Povestea casei Mangin et Fils dateaza din prima parte a secolului XX .Astazi Cedric Mangin ( a patra generatie ) este cel care conduce aceasta afacere de familie.
Champagne Mangin Et Fils Brut ne dezvăluie caracter proaspăt, aciditatea vibrantă şi perlajul fin.
Elegantă într-un pahar.
Tenuta Ulisse Cococciola
- Write a review
Un vin de culoare galben-pai, obtinut in regiunea Abruzzo din soiul cacciola, struguri mari,sferici, de culoare galben-chihlimbar.Un parfum delicat , note de flori albe de primavara si tente evidente de citrice, o aroma ce denota prospetime, un gust placut si intrigant.Se recomanda o servire la o temperatura de 8-10 C.
Un vin de culoare galben-pai, obtinut in regiunea Abruzzo din soiul cacciola, struguri mari,sferici, de culoare galben-chihlimbar.Un parfum delicat , note de flori albe de primavara si tente evidente de citrice, o aroma ce denota prospetime, un gust placut si intrigant.Se recomanda o servire la o temperatura de 8-10 C.
Thank you for the reviews ! Your comment is submitted
16 alte produse in aceeasi categorie:
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
ABK6 este un coniac tanar detinut de Francis Abecassis. Acest VSOP are o culoare de aur invechit, un nas complex in care se simt fructele confiate si o usoara aroma de lemn urmate de note de briosa si vanilie. Gustul este bogat si cu un final placut.
Cupajul mătăsos, de culoare grena intens, între Fetească Neagră și Cabernet Sauvignon, este un vin corpolent și complex datorită notelor de vanilie, cacao și fructe negre. Alături de arome, taninii puternici, aciditatea echilibrată și postgustul lung fac ca acest vin să fie memorabil. Soiul Cabernet Sauvignon înnobilează frumos Feteasca Neagră, împreună oferind senzații gustative de excepție. Maturat în baricuri de stejar timp de 16 luni.
Un vin cu totul exceptional care sarbatoreste 10 recolte fantastice respectând un trecut stravechi. Învechit în butoaie fine frantuzesti timp de 12 luni.
Menta racoroasa este completata de aroma citricelor zemoase. O ceasca de ceai revigoranta care incalzeste trupul si linisteste sufletul.
Fiecare cutie contine aproximativ 50 de portii iar greutatea variaza intre 50 si 120 de grame, in functie de volumul frunzelor de ceai.
Decanter 86 puncte
O Cava de culoare galben pai cu ușoare nuanțe aurii. A doua fermentare în sticlă si învechirea in sticla de cel puțin 14 luni, în pivnițele cramei, îi conferă o aromă fină, urmată de arome florale și fructe coapte. Gustul este extrem de vioi, compensat de un echilibru plăcut și eleganț. Post-gustul este fructat, evocând mere, pere și note de citrice. Proaspăt, plăcut, bine echilibrat și o structură bună, fină a bulei.
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
99 puncte Luca Maroni.
Editie Limitata: 10 vinuri Montelpulciano vintage asamblate intr-un vin de exceptie.Invechit parţial de 12 luni în barrique-uri din stejar franţuzesc.
Montepulciano d'Abruzzo 100%
! In stoc furnizor- livrarea se face dupa confirmarea comenzii.
Mount Gay cea mai veche marca de rom din lume. Eclipse reprezinta referinta pentru modul in care Master Blender Allen Smith combina fiecare tip de rom Mount Gay pentru a ajunge la aroma si corpul droit. Pentru “aficionados” Eclipse este referinta dupa care orice rom ar trebui masurat.
92 Puncte James Suckling:”O culoare frumoasă, roz-provensal pal. Nas încântător de flori, în special petale de trandafir și migdale. Aromele de fruct se simt și ele foarte bine - fructe roșii de pădure, căpșuni sălbatice și câteva note de vanilie cremoasă. Pe palatin, atac catifelat, destul de suculent urmat de o aciditate plăcută care echilibrează prima impresie dulce. Apoi, vinul evoluează frumos spre sfârșitul răcoritor, aromat. Un rosé frumos echilibrat, de o complexitate surprinzătoare.”
Soi: Garnacha, Viura - struguri culeși manual
Ulei de masline extravirgin nefiltrat de prima presa, editie limitata, Primum 500 ml.
Se îmbuteliază direct din presa de ulei. Este un ulei de măsline extravirgin nefiltrat și de aceea uneori apare un depozit ușor pe fundul sticlei, care subliniază și garantează puritatea acestuia.
Un Shiraz complex şi bine structurat, de culoare intens rubinie, cu arome de mure, cireşe negre, prune coapte şi piper negru, unde aciditatea echilibrată şi taninurile bine integrate completează frumos corpul amplu al vinului, oferind un final lung şi concentrat.
20 luni, baric din stejar
Irish Wiskey “Writer’s Tears Copper Pot “- blend compus din single pot still whiskies și single malt whiskies triplu distilate și învechite în butoaie de bourbon.
Carte - “Corespondență", James Joyce”: volum care pătrunde în intimitatea lui James Joyce, „cel mai închis dintre oameni”
Vin din soiul Chinebuli, produs prin metoda georgiana traditionala de fermentare si maturare in vas ingropat din lut - Qvevri - metoda veche de peste 8.000 de ani. Struguri culesi si selectionati manual.
Soi: Chinebuli
Un cupaj deja bine cunoscut al Cramei Ferdi, un tip de Bordeaux Blend, unde soiul Merlot, cu un corp catifelat, elegant și cu arome de cireșe negre îl întâlnește pe regele vinurilor, Cabernet Sauvignon, care îi ridică aciditatea, îi îmbogățește taninii și corpul, la care se adaugă nuanța de grena închis, precum și aromele de piper verde și ciocolată. Acest vin cucerește cu o distincție anume și cu un postgust lung, după ce s-a odihnit în barrique 18 de luni, având astfel un potențial mare de învechire.
Cadarca este un soi românesc vechi și unul dintre cele 12 soiuri fermentate cu drojdii naturale. Pe câmpiile aflate în apropiere de Arad se află podgoria Miniș-Măderat, locul de origine al soiurilor Cădarcă.