92 Puncte James Suckling:”Foarte proaspăt, cu arome de sâmbure de lămâie, grapefruit alb, scoici zdrobite și ardezie. Un pic de biscuiți și prune galbene sărate. Corp mediu cu mineralitate și prospețime frumoase. Sfârșit vioi. Beți-l sau păstrați-l.”
92 Puncte James Suckling:”Foarte proaspăt, cu arome de sâmbure de lămâie, grapefruit alb, scoici zdrobite și ardezie. Un pic de biscuiți și prune galbene sărate. Corp mediu cu mineralitate și prospețime frumoase. Sfârșit vioi. Beți-l sau păstrați-l.”
Fermentat în butoaie de diverse dimensiuni și în butoaie noi, din stejar de Nevers. După fermentarea alcoolică, vinul rămâne în butoi pe drojdii timp de patru luni, cu batonaj.
Cupajul mătăsos, de culoare grena intens, între Fetească Neagră și Cabernet Sauvignon, este un vin corpolent și complex datorită notelor de vanilie, cacao și fructe negre. Alături de arome, taninii puternici, aciditatea echilibrată și postgustul lung fac ca acest vin să fie memorabil. Soiul Cabernet Sauvignon înnobilează frumos Feteasca Neagră, împreună oferind senzații gustative de excepție. Maturat în baricuri de stejar timp de 16 luni.
La Montina Franciacorta Brut un vin spumant expresie a unui teritoriu, o carte de vizită pentru La Montina Estate . Eleganță și versatilitate în acest spumant făcut după metoda tradițională.
Un vin elegant cu o culoare diafana roz pal. Echilibrat, un vin cu personalitate, parfumat, exprima perfect calitatea strugurelui crescut aproape de mare.
Tommasi este un nume de referință în lumea vinului italian, reprezentând cu mândrie tradiția și pasiunea unei familii care și-a dedicat generații întregi cultivării viței-de-vie și producției de vinuri de excepție.
Un vin a cărui textura arata corpolenta, dar si eleganta, cu taninuri blande, matasoase si un final foarte lung.
Drappier Carte d’or Brut este expresia cea mai clară a stilului casei Drappier, redă cel mai bine aromele soiului Pinot Noir care reprezintă cel puțin 80% din cupaj. O șampanie cu 92 de puncte Wine Spectator și care este cunoscută ca fiind marca preferată a lui Charles de Gaulle.
Cava Cabaret de la Castell D'Or, de o calitate exceptionala, este inspirată din acest spiritul original al cabaretului parizian - pasiune pentru viață. Această Cava aparține categoriei Cava de Guarda Superior și este maturata minim 18 luni în sticlă, unde are loc a doua fermentare și formarea de bule.
Dezvolta arome forale foarte expresive și note de miere, ananas și drojdie. Are un perlaj fin cu bule cremoase și un finiș lung. Bucurați-vă de aroma și prospețimea sa plină de viata!
Încă un vin semnat de Cosimo Varvaglione ! Asamblaj de Negroamaro, Primitivo și Malvasia Nera. Strugurii sunt lăsați să se stafidească pe viță timp de cca 20 zile, în funcție de gradul de deshidratare. Scurtă macerare înaintea fermentației la temperatura de 12-14°C, pentru a extrage aromele caracteristice. Urmează fermentația la temperatură controlată de 24-26°C, timp de 20-25 zile. Apoi, vinul este separat de pielițe pentru a începe fermentația malolactică. Maturare 6 luni în baricuri de stejar franțuzesc.
OPLEN RIESLING 2020, Vin alb sec, DOC, 13,5% vol.alc Vin alb sec obtinut din soiul Rhine Riesling (100%) din podgoria Oplenac, Sumadija. Are o culoare galben pai deschisa Are o tipicitate remarcabila, cu o aroma intensa florala si de fructe, cu note de flori albe, tei, lime, mar si piersica.
Sărut este o întâlnire - nu doar între două soiuri, ci şi între două şcoli, două culturi, două tradiţii. Pinot Noir - unul dintre marii struguri ai Franţei, şi Fetească neagră - soiul simbol al României. Vinul născut din această întâlnire este însă mai mult decât suma componentelor sale - atributele fiecărui soi fiind împletite într-o personalitate distinctă. Are ceva din delicateţea şi eleganţa Pinot-ului, dar şi note din forţa şi rusticitatea bine temperată a Feteştii negre.
93 Puncte James Suckling:”Caracter prăfos, cu cireșe negre și coacăze, dar și cu aluzii de cacao, pământ ud și ciuperci crude. Corp mediu spre plin, tanini fermi, catifelați care continuă să evolueze în timpul evoluției pe palatinul dominat de fructe negre. Un Poujeaux musculos cu sfârșit picant și de ciocolată. 54% Cabernet Sauvignon, 40% Merlot, 6% Petit Verdot
Excelenta illy pentru segmentul Home. Noile capsule illy introduc o noua metoda pentru prepararea unui espresso in doua faze. Datorita unei valve, pe perioada preinfuziei, presiunea apei este mai mare si mai uniforma, asigurand o extragere perfecta a aromei din cafea. Apoi, trecand printr-un orificiu ingust cafeaua este emulsionata, dezvoltand o crema bogata si care dureaza mult. Siguranta unui espresso illy perfect intotdeauna.
Aceeasi cafea din prajirea medie, insa cu o macinare adaptata sa ofere o cantitate mai mare de cafea, fara a renunța la consistența bogata a cremei illy.
De la înființarea sa în 1785, Casa Piper-Heidsieck și-a dovedit priceperea inovatoare în selectarea și cupajarea vinurilor de excepție. Essential este un cuvée echilibrat, multi-vintage, elaborat din cele trei soiuri de struguri de șampanie.
Folosim cookie-urile pentru a-ţi oferi cea mai bună experienţă de utilizare a acestui site. Prin continuarea folosirii acestui site web, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor.