- Stoc epuizat

Whatsapp:
+40 736 663 458Alpha Estate este situată în partea de nord vest a Greciei, regiunea Amyndeon, Florina. Alpha Estate a fost fondată în anul 1997 de către experimentatul viticultor Makis Mavridis și oenologul Angelos Iatridis. De 4 ori Crama anului - Wine&Spirits Magazine.
Un vin din soiul Xinomavro 24 de luni în butoaie noi din stejar francez Allier/Jupille și 12 luni în sticlă. Fără tratament sau filtrare înainte de îmbuteliere.
Alpha Estate este situată în partea de nord vest a Greciei, regiunea Amyndeon, Florina. Alpha Estate a fost fondată în anul 1997 de către experimentatul viticultor Makis Mavridis și oenologul Angelos Iatridis. De 4 ori Crama anului - Wine&Spirits Magazine.
Un vin din soiul Xinomavro 24 de luni în butoaie noi din stejar francez Allier/Jupille și 12 luni în sticlă. Fără tratament sau filtrare înainte de îmbuteliere.
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
Culoare intensa sustinuta de bogatia aromelor de fructe uscate, nuci si lemn dulce specifice coniacurilor invechite. Gust puternic dar fin cu note de condimente si patiserie specifice coniacurilor ABK6.
PE COMANDA
Unico Pecorino are o culoare galbena aprinsa cu nuante verzui. Vinul are o aroma fructata de citrice, nuante tropicale, piersica alba si fructe exotice. Are un gust persistent si foarte proaspat cu un final usor balsamic. Vinul are o aciditate medie si o structura buna. Poate fi servit cu succes alaturi de antreuri de peste, peste crud aromat, crustacee.
Soi: Pecorino
PASTE ȘI VIN
1 pachet spaghete „Pulcinella” - Pastele - Bella Italia sunt realizate folosind tehnici artizanale cu matrite din bronz si tavi de lemn, fiind atent selectionate si uscate la temperatura scazuta.
1 sticlă Nero d'Avola Real Accademia - 97 puncte Luca Maroni
Tenuta Ulisse Rose Frizzante un vin semi-spumant obtinut din soiuri de struguri rosii, cultivati in podgorii din Italia.Nota de degustare oferă arome florale, fructe proaspete cu samburi, coji de ctrice, un indiciu de mineralitate de piatră umedă, pe palat proaspăt, bule delicate, un postgust de lungime medie, elegant, persistent.Insoteste mese cu aperitive si preparate din peste.Se recomandă o temperatură de lucru de 6-8C.
Tommasi este un nume de referință în lumea vinului italian, reprezentând cu mândrie tradiția și pasiunea unei familii care și-a dedicat generații întregi cultivării viței-de-vie și producției de vinuri de excepție.
Un Pinot Grigio galben pai stralucitor, cu reflexe verzui cu un finis pronuntat proaspat si savuros.
An:2021
Dana Eu Zic că Da este un Sancerre autentic, 100% Sauvignon din Valea Loirei.
Viile au peste 45 de ani, plantate pe un sol alb, Terre Blanche, format din calcar și argilă.
Soi: Sauvignon Blanc
Concentrație alcool: 12.5%
Stil Vinuri: Sec
Un vin spumant 100% Malvasia, culoare galben pai, catifelat și cu un post gust lung ce imbracă palatinul. Cea mai bună alegere pentru seri calde alături de prieteni, un aperitiv excelent, dar și un companion perfect pentru felurile de mâncare cu pește.
Maturare minim 4 ani.
Sepaj sec APPASSIMENTO din soiurile georgiene Saperavi, Shavkapito si Otskhanuri Sapere, culese si selectionate manual din zone de origine. Strugurii Saperavi si Shavkapito sunt deshidratati la soare. Fermentat si maturat in vase din lut ingropate - QVEVRI - tehnica traditionala georgiana veche de peste 8.000 de ani. Tinut 2 ani la butoi francez. Decantare recomandata.
Canaima este un nou gin venezuelean, produs de distileria DUSA, casa din spatele legendarei mărci de rom Diplomático.
65% din ingredientele botanice care îl caracterizează provin din Amazon. Produsele botanice sunt supuse unui proces special: mai întâi macerate individual în alcool neutru cu cereale și apoi distilate separat în vase mici din cupru. Se amestecă apoi pentru a crea un gin cu un profil gustativ unic.
Mastica este un lichior care se produce din „lacrima” copacului de mastic ce crește doar în insula Chios. Este o băutură fină, cu arome rafinate.
Tommasi este un nume de referință în lumea vinului italian, reprezentând cu mândrie tradiția și pasiunea unei familii care și-a dedicat generații întregi cultivării viței-de-vie și producției de vinuri de excepție.
Este un vin corpolent si auster la gust, bogat in taninuri şi un splendid finis lung, culoare rosu-rubiniu profund, cu tuse de granat. Afiseaza olfactiv un elegant si foarte complex buchet, cu note de fructe rosii coapte (cirese, mure si prune) alaturi de nuante picante de licorice si amarui de cacao.
An: 2013
Facem o călătorie în Georgia prin intermediul vinului, al preparatelor și al restaurantului.
Joi, 11 aprilie, de la ora 19:00 vă invit să povestim despre vinurile georgiene la Taverna Georgiană.
Vom avea 5 feluri de mâncare tipic georgiene, 5 vinuri care să le însoțească (câte un pahar de 150 ml din fiecare vin) din care ultimul va fi ceva special, un appassimento din soiuri georgiene.
Participanții vor avea și prețuri speciale pentru comenzi.
Prețul: 270 lei de persoană include 5 feluri de mâncare, 5 pahare de vin, apă minerală/plată și cafea.
Locuri limitate
Ceaiul alb cu flori de trandafir este o alegere exceptionala pentru iubitorii de ceai care cauta o experienta delicata si aromata.
90 Puncte Decanter:”Cel mai deschis la culoare dintre toate rosé-urile pe care le-am gustat, nuanța delicată de piersică fiind un indiciu al diferenței de stil. Are 9 g/l zahăr rezidual, dar este un Prosecco Rosé reținut și destul de texturat față de majoritatea celorlalte. În nas, note delicate de flori de cireșe și marzipan, alături de notele florale și de fructe roșii obișnuite.”
96 Puncte Luca Maroni:Caracterul și căldura vinului din Puglia la superlativ! Dacă vă plac vinurile bogate, corpolente și catifelate, acesta e vinul. Parfum vanilat, picant, pe note de prune, fructe de pădure, cireșe coapte, cicocolată neagră. În gură, caracterul picant al soiului se împletește cu complexitatea, textura superbă și intensitatea fructului. Un vin profund și seducător, de o mare prospețime.
Include SGR 0.50 lei
Best Italian Red Wine 98/99 Luca Maroni
Amaranta Montepulciano d’Abruzzo este un vin rosu sec, obtinut din soiul Montepulciano. A fost cultivat in special in regiunea Abruzzo si in cateva regiuni din sudul Italiei, dar a primit recunoasterea internationala datorita calitatii vinurilor produse din acest soi in regiunea Abruzzo.
Folosim cookie-urile pentru a-ţi oferi cea mai bună experienţă de utilizare a acestui site. Prin continuarea folosirii acestui site web, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor.