- Stoc epuizat

Whatsapp:
+40 736 663 458Vin din soiul Shavkapito, produs prin metoda georgiana traditionala de fermentare si maturare in vas ingropat din lut - Qvevri - metoda veche de peste 8.000 de ani. Struguri culesi si selectionati manual.
Vin din soiul Shavkapito, produs prin metoda georgiana traditionala de fermentare si maturare in vas ingropat din lut - Qvevri - metoda veche de peste 8.000 de ani. Struguri culesi si selectionati manual.
Tommasi este un nume de referință în lumea vinului italian, reprezentând cu mândrie tradiția și pasiunea unei familii care și-a dedicat generații întregi cultivării viței-de-vie și producției de vinuri de excepție.
Un vin care ca textura este subtil si catifelat si cucereste prin gustul si prospetimea persistenta a fructelor care ii ofera netezime, un caracter lejer si elegant.
An: 2020
Include SGR 0,50 lei
Vin rosu sec obtinut din soiurile Cabernet Franc (70%) si Cabernet Sauvignon (30%) din podgoria Oplenac, Sumadija. Are o culoare rubinie. Arome bogate de mure, afine, cirese dulci si visine supracoapte, cu un caracter proaspat picant. Note fine de cuisoare, scortisoara si vanilie. 12 luni in baric francez si slavon.
Pinot Noir 70%, Chardonnay 18% si 12% vin rosu, fara fermentatie malolactica. Asamblajul este alcatuit din struguri proveniti din anul 2013, din vite vechi de 35 ani. Maturare 24 luni pe drojdii,.
Paul Bara este o legenda in Champagne. Domeniul ia fiinta in 1833, dar Paul este cel care, dupa cel de-al doilea razboi mondial, ii aduce faima. Preia afacerea familiei ca adolescent, facand parte din cea de-a sasea generatie care conduce domeniul si reuseste sa faca din Champagne Paul Bara un nume reprezentativ pentru satul Grand Cru Bouzy si chiar pentru toata regiunea Champagne.
Miere de înaltă calitate pentru consumatorii pretențioși care vor să simtă natura în fiecare borcan.
Originară din regiunea de nord a Portugaliei, această miere are proprietăți terapeutice deosebite și benefice pentru sănătate, recunoscute științific.
Miere crudă de calitate superioară. Nu este procesată industrial și termic. Mierea de Iarbă Neagră este o varietate de miere monoflorală obținută din florile plantei de Heather (Erica), parte din familia Ericaceae.
Tea Book Gift este o carte perfecta pentru iubitorii de ceai, continand toate cele 18 tipuri de ceaiuri de la Tea Forte. Descoperiti o gama variata de arome, de la ceaiuri verzi delicate la ceaiuri negre puternice si amestecuri unice de plante si fructe.
O prezentare elegantă într-o cutie de lemn căptușită cu catifea.
Tommasi este un nume de referință în lumea vinului italian, reprezentând cu mândrie tradiția și pasiunea unei familii care și-a dedicat generații întregi cultivării viței-de-vie și producției de vinuri de excepție.
Un vin a cărui textura arata corpolenta, dar si eleganta, cu taninuri blande, matasoase si un final foarte lung.
An: 2019
Arran 10 ani este un clasic al distileriei, multipremiatul sortiment reda perfect specificul insulei.
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
O selecție exceptională de armagnac de la această distlerie de tradiție.
Palacio de Los Olivos este un ulei de masline extravirgin EVOO fructat de culoare verde intens, cu atribute pozitive de amarui echilibrat si picant. O aroma proaspata de ierburi si fructe verzi, incantatoare, gustoase si rafinate.
Ulei de masline Numarul 1 in clasamentul mondial EVOO pentru al 6-lea an consecutiv.
Masline: Picual EVOO recolta timpurie
Un Cabernet Sauvignon cu gust expresiv și arome puternice de prune, coacăze și cireșe negre. Notele olfactive te învăluie în ciocolată neagră, vanilie, stejar și piper. Aciditatea excelent echilibrată, taninurile înalte dar mătăsoase și alcoolul perfect integrat oferă vinului un corp plin, cu final lung și voluptuos. Maturat în butoaie de stejar timp de 18 luni, cu potențial mare de învechire.
Recomandare decantare: minim 1h
Include SGR 0.50 lei
Ardenghi Valdobbiadene Millesimato Brut un prosecco de cea mai bună calitate obținut din soiuri de struguri Glera.Culoare galben-pai, arome florale, flori de salcm, fructe proaspete, un gust proaspăt,
Facem o călătorie în Georgia prin intermediul vinului, al preparatelor și al restaurantului.
Joi, 11 aprilie, de la ora 19:00 vă invit să povestim despre vinurile georgiene la Taverna Georgiană.
Vom avea 5 feluri de mâncare tipic georgiene, 5 vinuri care să le însoțească (câte un pahar de 150 ml din fiecare vin) din care ultimul va fi ceva special, un appassimento din soiuri georgiene.
Participanții vor avea și prețuri speciale pentru comenzi.
Prețul: 270 lei de persoană include 5 feluri de mâncare, 5 pahare de vin, apă minerală/plată și cafea.
Locuri limitate
Include SGR 0,50 lei
Vin rosu sec obtinut din soiul de struguri vechi sarbesc Prokupac (100%) din podgoria Oplenac, Sumadija. Are o culoare rubinie inchisa. Arome de cirese dulci supracoapte, cirese amare, cuisoare, scortisoara si note elegante de vanilie. Gust bogat si armonios, cu note de cirese negre si coacaze negre, tanini fini si catifelati. 12 luni in baric francez si butoaie de stejar slavon (30% + 70%).
Un vin roze fin si expresiv, tipic pentru Sudul Frantei. Gama largă de soiuri de struguri plantate pe domeniile cramei, (Grenache, Syrah, Carignan, Cinsault) la care s-a adaugat si Cabernet Sauvignon,a permis crearea unui vinuri delicate și fresh.
Varianta cu bule a minunatului Pecorino cu o culoare galben pai si un perlaj fin, cu un parfum intens de fructe tropicale. Metoda de fermentare: Charmat - fermentare in tancuri
Folosim cookie-urile pentru a-ţi oferi cea mai bună experienţă de utilizare a acestui site. Prin continuarea folosirii acestui site web, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor.