In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
Cel mai tanar coniac de la Abecassis are o culoare aurie cu o tenta de chihlimbar. Prezinta arome de caise si struguri proaspeti ce evolueaza spre nuante de condimente si arome de patiserie . Gustul este puternic, elegant si cu lungime exceptionala.
Cel mai tanar coniac de la Abecassis are o culoare aurie cu o tenta de chihlimbar. Prezinta arome de caise si struguri proaspeti ce evolueaza spre nuante de condimente si arome de patiserie . Gustul este puternic, elegant si cu lungime exceptionala.
Vin rosu sec obtinut din soiurile Cabernet Franc (70%) si Cabernet Sauvignon (30%) din podgoria Oplenac, Sumadija. Are o culoare rubinie. Arome bogate de mure, afine, cirese dulci si visine supracoapte, cu un caracter proaspat picant. Note fine de cuisoare, scortisoara si vanilie. 12 luni in baric francez si slavon.
De la înființarea sa în 1785, Casa Piper-Heidsieck și-a dovedit priceperea inovatoare în selectarea și cupajarea vinurilor de excepție. O șampanie rosé generoasa, în care notele de fructe exotice și culoarea eleganta rose-somon sunt în perfectă armonie. Această șampanie rosé îmbină armonios perlajul lung si fin, cu aciditatea ridicata, oferindu-ne un caracter fermecător.
Vin rosu sec obtinut din soiul de struguri vechi sarbesc Prokupac (100%) din podgoria Oplenac, Sumadija. Are o culoare rubinie inchisa. Arome de cirese dulci supracoapte, cirese amare, cuisoare, scortisoara si note elegante de vanilie. Gust bogat si armonios, cu note de cirese negre si coacaze negre, tanini fini si catifelati. 12 luni in baric francez si butoaie de stejar slavon (30% + 70%).
Povestea casei Mangin et Fils dateaza din prima parte a secolului XX .Astazi Cedric Mangin ( a patra generatie ) este cel care conduce aceasta afacere de familie. Champagne Mangin Et Fils Brut ne dezvăluie caracter proaspăt, aciditatea vibrantă şi perlajul fin. Elegantă într-un pahar.
97 Puncte James Suckling:”Un Prado Enea rezervat și rafinat, de mare clasă și focusat. Foarte aromat, cu caracter de prune, piersici, cireșe și cedru. De asemenea, măsline sărate. Corp mediu spre plin, cu tanini foarte fini și sfârșit lung, proaspăt. Eleganță și putere. Dați-i trei sau patru ani înainte de a-l deschide, dar este impresionant de pe acum.”
Acest lichior a fost creat de maestrul Casei Prunier acum 30 de ani si a ramas un blend Prunier exclusiv de atunci incolo. Contine Cognac, extract natural de portocala, sirop de zahar si apa distilata.Este un lichior care poate fi baut ca atare sau folosit la prepararea cocktailurilor
91+ Puncte Parker:”Finca San Martin 2019 este Tempranillo pur din viile mai tinere de pe soluri mai bogate - struguri care nu au fost folosiți la Martelo și care dau vinuri mai rotunde și mai fructate. Vinul a fermentat în inox timp de 14 zile cu 74 zile de fermentație malolactică și a fost maturat 16 luni în butoaie de stejar american noi (60%) și de stejar franțuzesc la a doua folosire (40%). Este rotund și fructat, cu fruct suculent, tanini rotunzi și o senzație gustativă catifelată. Au fost produse 180.000 de sticle.
De la înființarea sa în 1785, Casa Piper-Heidsieck și-a dovedit priceperea inovatoare în selectarea și cupajarea vinurilor de excepție. O căutare a excelenței și deschideriea spre nou, se reflectă în întreaga gamă de șampanie, creată de vinificatorul șef Emilien Boutillat, care servesc drept garant al stilului Piper-Heidsieck.
Pentru a realiza acest vin alb sec s-a folosit in cupaj Sauvignon Blanc si Feteasca Alba. Strugurii au fost selectionati cu atentie, soiurile care au intrat in cupaj au fost vinificate separat. 70% dintre struguri au fost selectionati din via tanara, restul de 30%, provin din parcele de peste 25 de ani.
Este un vin foarte fin, însă amplu, cu un postgust persistent.
De culoare galben pai, cu accente aurii, prezintă bule fine si un perlaj persistent. O aromă foarte intensă care se armonizează cu notele de fructe coapte, foarte plăcută și caracteristică învechirii în sticlă.Gustul este plăcut, proaspăt și puternic. Efectele învechirii în sticlă se îmbină cu gustul fructelor coapte. Post-gustul este amplu, lung și persistent. Foarte bine echilibrat cu bule fine, abundente.
Ardenghi Valdomino Cuvee Brut un vin spumant , culoare galben-pai cu reflexii verzui, arome florale, note fructate de măr, un gust cu o aciditate echilibrată.
Excelenta illy pentru segmentul Home. Noile capsule illy introduc o noua metoda pentru prepararea unui espresso in doua faze. Datorita unei valve, pe perioada preinfuziei, presiunea apei este mai mare si mai uniforma, asigurand o extragere perfecta a aromei din cafea. Apoi, trecand printr-un orificiu ingust cafeaua este emulsionata, dezvoltand o crema bogata si care dureaza mult. Siguranta unui espresso illy perfect intotdeauna.
Aceeasi cafea din prajirea medie, insa cu o macinare adaptata sa ofere o cantitate mai mare de cafea, fara a renunța la consistența bogata a cremei illy.
Scallywag a fost creat utilizând doar cele mai fine malțuri – un amestec de malțuri Speyside, inclusiv Mortlach, Macallan și Glenrothes învechit în butoaie și îmbuteliat într-un lot mic. Îmbuteliat la 46% putere alcoolică.Gust final: O explozie de portocală cu tutun dulce, cacao si gust bogat de tort cu fructe. Un vârf de cuțit de stejar se alătură vaniliei și aromei de sherry pentru a termina. De lungime medie cu mere si condimente.
Numele de "Fifty Pounds" face trimitere la Legea ginului din 1736, care impunea o taxă de 50 de Lire (Fifty Pounds) pentru producătorii de gin, o lege care a fost un eșec total. "Fifty Pounds" este un London Dry Gin, pe fiecare etichetă este inscripționat numărul lotului și anul distilării.
Folosim cookie-urile pentru a-ţi oferi cea mai bună experienţă de utilizare a acestui site. Prin continuarea folosirii acestui site web, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor.