
La Montina Franciacorta Brut un vin spumant expresie a unui teritoriu, o carte de vizită pentru La Montina Estate . Eleganță și versatilitate în acest spumant făcut după metoda tradițională.
Whatsapp:
+40 736 663 458Expresia radiantă a Chardonnay-ului!
De la înființarea sa în 1785, Casa Piper-Heidsieck și-a dovedit priceperea inovatoare în selectarea și cupajarea vinurilor de excepție. O căutare a excelenței și deschideriea spre nou, se reflectă în întreaga gamă de șampanie, creată de vinificatorul șef Emilien Boutillat, care servesc drept garant al stilului Piper-Heidsieck.
Expresia radiantă a Chardonnay-ului!
De la înființarea sa în 1785, Casa Piper-Heidsieck și-a dovedit priceperea inovatoare în selectarea și cupajarea vinurilor de excepție. O căutare a excelenței și deschideriea spre nou, se reflectă în întreaga gamă de șampanie, creată de vinificatorul șef Emilien Boutillat, care servesc drept garant al stilului Piper-Heidsieck.
La Montina Franciacorta Brut un vin spumant expresie a unui teritoriu, o carte de vizită pentru La Montina Estate . Eleganță și versatilitate în acest spumant făcut după metoda tradițională.
Alina Oportună cu Haz, nascută și crescută în Galia, chiar în fața castelului medieval Groslee, într-un terroir secret Bugey, mărginit de munții Jura și de malul drept al Rhonului.
Soi: Mondeuse Noire
Concentrație alcool: 12.5%
Stil Vinuri: Sec
Smochinele dulci mediteraneene din vestul Spaniei sunt umplute pana la refuz cu un ganache de ciocolata cu lapte si trufa de caramel sarat, apoi scufundate si acoperite în cel mai perfect strat subtire de ciocolata fina.
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
ABK6 este un coniac tanar detinut de Francis Abecassis. Acest VSOP are o culoare de aur invechit, un nas complex in care se simt fructele confiate si o usoara aroma de lemn urmate de note de briosa si vanilie. Gustul este bogat si cu un final placut.
Conuri de pin culese cu grija, o distilare dupa o reteta autentica, inconfundabila, note de plante, un gust fin, toate acestea fac din ginul Z44 o băutură cu totul deosebită.
Locul 1 in top 100 Wine Spectator 2023
James Suckling:”Aromele florale și proaspete foarte atrăgătoare se adaugă celor de prune și cireșe și sunt prezente și pe palatin. Superb și aromat, dar energic și focusat.”
100% Sangiovese
Mastica este un lichior care se produce din „lacrima” copacului de mastic ce crește doar în insula Chios. Este o băutură fină, cu arome rafinate.
Încă un vin semnat de Cosimo Varvaglione ! Asamblaj de Negroamaro, Primitivo și Malvasia Nera.
Strugurii sunt lăsați să se stafidească pe viță timp de cca 20 zile, în funcție de gradul de deshidratare. Scurtă macerare înaintea fermentației la temperatura de 12-14°C, pentru a extrage aromele caracteristice. Urmează fermentația la temperatură controlată de 24-26°C, timp de 20-25 zile. Apoi, vinul este separat de pielițe pentru a începe fermentația malolactică. Maturare 6 luni în baricuri de stejar franțuzesc.
Un ceai indraznet, datorita condimentelor specifice ceaiurilor indiene - ghimbir, piper alb, scortisoara, lemongrass, dar in acelasi timp bland si delicat, ca orice tip de ceai alb. Un echilibru somptuos care ne trezeste simturile si ne provoaca papilele!
Pentru călătorii cu stil, Piper Heidsieck Travel Bag.
1 sticla de șampanie Piper Heidsieck Brut Non Vintage 0.75l, 2 pahare și geantă.
Vin roșu sec produs exclusiv din struguri selecționați din varietatea Saperavi, cultivați în podgoriile ˝Batono˝ din Mukuzani, Kakheti, prin metoda antică tradițională qvevri (peste 8000 de ani vechime atestată). Maturat 9 luni in qvevri si 6 luni în butoaie de stejar.
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
O selecție exceptională de armagnac de la această distlerie de tradiție.
Zacapa Ron Centenario, 23 Ani,1L, este un rom care îți spune o poveste de pe culmile munților din Guatemala. Creat cu grijă prin metoda Solera, acest blend unic de romuri maturate între 6 și 23 de ani surprinde esența rafinamentului, îmbinând arome dulci de caramel și vanilie cu tonuri sofisticate de stejar și tutun.
Povestea casei Mangin et Fils dateaza din prima parte a secolului XX .Astazi Cedric Mangin ( a patra generatie ) este cel care conduce aceasta afacere de familie.
Champagne Mangin Et Fils Brut ne dezvăluie caracter proaspăt, aciditatea vibrantă şi perlajul fin.
Elegantă într-un pahar.
! In stoc furnizor- se livreaza dupa confirmarea comenzii.
Produsa in Mexic din 1870, Herradura este o tequila premium din ingrediente 100% naturale si maturata timp de 45 de zile in butoaie de stejar.
Folosim cookie-urile pentru a-ţi oferi cea mai bună experienţă de utilizare a acestui site. Prin continuarea folosirii acestui site web, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor.