe piata franceza, dupa ce o perioada a apartinut casei Veuve Clicquot Ponsardin redevine o companie de familie in 1998, iar in 2007 este cumparata de Spirit France. 2020 este pe locul 1 in Franta ca vanzari 2021 Calvados Pere Magloire va implini 200 de ani!
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
Cognac A. De Fussigny XO Creation Cognac realizat din amestec eaux-de-vie Petite si Grande Champagne Cognac ce are in componenta cel putin 50 % vinuri Grande Champagne.
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
Acest cognac ambalat intr-o frumoasa cutie portocalieeste distilat din struguri provenind din zonele Grande si Petite Champagne. Cel putin 50% vin din Grand Champagne.
Amestecul folosit atât la romurile vechi de cinci ani, cât şi la cele vechi de 18 ani, are un profil similar cu cel al romurilor pe bază de cereale care au fost distilate şi învechite. Între timp, procesul complex, "dinamic" folosit pentru maturare împărtășește asemănări cu metoda Solera. În acest caz, se utilizează o combinație de whisky american și butoaie de sherry, acestea din urmă adăugând note de nuci la finisaj.
Smochinele dulci mediteraneene din vestul Spaniei sunt umplute pana la refuz cu un ganache de ciocolata cu lapte si trufa de caramel sarat, apoi scufundate si acoperite în cel mai perfect strat subtire de ciocolata fina.
Folosim cookie-urile pentru a-ţi oferi cea mai bună experienţă de utilizare a acestui site. Prin continuarea folosirii acestui site web, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor.