In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
O selecție exceptională de armagnac de la această distlerie de tradiție.
Comanda online:
+40 736 663 458Vin din soiul Shavkapito, produs prin metoda georgiana traditionala de fermentare si maturare in vas ingropat din lut - Qvevri - metoda veche de peste 8.000 de ani. Struguri culesi si selectionati manual.
Vin din soiul Shavkapito, produs prin metoda georgiana traditionala de fermentare si maturare in vas ingropat din lut - Qvevri - metoda veche de peste 8.000 de ani. Struguri culesi si selectionati manual.
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
O selecție exceptională de armagnac de la această distlerie de tradiție.
Un Cabernet Sauvignon cu gust de fructe negre coapte și mix de ierburi aromatice fine care, ne arată cât de frumos a evoluat acest vin, în timpul celor 15 luni petrecute la baric. Structural și complex, acest Cabernet este desăvârșit de notele de condimente și ciocolată.
15 luni, baric din stejar
La Montina Franciacorta Brut un vin spumant expresie a unui teritoriu, o carte de vizită pentru La Montina Estate . Eleganță și versatilitate în acest spumant făcut după metoda tradițională.
Naud Cognac VS o expresie distilată din vinuri, ce provin dintr-un amestec de vintage, Bons Bois și Petite Champagne de oenologul și vinificatorul pasionat Michel Naud.Maturat 3 ani in butoaie de stejar noi pentru a aduce finețe și structură.
94 Puncte Luca Maroni
Parfum intens de prune coapte și gem de cireșe, cu o adiere de cacao. Gust foarte elegant și catifelat, bine structurat, cu tanini bine integrați și sfârșit lung, pe note de vanilie și cacaco. Dacă adăugăm și eticheta modernă, inspirată de creațiile marilor case de modă, oaspeții dumneavoastră vor ști că sunt răsfățați!
Vinul are o culoare strălucitoare roz de cires, aromă intensă și persistentă, fructat, cu miros de capsuni. Este bine structurat, plin, catifelat, cu o persistenta mare.
Bine structurat , plin, catifelat cu o persistență deosebită. Este un vin care merge excelent cu un pește la grătar, supă de pește, carne alba si mezeluri delicate.
Soi: Montepulciano D'Abruzzo
Culoare: roz intens
Posecco este obtinut din struguri Glera, specifici colinelor din nord-estul Italiei. Un parfum floral de salcam, fructe proaspete, un buchet armonios, se combina ideal cu antreuri de peste, risotto, mezeluri, branzeturi si desert. Se rercomanda o temperatura de consum de 4-6 C.
Comentarii
Un spumant vibrant îmbrăcat intr-o haină elegantă inspirată de țesăturile lui Jouy, foarte la modă în secolul 18. După cum spun producătorii, în spatele aerului de noblețe este de fapt o băutură foarte modernă care exprimă perfect bunul gust și le savoir-faire a la francaise.
94 Puncte Parker:”Reserva 2019, vândut cu numele de ”Criaza” în Spania, provine dintr-un an secetos și cald, cu randament mic și vinuri concentrate. Strugurii Tempranillo, Garnacha Tinta, Mazuelo și Graciano au fermentat desciorchinați și zdrobiți ușor în cuve de stejar, cu drojdii indigene, iar 80% din vin a fost maturat 22 luni în stejar franțuzesc și restul, în stejar din Europa Centrală și America. 20% butoaie noi. Un vin serios și tânăr, dar echilibrat, nuanțat și complex.
Povestea casei Mangin et Fils dateaza din prima parte a secolului XX . Astazi Cedric Mangin ( a patra generatie ) este cel care conduce aceasta afacere de familie.
Principalele soiuri de struguri prezente in aceasta zona fiind: Pinot Meunier si Chardonnay.
O șampanie perfectă ca aperitiv.
Tsipouro este o băutură alcoolică dublu distilată specifică Greciei, se produce din tescovina rămasă după producerea vinului
Chardonnay
Parfum proaspăt de piersică și pară, cu note ușoare de citrice și o mineralitate frumoasă.
Nebaricat! Vinificat și maturat 10 luni pe drojdii fine, în cuve de inox.
PASTE ȘI VIN
1 pachet spaghete „Pulcinella” - Pastele - Bella Italia sunt realizate folosind tehnici artizanale cu matrite din bronz si tavi de lemn, fiind atent selectionate si uscate la temperatura scazuta.
1 sticlă Nero d'Avola Real Accademia - 97 puncte Luca Maroni
Odată cu solstițiul de vară deschidem sezonul de Cava.
- Ulei de măsline din Spania con pan și un pahar de Cava Brut Rose Castell d’ Or
- Tapas și Tortilla cu 1 pahar de Castell d’ Or Cava Brut, 1 pahar de Cava Brut Nature Castell d’Or și 1 pahar de Cabaret – Cava Brut
- Incheiem cu scandal – 1 pahar Le Scandale Cava Brut Reserve
O să avem și trei premii pentru trei participante.
Miercuri 21 iunie, ora 19:00, Sensio Living
5 pahare de Cava, gustările de mai sus, apă plată și minerală.
Locuri limitate!
Un vin delicat, prpoaspat, care arată potențialul mare al vinurilor albe autohtone din Abruzzo.
Cupaj: Pecorino, Cococciolla si Passerina
Franciacorta Saten un vin spumant obținut din soiuri de struguri Chardonnay, cultivați in cea mai veche podgorie, situată cu fața spre lacul Iseo, beneficiind de acest microclimat favorabil.Nota de degustare ne prezintă un vin galben-pai, arome florale, salcam, tei, note fructate, pe palat un tactil mătăsos, plăcut, un perlaj fin, indicii de vanilie, un final de lungime bună, elegant, persistent.Insoțirea ideală pentru intrări delicate, pește și carne albă.Se recomandă o temperatură de lucru de 6-8C.
Folosim cookie-urile pentru a-ţi oferi cea mai bună experienţă de utilizare a acestui site. Prin continuarea folosirii acestui site web, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor.