Cart
CONTINUT RESTRICTIONAT PERSOANELOR SUB 18 ANI

CONTINUT RESTRICTIONAT PERSOANELOR SUB 18 ANI

Confirm ca am peste 18 ani

Sampanie Essentiel Blanc De Blanc Piper Heidsieck

428,00 lei
cu TVA
  • Soi:Chardonnay 100%

Expresia radiantă a Chardonnay-ului!

De la înființarea sa în 1785, Casa Piper-Heidsieck și-a dovedit priceperea inovatoare în selectarea și cupajarea vinurilor de excepție. O căutare a excelenței și deschideriea spre nou, se reflectă în întreaga gamă de șampanie, creată de vinificatorul șef Emilien Boutillat, care servesc drept garant al stilului Piper-Heidsieck.

Tara de origine : FRANTA
Cantitate : 75cl
Tarie : 12%
Cantitate
Add to wishlist

  • Soi:Chardonnay 100%

Expresia radiantă a Chardonnay-ului!

De la înființarea sa în 1785, Casa Piper-Heidsieck și-a dovedit priceperea inovatoare în selectarea și cupajarea vinurilor de excepție. O căutare a excelenței și deschideriea spre nou, se reflectă în întreaga gamă de șampanie, creată de vinificatorul șef Emilien Boutillat, care servesc drept garant al stilului Piper-Heidsieck.

12 Produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

Availability: 5 In Stock

In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii

ABK6 este un coniac tanar detinut de Francis Abecassis. Acest VSOP are o culoare de aur invechit, un nas complex in care se simt fructele confiate si o usoara aroma de lemn urmate de note de briosa si vanilie. Gustul este bogat si cu un final placut.

Roner Z44 Gin

230,00 lei
Availability: 5 In Stock

Conuri de pin culese cu grija, o distilare dupa o reteta autentica, inconfundabila, note de plante, un gust fin, toate acestea fac din ginul Z44 o băutură cu totul deosebită.

M Dry Mastiha

85,00 lei
Availability: 3 In Stock

Mastica este un lichior care se produce din „lacrima” copacului de mastic ce crește doar în insula Chios. Este o băutură fină, cu arome rafinate.

Availability: 2 In Stock

Încă un vin semnat de Cosimo Varvaglione ! Asamblaj de Negroamaro, Primitivo și Malvasia Nera.
Strugurii sunt lăsați să se stafidească pe viță timp de cca 20 zile, în funcție de gradul de deshidratare. Scurtă macerare înaintea fermentației la temperatura de 12-14°C, pentru a extrage aromele caracteristice. Urmează fermentația la temperatură controlată de 24-26°C, timp de 20-25 zile. Apoi, vinul este separat de pielițe pentru a începe fermentația malolactică. Maturare 6 luni în baricuri de stejar franțuzesc.

Availability: 10 In Stock

Zacapa Ron Centenario, 23 Ani,1L, este un rom care îți spune o poveste de pe culmile munților din Guatemala. Creat cu grijă prin metoda Solera, acest blend unic de romuri maturate între 6 și 23 de ani surprinde esența rafinamentului, îmbinând arome dulci de caramel și vanilie cu tonuri sofisticate de stejar și tutun.

Availability: 48 In Stock

Povestea casei Mangin et Fils dateaza din prima parte a secolului XX .Astazi Cedric Mangin ( a patra generatie ) este cel care conduce aceasta afacere de familie.
Champagne Mangin Et Fils Brut ne dezvăluie caracter proaspăt, aciditatea vibrantă şi perlajul fin.
Elegantă într-un pahar.

Folosim cookie-urile pentru a-ţi oferi cea mai bună experienţă de utilizare a acestui site. Prin continuarea folosirii acestui site web, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor.