Varianta cu bule a minunatului Pecorino cu o culoare galben pai si un perlaj fin, cu un parfum intens de fructe tropicale. Metoda de fermentare: Charmat - fermentare in tancuri
Pachet Commedia dell'arte
- Write a review
PASTE ȘI VIN
1 pachet spaghete „Pulcinella” - Pastele - Bella Italia sunt realizate folosind tehnici artizanale cu matrite din bronz si tavi de lemn, fiind atent selectionate si uscate la temperatura scazuta.
1 sticlă Nero d'Avola Real Accademia - 97 puncte Luca Maroni
PASTE ȘI VIN
1 pachet spaghete „Pulcinella” - Pastele - Bella Italia sunt realizate folosind tehnici artizanale cu matrite din bronz si tavi de lemn, fiind atent selectionate si uscate la temperatura scazuta.
1 sticlă Nero d'Avola Real Accademia - 97 puncte Luca Maroni
Thank you for the reviews ! Your comment is submitted
16 alte produse in aceeasi categorie:
99 puncte Luca Maroni.
Editie Limitata: 10 vinuri Montelpulciano vintage asamblate intr-un vin de exceptie.Invechit parţial de 12 luni în barrique-uri din stejar franţuzesc.
Montepulciano d'Abruzzo 100%
Vin roșu sec produs din struguri Saperavi și Cabernet Sauvignon, cultivați în Eniseli-Tsinandali, regiunea Kakheti. Maturat în butoaie de stejar timp de 6 luni. Un tandem armonios, care surprinde cele mai bune caracteristici specifice celor două soiuri Saperavi (50%) și Cabernet Sauvignon (50%).
Vinurile realizate în regiunea Cahors, din sud-vestul Franței, din strugurele Malbec sunt recunoscute pentru intensitatea aromatică și taninurile extrem de ferme, pregnante, fiind mai degrabă pentru cei în cautare de vin structurate decât de fructuozitate. În același timp, tocmai structura și echilibrul acididitate/taninuri dau „vinului negru de Cahors” un potențial extrem de îndelungat de învechire.
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
Cel mai vechi coniac din gama ABK6. Culoare intensa sustinuta de bogatia aromelor de fructe uscate, nuci si lemn dulce specifice coniacurilor invechite. Gust puternic dar fin cu note de condimente si patiserie specifice coniacurilor ABK6.
Vin roșu sec produs exclusiv din struguri selecționați din varietatea Saperavi, cultivați în podgoriile ˝Batono˝ din Mukuzani, Kakheti, prin metoda antică tradițională qvevri (peste 8000 de ani vechime atestată). Maturat 9 luni in qvevri si 6 luni în butoaie de stejar.
- Soi:Chardonnay 100%
Expresia radiantă a Chardonnay-ului!
De la înființarea sa în 1785, Casa Piper-Heidsieck și-a dovedit priceperea inovatoare în selectarea și cupajarea vinurilor de excepție. O căutare a excelenței și deschideriea spre nou, se reflectă în întreaga gamă de șampanie, creată de vinificatorul șef Emilien Boutillat, care servesc drept garant al stilului Piper-Heidsieck.
Casa DRAPPIER a lansat sampania DRAPPIER CUVEE CHARLES DE GAULLE ca omagiu pentru de Gaulle care era un client fidel al acestei șampanii pe care oservea la receptiile private de la vila sa.
80% Pinot Noir, 20% Chardonnay
Un vin elegant cu o culoare diafana roz pal. Echilibrat, un vin cu personalitate, parfumat, exprima perfect calitatea strugurelui crescut aproape de mare.
Un vin roze fin si expresiv, tipic pentru Sudul Frantei. Gama largă de soiuri de struguri plantate pe domeniile cramei, (Grenache, Syrah, Carignan, Cinsault) la care s-a adaugat si Cabernet Sauvignon,a permis crearea unui vinuri delicate și fresh.
Chardonnay
Parfum proaspăt de piersică și pară, cu note ușoare de citrice și o mineralitate frumoasă.
Nebaricat! Vinificat și maturat 10 luni pe drojdii fine, în cuve de inox.
Încă un vin semnat de Cosimo Varvaglione ! Asamblaj de Negroamaro, Primitivo și Malvasia Nera.
Strugurii sunt lăsați să se stafidească pe viță timp de cca 20 zile, în funcție de gradul de deshidratare. Scurtă macerare înaintea fermentației la temperatura de 12-14°C, pentru a extrage aromele caracteristice. Urmează fermentația la temperatură controlată de 24-26°C, timp de 20-25 zile. Apoi, vinul este separat de pielițe pentru a începe fermentația malolactică. Maturare 6 luni în baricuri de stejar franțuzesc.
Un cadou elegant.
Naud Cognac VSOP cu 2 pahare.
Micuța distilerie împlinește anul acesta 100 de ani, a fost înfiiințată în 1923 de Emile Perrier , în 1936 fiul lui a transformat o veche moară într-o distilerie, pe insula Pinthiers.
Naud VSOP o expresie dublu distilată din vinuri, obținute din soiuri de struguri cultivate in Fins Bois, Bons Bois si Petite Champagne, maturată minim 4 ani in baricuri de stejar
Multi premiat, Writers Tears recreează acel Irish whiskey al secolului 19, perioada de glorie a whiskey-ului irlandez.
Blend compus din single pot still whiskies și single malt whiskies triplu distilate și învechite în butoaie de bourbon.
Vin din soiul Chinebuli, produs prin metoda georgiana traditionala de fermentare si maturare in vas ingropat din lut - Qvevri - metoda veche de peste 8.000 de ani. Struguri culesi si selectionati manual.
Soi: Chinebuli
Rare Champagne caștigă distincția Supreme World Champion la Premiile CSWWC 2023
„INFINI” - această șampanie ce poartă demnătura de Rare Champagne oferă certitudinea unui potențial nelimilalt de evoluție și complexitate.
Chardonnay (70%) / Pinot noir (30%)