Vin alb sec obtinut din soiurile Sauvignon Blanc (85%), Pinot Blanc si Riesling (15%) din podgoria Oplenac, Sumadija. Are o culoare galben pai. Are o structura puternica si cremoasa, cu subtilitati fructate si minerale. Buchet opulent, plin de note de citrice proaspete, note usoare de soc, iarba uscata, plante aromatice si cuart. Gust armonios, bogat si foarte savuros, cu note vibrante de mere si mandarine, postgust persistent.
Chablis Domaine Nathalie et Gilles Fèvre
- Write a review
Chardonnay
Parfum proaspăt de piersică și pară, cu note ușoare de citrice și o mineralitate frumoasă.
Nebaricat! Vinificat și maturat 10 luni pe drojdii fine, în cuve de inox.
Parfum proaspăt de piersică și pară, cu note ușoare de citrice și o mineralitate frumoasă.
Nebaricat! Vinificat și maturat 10 luni pe drojdii fine, în cuve de inox.
Thank you for the reviews ! Your comment is submitted
16 alte produse in aceeasi categorie:
Acest ceai alb organic de la Terre d'Oc este o experienta gustativa unica ce imbina subtilitatea si prospetimea ceaiului alb cu aromele vibrante ale grapefruitului si piperului Timut.
Grapefruitul aduce o nota proaspata si revigoranta la acest amestec. Aroma sa revine delicat in gustul ceaiului, oferind o dulceata subtila si un pic de aciditate. In acelasi timp, piperul Timut adauga o nota de caldura si un usor gust picant, fara sa domine gustul general al bauturii. Acest piper, originar din Nepal, este cunoscut pentru gustul aromatic complex, cu accente de citrice si flori.
Cupajul mătăsos, de culoare grena intens, între Fetească Neagră și Cabernet Sauvignon, este un vin corpolent și complex datorită notelor de vanilie, cacao și fructe negre. Alături de arome, taninii puternici, aciditatea echilibrată și postgustul lung fac ca acest vin să fie memorabil. Soiul Cabernet Sauvignon înnobilează frumos Feteasca Neagră, împreună oferind senzații gustative de excepție. Maturat în baricuri de stejar timp de 16 luni.
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
O selecție exceptională de armagnac de la această distlerie de tradiție.
Ceai alb Bai Mu Dan organic, extrem de delicat, cu o aroma subtila de iarba proaspat taiata si flori albe care se intrepatrunde minunat cu dulceata florii de portocal.
OPLEN RIESLING 2020, Vin alb sec, DOC, 13,5% vol.alc Vin alb sec obtinut din soiul Rhine Riesling (100%) din podgoria Oplenac, Sumadija. Are o culoare galben pai deschisa Are o tipicitate remarcabila, cu o aroma intensa florala si de fructe, cu note de flori albe, tei, lime, mar si piersica.
94 Puncte James Suckling:”Buchet de cireșe proaspete și uscate, cochilie de stridii, cutie de condimente și ierburi aromate uscate. De asemenea, cremene. Structurat, mineral și foarte proaspăt, cu tanini tineri, denși și fin-granulați și corp mediu. Vibrant și parfumat. Ușor auster în final. În acest an, producția a fost mai mică, iar trierea mai severă - au produs numai Rioja Reserva și Selección Especial. Încercați-l începând din 2024.”
Cultivat in Coreea de Sud, pe insula Jeju, cunoscuta sub numele de "insula zeilor" pentru climatul placut, aerul pur, solul vulcanic fertil si biodiversitatea incredibila, acest ceai verde cu frunzele sale lunguiete, pregatit in wok urmand traditia coreeana veche de mii de ani, are o aroma delicata si subtila.
PASTE ȘI VIN
1 pachet spaghete „Pulcinella” - Pastele - Bella Italia sunt realizate folosind tehnici artizanale cu matrite din bronz si tavi de lemn, fiind atent selectionate si uscate la temperatura scazuta.
1 sticlă Nero d'Avola Real Accademia - 97 puncte Luca Maroni
Lichiorul Cointreau este creația lui Adolphe Cointreau, un cofetar inspirat de era Revoluției Industriale franceze, care a decis să extindă afacerea de familie cu o gamă de lichioruri. În scurt timp, i s-a alăturat fratele sau Edouard-Jean Cointreau, iar în anul 1857 apare în documentele distileriei prima rețetă a faimosului lichior de portocale.
Un ceai indraznet, datorita condimentelor specifice ceaiurilor indiene - ghimbir, piper alb, scortisoara, lemongrass, dar in acelasi timp bland si delicat, ca orice tip de ceai alb. Un echilibru somptuos care ne trezeste simturile si ne provoaca papilele!
Zacapa Ron Centenario, 23 Ani,1L, este un rom care îți spune o poveste de pe culmile munților din Guatemala. Creat cu grijă prin metoda Solera, acest blend unic de romuri maturate între 6 și 23 de ani surprinde esența rafinamentului, îmbinând arome dulci de caramel și vanilie cu tonuri sofisticate de stejar și tutun.
Franciacorta Saten un vin spumant obținut din soiuri de struguri Chardonnay, cultivați in cea mai veche podgorie, situată cu fața spre lacul Iseo, beneficiind de acest microclimat favorabil.Nota de degustare ne prezintă un vin galben-pai, arome florale, salcam, tei, note fructate, pe palat un tactil mătăsos, plăcut, un perlaj fin, indicii de vanilie, un final de lungime bună, elegant, persistent.Insoțirea ideală pentru intrări delicate, pește și carne albă.Se recomandă o temperatură de lucru de 6-8C.
Un vin roze fin si expresiv, tipic pentru Sudul Frantei. Gama largă de soiuri de struguri plantate pe domeniile cramei, (Grenache, Syrah, Carignan, Cinsault) la care s-a adaugat si Cabernet Sauvignon,a permis crearea unui vinuri delicate și fresh.
Istoria romurilor învechite în Guatemala este puternic legată de numele Botrán, una dintre familiile fondatoare ale Industrias Licoreras de Guatemala.
La mijlocul secolului XX, cinci frați ai familiei Botrán din Burgos, Spania, s-au stabilit în Guatemala. De-a lungul timpului, această familie a reușit să perfecționeze arta producției de rom prin combinarea vechilor tradiții europene - precum sistemul de maturare Solera -, cu utilizarea resurselor locale.
Scallywag Blended Malt un whisky de la Douglas Laing, o combinatie marca Speysideînvechit în butoi de bourbon.