Cart
CONTINUT RESTRICTIONAT PERSOANELOR SUB 18 ANI

CONTINUT RESTRICTIONAT PERSOANELOR SUB 18 ANI

Confirm ca am peste 18 ani

Tenuta Ulisse Masseri Primitivo

97,50 lei
cu TVA

Include SGR 0.5 lei

Tenuta Ulisse Masseri Primitivo un vin obținut din soiuri de struguri cultivați in regiunea Terre di Chieti din Italia, maturat pațial în bariche fine americane și franceze.Nota de degustare ne prezintă un vin roșu-rubiniu sec, arome dens fructate, mure, fructe de pădure, note florale subtile, pe palat un corp rotund, taninuri netede, o mineralitate vibrantă, un final de lungime mare, impozant, auster, elegant.
Se recomandă o temperatură de lucru de 16-18C.

Tara de origine : ITALIA
Cantitate : 75cl
Tarie : 13%
Zona : ABRUZZO
TIP : SEC
Cantitate
Add to wishlist

Include SGR 0.5 lei

Tenuta Ulisse Masseri Primitivo un vin obținut din soiuri de struguri cultivați in regiunea Terre di Chieti din Italia, maturat pațial în bariche fine americane și franceze.Nota de degustare ne prezintă un vin roșu-rubiniu sec, arome dens fructate, mure, fructe de pădure, note florale subtile, pe palat un corp rotund, taninuri netede, o mineralitate vibrantă, un final de lungime mare, impozant, auster, elegant.
Se recomandă o temperatură de lucru de 16-18C.

23 Produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

COINTREAU - LICHIOR

98,00 lei
Availability: 10 In Stock

Lichiorul Cointreau este creația lui Adolphe Cointreau, un cofetar inspirat de era Revoluției Industriale franceze, care a decis să extindă afacerea de familie cu o gamă de lichioruri. În scurt timp, i s-a alăturat fratele sau Edouard-Jean Cointreau, iar în anul 1857 apare în documentele distileriei prima rețetă a faimosului lichior de portocale.

Availability: 10 In Stock

Acest ceai oferă o experiență senzorială bogată, fiind ideal pentru momentele în care ai nevoie de energie și confort. Ghimbirul, recunoscut pentru proprietățile sale revitalizante și digestive, adaugă un gust ușor condimentat, perfect pentru a te încălzi și a-ți stimula simțurile.

Availability: 4 In Stock

Tommasi este un nume de referință în lumea vinului italian, reprezentând cu mândrie tradiția și pasiunea unei familii care și-a dedicat generații întregi cultivării viței-de-vie și producției de vinuri de excepție. 

Este un vin corpolent si auster la gust, bogat in taninuri şi un splendid finis lung, culoare rosu-rubiniu profund, cu tuse de granat. Afiseaza olfactiv un elegant si foarte complex buchet, cu note de fructe rosii coapte (cirese, mure si prune) alaturi de nuante picante de licorice si amarui de cacao.

An: 2013

Availability: 20 In Stock

Mierea polifloră de la Mel Santa Maria este produsă în trecerea de la pământul cald la cel rece, este o miere autentică de înaltă calitate, cu un ton de chihlimbar, cu aromă dulce, datorită concentrației de fructoză. Este o miere care beneficiază de un microclimat și de diferite înfloriri în Trás os Montes.

Miere crudă, de calitate superioară. Nu este procesată industrial și termic. Varietate polifloră, obținută din nectarul florilor din Tras-os-Montes. Ideală pentru a furniza vitaminele și mineralele necesare organismului.

Availability: 4 In Stock

In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii

V.S.O.P este un calvados invechit in butoaie de stejar minim 4 ani.

Casa Pere Magloire este infiintata in 1821 si are o poveste de succes pe piata franceza, dupa ce o perioada a apartinut casei Veuve Clicquot Ponsardin redevine o companie de familie in 1998, iar in 2007 este cumparata de Spirit France.
2020 este pe locul 1 in Franta ca vanzari
2021 Calvados Pere Magloire va implini 200 de ani!

 

Availability: 4 In Stock

Amestecul folosit atât la romurile vechi de cinci ani, cât şi la cele vechi de 18 ani, are un profil similar cu cel al romurilor pe bază de cereale care au fost distilate şi învechite. Între timp, procesul complex, "dinamic" folosit pentru maturare împărtășește asemănări cu metoda Solera. În acest caz, se utilizează o combinație de whisky american și butoaie de sherry, acestea din urmă adăugând note de nuci la finisaj.

Availability: Out of stock

97 Puncte James Suckling:”Un Prado Enea rezervat și rafinat, de mare clasă și focusat. Foarte aromat, cu caracter de prune, piersici, cireșe și cedru. De asemenea, măsline sărate. Corp mediu spre plin, cu tanini foarte fini și sfârșit lung, proaspăt. Eleganță și putere. Dați-i trei sau patru ani înainte de a-l deschide, dar este impresionant de pe acum.”

Availability: 6 In Stock

Pinot Noir 70%, Chardonnay 18% si 12% vin rosu, fara fermentatie malolactica. Asamblajul este alcatuit din struguri proveniti din anul 2013,  din vite vechi de 35 ani. Maturare 24 luni pe drojdii,.

Paul Bara este o legenda in Champagne. Domeniul ia fiinta in 1833, dar Paul este cel care, dupa cel de-al doilea razboi mondial, ii aduce faima. Preia afacerea familiei ca adolescent, facand parte din cea de-a sasea generatie care conduce domeniul si reuseste sa faca din Champagne Paul Bara un nume reprezentativ pentru satul Grand Cru Bouzy si chiar pentru toata regiunea Champagne.

Availability: 6 In Stock

93 Puncte James Suckling:”Caracter prăfos, cu cireșe negre și coacăze, dar și cu aluzii de cacao, pământ ud și ciuperci crude. Corp mediu spre plin, tanini fermi, catifelați care continuă să evolueze în timpul evoluției pe palatinul dominat de fructe negre. Un Poujeaux musculos cu sfârșit picant și de ciocolată.
 54% Cabernet Sauvignon, 40% Merlot, 6% Petit Verdot

Availability: Out of stock

Facem o călătorie în Georgia prin intermediul vinului, al preparatelor și al restaurantului.

Joi, 11 aprilie, de la ora 19:00 vă invit să povestim despre vinurile georgiene la Taverna Georgiană.

Vom avea 5 feluri de mâncare tipic georgiene, 5 vinuri care să le însoțească (câte un pahar de 150 ml din fiecare vin) din care ultimul va fi ceva special, un appassimento din soiuri georgiene.

Participanții vor avea și prețuri speciale pentru comenzi.

Prețul: 270 lei de persoană include 5 feluri de mâncare, 5 pahare de vin, apă minerală/plată și cafea.

Locuri limitate

Folosim cookie-urile pentru a-ţi oferi cea mai bună experienţă de utilizare a acestui site. Prin continuarea folosirii acestui site web, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor.