- Stoc epuizat

Comanda online:
+40 736 663 458Vinul Feudi Bizantini Passofino Rose este un cupaj de Montepulciano si Merlot, aromat, elegant.
98 puncte Luca Maroni
O Fetească Neagră în rochie rubinie cu gust de cireșe negre îmbrăcate în ciocolată, prune afumate acoperite cu vanilie și condimente în postgustul lung și generos, ne aduce în fața unui vin concentrat cu aciditate echilibrată și alcool excelent integrat.
13 luni, baric din stejar
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
O selecție exceptională de armagnac de la această distlerie de tradiție.
Excelenta illy pentru segmentul Home. Noile capsule illy introduc o noua metoda pentru prepararea unui espresso in doua faze. Datorita unei valve, pe perioada preinfuziei, presiunea apei este mai mare si mai uniforma, asigurand o extragere perfecta a aromei din cafea. Apoi, trecand printr-un orificiu ingust cafeaua este emulsionata, dezvoltand o crema bogata si care dureaza mult. Siguranta unui espresso illy perfect intotdeauna.
Aceeasi cafea din prajirea medie, insa cu o macinare adaptata sa ofere o cantitate mai mare de cafea, fara a renunța la consistența bogata a cremei illy.
Vedeta din Highland ( Glen Garioch , Dalmore , Glengoyne ) Gustul se deschide într-un stil picant, apoi dând arome de fructe, moale și dulce. Fructe uscate, mere verzi și anason. Fructe confiate. Apar unele nuanțe de zahăr pudră și unt/smântână dulce, cu stafide dulci și zahăr brun moale. Spre final se simte un gust de mentă, de ciocolată amară și migdale
Arran 10 ani este un clasic al distileriei, multipremiatul sortiment reda perfect specificul insulei.
Încă un vin semnat de Cosimo Varvaglione ! Asamblaj de Negroamaro, Primitivo și Malvasia Nera.
Strugurii sunt lăsați să se stafidească pe viță timp de cca 20 zile, în funcție de gradul de deshidratare. Scurtă macerare înaintea fermentației la temperatura de 12-14°C, pentru a extrage aromele caracteristice. Urmează fermentația la temperatură controlată de 24-26°C, timp de 20-25 zile. Apoi, vinul este separat de pielițe pentru a începe fermentația malolactică. Maturare 6 luni în baricuri de stejar franțuzesc.
Armonios, fructuos, cu aciditate echilibrată, amplu, persistent, într-un cuvânt elegant.
Cabernet Franc și Merlot, două soiuri de struguri care se completează perfect într-un blend ce oferă un caracter unic, un potențial bun de învechire și o comoară artizanală. Vinul este plăcut pentru aromele sale intense de fructe de pădure coapte, aciditatea înaltă și taninii mătăsoși.
14 luni, baric din stejar
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
V.S.O.P este un calvados invechit in butoaie de stejar minim 4 ani.
Casa Pere Magloire este infiintata in 1821 si are o poveste de succes pe piata franceza, dupa ce o perioada a apartinut casei Veuve Clicquot Ponsardin redevine o companie de familie in 1998, iar in 2007 este cumparata de Spirit France.
2020 este pe locul 1 in Franta ca vanzari
2021 Calvados Pere Magloire va implini 200 de ani!
Rotunjire frumoasă, largă și învăluitoare, intensă și cu o persistență excelentă. Final cu note picante.
Maturare în butoaie mici de stejar timp de 12 luni urmată de 3 luni în sticlă.
Se face placut de la primul impact, usor de abordat, dar in acelasi timp complex, nunantat de arome exotice placute si fructe bine coapte: ananas, pere, banane, cu final lubg si revigorant, memorabil.
O Cava de culoare galben pai cu ușoare nuanțe aurii. A doua fermentare în sticlă si învechirea in sticla de cel puțin 14 luni, în pivnițele cramei, îi conferă o aromă fină, urmată de arome florale și fructe coapte. Gustul este extrem de vioi, compensat de un echilibru plăcut și eleganț. Post-gustul este fructat, evocând mere, pere și note de citrice. Proaspăt, plăcut, bine echilibrat și o structură bună, fină a bulei.
Posecco este obtinut din struguri Glera, specifici colinelor din nord-estul Italiei. Un parfum floral de salcam, fructe proaspete, un buchet armonios, se combina ideal cu antreuri de peste, risotto, mezeluri, branzeturi si desert. Se rercomanda o temperatura de consum de 4-6 C.
Comentarii
Acest lichior a fost creat de maestrul Casei Prunier acum 30 de ani si a ramas un blend Prunier exclusiv de atunci incolo. Contine Cognac, extract natural de portocala, sirop de zahar si apa distilata.Este un lichior care poate fi baut ca atare sau folosit la prepararea cocktailurilor
EDIȚIE SPECIALĂ 300 de sticle
După mai mulți ani de căutări am ajuns la acest cupaj, Cuvee Fario 2019, care reprezintă chintesența vinurilor Ferdi. Fermentat în baricuri noi, maturat 22 de luni în baricuri de stejar și învechit doi ani la sticlă, acest blend din Shiraz, Cabernet Franc și Merlot este un vin de colecție, semnat de proprietarul și vinificatorul cramei.
Folosim cookie-urile pentru a-ţi oferi cea mai bună experienţă de utilizare a acestui site. Prin continuarea folosirii acestui site web, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor.