
Vinul din gama Via Domnului Ediție limitată a fost selecționat atent și condiționat cu foarte puține intervenții fizico chimice.
Ediție limitată - 6000 de sticle
Whatsapp:
+40 736 663 458Încă un vin semnat de Cosimo Varvaglione ! Asamblaj de Negroamaro, Primitivo și Malvasia Nera.
Strugurii sunt lăsați să se stafidească pe viță timp de cca 20 zile, în funcție de gradul de deshidratare. Scurtă macerare înaintea fermentației la temperatura de 12-14°C, pentru a extrage aromele caracteristice. Urmează fermentația la temperatură controlată de 24-26°C, timp de 20-25 zile. Apoi, vinul este separat de pielițe pentru a începe fermentația malolactică. Maturare 6 luni în baricuri de stejar franțuzesc.
Incă un vin semnat de Cosimo Varvaglione ! Asamblaj de Negroamaro, Primitivo și Malvasia Nera.
Strugurii sunt lăsați să se stafidească pe viță timp de cca 20 zile, în funcție de gradul de deshidratare. Scurtă macerare înaintea fermentației la temperatura de 12-14°C, pentru a extrage aromele caracteristice. Urmează fermentația la temperatură controlată de 24-26°C, timp de 20-25 zile. Apoi, vinul este separat de pielițe pentru a începe fermentația malolactică. Maturare 6 luni în baricuri de stejar franțuzesc.I
Vinul din gama Via Domnului Ediție limitată a fost selecționat atent și condiționat cu foarte puține intervenții fizico chimice.
Ediție limitată - 6000 de sticle
“Eticheta Violet”: ”Din cele 30 de hectare cu soiul Fetească Neagră cultivate in podgoria Oprişorului alegem parcela din care strugurii de Fetească Neagră dăruiesc mustului şi vinului forţa, puterea si consistenta pământului oltenesc . Este mesajul de autenticitate pe care Oprişorul il transmite lumii”.
S-au produs cca 12900 de sticle
Medalie de Aur-Mundus Vini 2023
Ceaiul verde bio cu flori de mac este o bautura care combina beneficiile ceaiului verde cu arome delicate si florale ale florilor de mac.
Ingrediente: ceai verde 75%, mac 20%, extract de muscata.
Greutate: 50g
Botran este produs din trestie de zahăr de prima presă (tipuri: Chapina și La Preciosa) recoltată din noiembrie până în mai pe câmpurile Retalhuleu.
Rom Botran Cristalino folosește îmbătrânirea dinamică (Solera adaptată) și un amestec special de romuri, filtrat cu cărbune. Butoaiele care sunt utilizate în acest proces sunt: American Ex-Whisky și medium Toasted American Whiskey.
! In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
Romul Botran Solera 1893 Decanter se păstrează în butoaie din lemn de stejar alb până la 18 ani înainte de a fi rafinat cu un Rom Botran în vârstă de 40 de ani.
P31 Green Aperitiv o expresie obținută din peste 20 de ierburi medicinale și plante aromatice atent selecționate.
Un cupaj deja bine cunoscut al Cramei Ferdi, un tip de Bordeaux Blend, unde soiul Merlot, cu un corp catifelat, elegant și cu arome de cireșe negre îl întâlnește pe regele vinurilor, Cabernet Sauvignon, care îi ridică aciditatea, îi îmbogățește taninii și corpul, la care se adaugă nuanța de grena închis, precum și aromele de piper verde și ciocolată. Acest vin cucerește cu o distincție anume și cu un postgust lung, după ce s-a odihnit în barrique 18 de luni, având astfel un potențial mare de învechire.
O Cava de culoare galben pai cu ușoare nuanțe aurii. A doua fermentare în sticlă si învechirea in sticla de cel puțin 14 luni, în pivnițele cramei, îi conferă o aromă fină, urmată de arome florale și fructe coapte. Gustul este extrem de vioi, compensat de un echilibru plăcut și eleganț. Post-gustul este fructat, evocând mere, pere și note de citrice. Proaspăt, plăcut, bine echilibrat și o structură bună, fină a bulei.
Amestecul folosit atât la romurile vechi de cinci ani, cât şi la cele vechi de 18 ani, are un profil similar cu cel al romurilor pe bază de cereale care au fost distilate şi învechite. Între timp, procesul complex, "dinamic" folosit pentru maturare împărtășește asemănări cu metoda Solera. În acest caz, se utilizează o combinație de whisky american și butoaie de sherry, acestea din urmă adăugând note de nuci la finisaj.
Include SGR 0.50 lei
Gunpowder Irish Gin 0.7L, un produs artizanal de la The Shed Distillery din Irlanda, îmbină botanicele locale cu influențe orientale pentru a crea o experiență unică. Cu arome de ceai verde Gunpowder, citrice și condimente exotice, acest gin premium impresionează prin echilibru și complexitate. Distilat în alambicuri tradiționale, fiecare sticlă reflectă măiestria distileriei și dedicarea pentru excelență.
Mel Santa Maria este produsă în Terra Quente Transmontana, mai precis între Valpaços și Mirandela. Altitudinea favorabilă pentru creșterea spontană a acestui tip de înflorire salbatică este de peste 400 de metri. În această regiune a Terra Quente, înflorirea este scurtă și intensă, producând miere de înaltă calitate.
Mierea de Lavandă Salbatică este miere crudă, de calitate superioară. Nu este procesată industrial și termic are proprietăți antiseptice specifice lavandei. Este mierea naturală.
Un Cabernet Sauvignon cu gust de fructe negre coapte și mix de ierburi aromatice fine care, ne arată cât de frumos a evoluat acest vin, în timpul celor 15 luni petrecute la baric. Structural și complex, acest Cabernet este desăvârșit de notele de condimente și ciocolată.
15 luni, baric din stejar
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
O selecție exceptională de armagnac de la această distlerie de tradiție.
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
O selecție exceptională de armagnac de la această distlerie de tradiție.
Include SGR 0,50 lei
Strugure:Nero d’Avola, Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah
Buchet cu note fructate de cireșe și prune și note de piper negru, combinat cu o ușoară aromă balsamică de mentă.
Fermentare în cuve de oțel inoxidabil după aproximativ 6-8 zile de macerare la 25-28°C. Maturare timp de 8 luni în cuve de ciment și apoi alte 5 luni în sticlă.
Decantare:1h
Folosim cookie-urile pentru a-ţi oferi cea mai bună experienţă de utilizare a acestui site. Prin continuarea folosirii acestui site web, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor.