James Suckling:”Aromele florale și proaspete foarte atrăgătoare se adaugă celor de prune și cireșe și sunt prezente și pe palatin. Superb și aromat, dar energic și focusat.” 100% Sangiovese
James Suckling:”Aromele florale și proaspete foarte atrăgătoare se adaugă celor de prune și cireșe și sunt prezente și pe palatin. Superb și aromat, dar energic și focusat.” 100% Sangiovese
Excelenta illy pentru segmentul Home. Noile capsule illy introduc o noua metoda pentru prepararea unui espresso in doua faze. Datorita unei valve, pe perioada preinfuziei, presiunea apei este mai mare si mai uniforma, asigurand o extragere perfecta a aromei din cafea. Apoi, trecand printr-un orificiu ingust cafeaua este emulsionata, dezvoltand o crema bogata si care dureaza mult. Siguranta unui espresso illy perfect intotdeauna.
Aceeasi cafea din prajirea medie, insa cu o macinare adaptata sa ofere o cantitate mai mare de cafea, fara a renunța la consistența bogata a cremei illy.
Povestea casei Mangin et Fils dateaza din prima parte a secolului XX . Astazi Cedric Mangin ( a patra generatie ) este cel care conduce aceasta afacere de familie. Principalele soiuri de struguri prezente in aceasta zona fiind: Pinot Meunier si Chardonnay.
Parfum proaspăt de piersică și pară, cu note ușoare de citrice și o mineralitate frumoasă. Nebaricat! Vinificat și maturat 10 luni pe drojdii fine, în cuve de inox.
Parfum intens de prune coapte și gem de cireșe, cu o adiere de cacao. Gust foarte elegant și catifelat, bine structurat, cu tanini bine integrați și sfârșit lung, pe note de vanilie și cacaco. Dacă adăugăm și eticheta modernă, inspirată de creațiile marilor case de modă, oaspeții dumneavoastră vor ști că sunt răsfățați!
Încă un vin semnat de Cosimo Varvaglione ! Asamblaj de Negroamaro, Primitivo și Malvasia Nera. Strugurii sunt lăsați să se stafidească pe viță timp de cca 20 zile, în funcție de gradul de deshidratare. Scurtă macerare înaintea fermentației la temperatura de 12-14°C, pentru a extrage aromele caracteristice. Urmează fermentația la temperatură controlată de 24-26°C, timp de 20-25 zile. Apoi, vinul este separat de pielițe pentru a începe fermentația malolactică. Maturare 6 luni în baricuri de stejar franțuzesc.
Amaranta Montepulciano d’Abruzzo este un vin rosu sec, obtinut din soiul Montepulciano. A fost cultivat in special in regiunea Abruzzo si in cateva regiuni din sudul Italiei, dar a primit recunoasterea internationala datorita calitatii vinurilor produse din acest soi in regiunea Abruzzo.
! In stoc furnizor- livrarea se face dupa confirmarea comenzii.
Mount Gay cea mai veche marca de rom din lume. Eclipse reprezinta referinta pentru modul in care Master Blender Allen Smith combina fiecare tip de rom Mount Gay pentru a ajunge la aroma si corpul droit. Pentru “aficionados” Eclipse este referinta dupa care orice rom ar trebui masurat.
! In stoc furnizor- livrarea se face dupa confirmarea comenzii.
Black Death Vodka s-a nascut in Islanda, a calatorit prin Luxemburg, a castigat numeroase premii si s-a vandut in toata lumea. In 1992 este interzisa in SUA unde reintra pe piata abia in 2017. O vodca triplu distilata din sfecla de zahar.
Un Shiraz complex şi bine structurat, de culoare intens rubinie, cu arome de mure, cireşe negre, prune coapte şi piper negru, unde aciditatea echilibrată şi taninurile bine integrate completează frumos corpul amplu al vinului, oferind un final lung şi concentrat. 20 luni, baric din stejar
97 Puncte Luca Maroni:Parfum delicat de fructe roșii și lemn dulce. Gust intens, catifelat și bine echilibrat, cu arome de fructe roșii, rodie și lemn dulce. Sfârșit persistent.
Cupajul mătăsos, de culoare grena intens, între Fetească Neagră și Cabernet Sauvignon, este un vin corpolent și complex datorită notelor de vanilie, cacao și fructe negre. Alături de arome, taninii puternici, aciditatea echilibrată și postgustul lung fac ca acest vin să fie memorabil. Soiul Cabernet Sauvignon înnobilează frumos Feteasca Neagră, împreună oferind senzații gustative de excepție. Maturat în baricuri de stejar timp de 16 luni.
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
V.S.O.P este un calvados invechit in butoaie de stejar minim 4 ani.
Casa Pere Magloire este infiintata in 1821 si are o poveste de succes pe piata franceza, dupa ce o perioada a apartinut casei Veuve Clicquot Ponsardin redevine o companie de familie in 1998, iar in 2007 este cumparata de Spirit France. 2020 este pe locul 1 in Franta ca vanzari 2021 Calvados Pere Magloire va implini 200 de ani!
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
O selecție exceptională de armagnac de la această distlerie de tradiție.
Folosim cookie-urile pentru a-ţi oferi cea mai bună experienţă de utilizare a acestui site. Prin continuarea folosirii acestui site web, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor.