Cart
CONTINUT RESTRICTIONAT PERSOANELOR SUB 18 ANI

CONTINUT RESTRICTIONAT PERSOANELOR SUB 18 ANI

Confirm ca am peste 18 ani

BARON DE SIGOGNAC 1992 GIFT BOX

272,00 lei
cu TVA

In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii

O selecție exceptională de armagnac de la această distlerie de tradiție.

Tara de origine : FRANTA
Cantitate : 70cl
Tarie : 40%
Vechime : 1992
Cantitate
Add to wishlist

In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii

O selecție exceptională de armagnac de la această distlerie de tradiție.

3 Produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

Availability: 10 In Stock
  • Soi:Chardonnay 25%, Meunier 25%, Pinot Noir 50%

De la înființarea sa în 1785, Casa Piper-Heidsieck și-a dovedit priceperea inovatoare în selectarea și cupajarea vinurilor de excepție. 
O șampanie rosé generoasa, în care notele de fructe exotice și culoarea eleganta rose-somon sunt în perfectă armonie. Această șampanie rosé îmbină armonios perlajul lung si fin, cu aciditatea ridicata, oferindu-ne un caracter fermecător.

Availability: 12 In Stock

92 Puncte James Suckling:”O culoare frumoasă, roz-provensal pal. Nas încântător de flori, în special petale de trandafir și migdale. Aromele de fruct se simt și ele foarte bine - fructe roșii de pădure, căpșuni sălbatice și câteva note de vanilie cremoasă. Pe palatin, atac catifelat, destul de suculent urmat de o aciditate plăcută care echilibrează prima impresie dulce. Apoi, vinul evoluează frumos spre sfârșitul răcoritor, aromat. Un rosé frumos echilibrat, de o complexitate surprinzătoare.”
Soi: Garnacha, Viura - struguri culeși manual

Availability: 2 In Stock

Încă un vin semnat de Cosimo Varvaglione ! Asamblaj de Negroamaro, Primitivo și Malvasia Nera.
Strugurii sunt lăsați să se stafidească pe viță timp de cca 20 zile, în funcție de gradul de deshidratare. Scurtă macerare înaintea fermentației la temperatura de 12-14°C, pentru a extrage aromele caracteristice. Urmează fermentația la temperatură controlată de 24-26°C, timp de 20-25 zile. Apoi, vinul este separat de pielițe pentru a începe fermentația malolactică. Maturare 6 luni în baricuri de stejar franțuzesc.

Availability: 35 In Stock

Cava Cabaret de la Castell D'Or, de o calitate exceptionala, este inspirată din spiritul original al cabaretului parizian -  pasiune pentru viață. Această Cava aparține categoriei Cava de Guarda Superior și este maturata minim 12 luni în sticlă, unde are loc a doua fermentare și formarea de bule.

O Cava de culoare palid aurie fara note verzui, prezintă arome de măr, pară și gust proaspăt de gutuie cu ușoare note de paine prajita și patiserie. Bucurați-vă de aroma și prospețimea sa plină de viata!

Availability: 27 In Stock

94 Puncte Luca Maroni

Parfum intens de prune coapte și gem de cireșe, cu o adiere de cacao. Gust foarte elegant și catifelat, bine structurat, cu tanini bine integrați și sfârșit lung, pe note de vanilie și cacaco. Dacă adăugăm și eticheta modernă, inspirată de creațiile marilor case de modă, oaspeții dumneavoastră vor ști că sunt răsfățați!

Availability: 3 In Stock

Palacio de Los Olivos este un ulei de masline extravirgin EVOO fructat de culoare verde intens, cu atribute pozitive de amarui echilibrat si picant. O aroma proaspata de ierburi si fructe verzi, incantatoare, gustoase si rafinate.
Ulei de masline Numarul  1 in clasamentul mondial EVOO pentru al 6-lea an consecutiv.

Masline:  Picual EVOO recolta timpurie

Availability: 24 In Stock

90 Puncte Decanter:”Cel mai deschis la culoare dintre toate rosé-urile pe care le-am gustat, nuanța delicată de piersică fiind un indiciu al diferenței de stil. Are 9 g/l zahăr rezidual, dar este un Prosecco Rosé reținut și destul de texturat față de majoritatea celorlalte. În nas, note delicate de flori de cireșe și marzipan, alături de notele florale și de fructe roșii obișnuite.”

Availability: 5 In Stock

In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii

Culoare intensa sustinuta de bogatia aromelor de fructe uscate, nuci si lemn dulce specifice coniacurilor invechite. Gust puternic dar fin cu note de condimente si patiserie specifice coniacurilor ABK6.

Folosim cookie-urile pentru a-ţi oferi cea mai bună experienţă de utilizare a acestui site. Prin continuarea folosirii acestui site web, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor.