Cava Cabaret de la Castell D'Or, de o calitate exceptionala, este inspirată din acest spiritul original al cabaretului parizian - pasiune pentru viață. Această Cava aparține categoriei Cava de Guarda Superior și este maturata minim 18 luni în sticlă, unde are loc a doua fermentare și formarea de bule.
Dezvolta arome forale foarte expresive și note de miere, ananas și drojdie. Are un perlaj fin cu bule cremoase și un finiș lung. Bucurați-vă de aroma și prospețimea sa plină de viata!
Pinot Noir 90% , Chardonnay 10%, fara fermentatie malolactica., din vite vechi de 35 – 40 ani. Maturare 48 luni pe drojdii.
Paul Bara este o legenda in Champagne. Domeniul ia fiinta in 1833, dar Paul este cel care, dupa cel de-al doilea razboi mondial, ii aduce faima. Preia afacerea familiei ca adolescent, facand parte din cea de-a sasea generatie care conduce domeniul si reuseste sa faca din Champagne Paul Bara un nume reprezentativ pentru satul Grand Cru Bouzy si chiar pentru toata regiunea Champagne.
Cadarca este un soi românesc vechi și unul dintre cele 12 soiuri fermentate cu drojdii naturale. Pe câmpiile aflate în apropiere de Arad se află podgoria Miniș-Măderat, locul de origine al soiurilor Cădarcă.
92 Puncte James Suckling:”Portocaliu-roz pal cu nas delicat de scoici, cimbru, cireșe proaspete și rodie. Pe palatin, este texturat, cu corp mediu și aciditate vibrantă. Frumos, cu lungime și focusare excelente. 100% Garnacha. Beți-l acum.”
Soi: Garnacha Tinta și Viura - vițe vechi (70-90 ani) de pe două parcele cu soluri diferite: argilă feroasă și argilă calcaroasă; struguri atent selecționați și culeși manual, la maturitate optimă
94 Puncte Parker:”Reserva 2019, vândut cu numele de ”Criaza” în Spania, provine dintr-un an secetos și cald, cu randament mic și vinuri concentrate. Strugurii Tempranillo, Garnacha Tinta, Mazuelo și Graciano au fermentat desciorchinați și zdrobiți ușor în cuve de stejar, cu drojdii indigene, iar 80% din vin a fost maturat 22 luni în stejar franțuzesc și restul, în stejar din Europa Centrală și America. 20% butoaie noi. Un vin serios și tânăr, dar echilibrat, nuanțat și complex.
97 Puncte James Suckling:”Un Prado Enea rezervat și rafinat, de mare clasă și focusat. Foarte aromat, cu caracter de prune, piersici, cireșe și cedru. De asemenea, măsline sărate. Corp mediu spre plin, cu tanini foarte fini și sfârșit lung, proaspăt. Eleganță și putere. Dați-i trei sau patru ani înainte de a-l deschide, dar este impresionant de pe acum.”
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
ABK6 VSOP Grand Cru este un coniac Single Estate si a obtinut medalia de aur in anul 2014 la categoria cel mai bun cognac VSOP in cadrul concursului international: World Best Cognac 2014.
Acest lichior a fost creat de maestrul Casei Prunier acum 30 de ani si a ramas un blend Prunier exclusiv de atunci incolo. Contine Cognac, extract natural de portocala, sirop de zahar si apa distilata.Este un lichior care poate fi baut ca atare sau folosit la prepararea cocktailurilor
92 Puncte James Suckling:”O culoare frumoasă, roz-provensal pal. Nas încântător de flori, în special petale de trandafir și migdale. Aromele de fruct se simt și ele foarte bine - fructe roșii de pădure, căpșuni sălbatice și câteva note de vanilie cremoasă. Pe palatin, atac catifelat, destul de suculent urmat de o aciditate plăcută care echilibrează prima impresie dulce. Apoi, vinul evoluează frumos spre sfârșitul răcoritor, aromat. Un rosé frumos echilibrat, de o complexitate surprinzătoare.” Soi: Garnacha, Viura - struguri culeși manual
Ulei de masline extravirgin nefiltrat de prima presa, editie limitata, Primum 500 ml. Se îmbuteliază direct din presa de ulei. Este un ulei de măsline extravirgin nefiltrat și de aceea uneori apare un depozit ușor pe fundul sticlei, care subliniază și garantează puritatea acestuia.
Pinot Noir 70%, Chardonnay 18% si 12% vin rosu, fara fermentatie malolactica. Asamblajul este alcatuit din struguri proveniti din anul 2013, din vite vechi de 35 ani. Maturare 24 luni pe drojdii,. Paul Bara este o legenda in Champagne. Domeniul ia fiinta in 1833, dar Paul este cel care, dupa cel de-al doilea razboi mondial, ii aduce faima. Preia afacerea familiei ca adolescent, facand parte din cea de-a sasea generatie care conduce domeniul si reuseste sa faca din Champagne Paul Bara un nume reprezentativ pentru satul Grand Cru Bouzy si chiar pentru toata regiunea Champagne.
Folosim cookie-urile pentru a-ţi oferi cea mai bună experienţă de utilizare a acestui site. Prin continuarea folosirii acestui site web, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor.