Sărut este o întâlnire - nu doar între două soiuri, ci şi între două şcoli, două culturi, două tradiţii. Pinot Noir - unul dintre marii struguri ai Franţei, şi Fetească neagră - soiul simbol al României. Vinul născut din această întâlnire este însă mai mult decât suma componentelor sale - atributele fiecărui soi fiind împletite într-o personalitate distinctă. Are ceva din delicateţea şi eleganţa Pinot-ului, dar şi note din forţa şi rusticitatea bine temperată a Feteştii negre.
Eveniment - Rose efervescent de seară
- Write a review
O seară specială între Mărțișor și 8 martie când vom ciocni cu spumante rose și vom călători din Franța în Spania, trecem prin Italia și ne întoarcem de unde am pornit ca să „decolăm” spre casă.
Vom porni cu un pahar de spumant franțuzesc, trecem la Cava, ne răsfățăm cu un pahar de Franciacorta și încheiem „comme il faut” cu un pahar de șampanie rose.
Fiecare doamnă pleacă acasă cu un mărțișor și vom avea și un concurs cu două premii.
Unde: Sensio Living
Ora: 19:00
Prețul: 350 lei include: 1 pahar Spumant, 1 pahar Cava, 1 pahar Franciacorta și 1 pahar Șampanie
gustare
apă și cafea
O seară specială între Mărțișor și 8 martie când vom ciocni cu spumante rose și vom călători din Franța în Spania, trecem prin Italia și ne întoarcem de unde am pornit ca să „decolăm” spre casă.
Vom porni cu un pahar de spumant franțuzesc, trecem la Cava, ne răsfățăm cu un pahar de Franciacorta și încheiem „comme il faut” cu un pahar de șampanie rose.
Fiecare doamnă pleacă acasă cu un mărțișor și vom avea și un concurs cu două premii.
Unde: Sensio Living
Ora: 19:00
Prețul: 350 lei include: 1 pahar Spumant, 1 pahar Cava, 1 pahar Franciacorta și 1 pahar Șampanie
gustare
apă și cafea
O întâlnire deschisă atât doamnelor cât și domnilor, dar cu rezervare și locul se consideră ocupat la achitarea pachetului.
Thank you for the reviews ! Your comment is submitted
16 alte produse in aceeasi categorie:
Mastica este un lichior care se produce din „lacrima” copacului de mastic ce crește doar în insula Chios. Este o băutură fină, cu arome rafinate.
Mierea polifloră de la Mel Santa Maria este produsă în trecerea de la pământul cald la cel rece, este o miere autentică de înaltă calitate, cu un ton de chihlimbar, cu aromă dulce, datorită concentrației de fructoză. Este o miere care beneficiază de un microclimat și de diferite înfloriri în Trás os Montes.
Miere crudă, de calitate superioară. Nu este procesată industrial și termic. Varietate polifloră, obținută din nectarul florilor din Tras-os-Montes. Ideală pentru a furniza vitaminele și mineralele necesare organismului.
94 Puncte Parker:”Reserva 2019, vândut cu numele de ”Criaza” în Spania, provine dintr-un an secetos și cald, cu randament mic și vinuri concentrate. Strugurii Tempranillo, Garnacha Tinta, Mazuelo și Graciano au fermentat desciorchinați și zdrobiți ușor în cuve de stejar, cu drojdii indigene, iar 80% din vin a fost maturat 22 luni în stejar franțuzesc și restul, în stejar din Europa Centrală și America. 20% butoaie noi. Un vin serios și tânăr, dar echilibrat, nuanțat și complex.
Scallywag Blended Malt un whisky de la Douglas Laing, o combinatie marca Speysideînvechit în butoi de bourbon.
Tenuta Ulisse Pinot Grigio un vin galben-pai, cu reflexii aurii, din marea familie de struguri nobili din Burgundia.In climatul Abruzzilor, strugurii dezvolta o aaroma puternica, o structura importanta, un caracter deosebit.O aroma intensa, larg fructata, cu note exotice si minerale, un gust placut, moale, o aciditate echilibrata, un final lung, o persistenta excelenta.Se potriveste cu aperitive, ciuperci, terine si pateuri, peste la gratar, crustacee, carne alba la gratar.Se recomanda o temperatura de servire de 6-8C.
Tenuta Ulisse Masseri Primitivo un vin obținut din soiuri de struguri cultivați in regiunea Terre di Chieti din Italia, maturat pațial în bariche fine americane și franceze.Nota de degustare ne prezintă un vin roșu-rubiniu sec, arome dens fructate, mure, fructe de pădure, note florale subtile, pe palat un corp rotund, taninuri netede, o mineralitate vibrantă, un final de lungime mare, impozant, auster, elegant.
Se recomandă o temperatură de lucru de 16-18C.
Robert Burns Single Malt un produs al distileriei Isle of Arran, arome de coji de mere, putin suc de pere, indiciu de nuca de cocos, scortisoara, un gust cremos, fructat, note de vanilie si tei, un final lung, gustos, persistent.
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
Culoare intensa sustinuta de bogatia aromelor de fructe uscate, nuci si lemn dulce specifice coniacurilor invechite. Gust puternic dar fin cu note de condimente si patiserie specifice coniacurilor ABK6.
“Eticheta Violet”: ”Din cele 30 de hectare cu soiul Fetească Neagră cultivate in podgoria Oprişorului alegem parcela din care strugurii de Fetească Neagră dăruiesc mustului şi vinului forţa, puterea si consistenta pământului oltenesc . Este mesajul de autenticitate pe care Oprişorul il transmite lumii”.
S-au produs cca 12900 de sticle
Medalie de Aur-Mundus Vini 2023
Un Shiraz complex şi bine structurat, de culoare intens rubinie, cu arome de mure, cireşe negre, prune coapte şi piper negru, unde aciditatea echilibrată şi taninurile bine integrate completează frumos corpul amplu al vinului, oferind un final lung şi concentrat.
20 luni, baric din stejar
In stoc la frunizor - livrarea se face după confirmarea comenzii.
100 Puncte Parker:”Indiscutabil, Cheval Blanc este unul dintre vinurile mari ale acestui an, un Saint-Émilion tânăr și năucitor care emană arome de fructe sălbatice și prune împletite cu note de liliac, tutun de pipă, violete, cacao crudă, lemn dulce, mentă zdrobită și jar aprins. Corpolent, stratificat și învăluitor, este dens și intens, cu tanini generoși, fini și arome vibrante. Cu sfârșit lung, salin, vinul concurează cu cel din 2016 la titlul de cel mai bun Cheval Blanc al decadei și, din multe puncte de vedere, poate fi considerat vărul lui însorit.
Vin rosu sec obtinut din soiurile Cabernet Sauvignon (50%) si Merlot (50%) din podgoria Oplenac, Sumadija. Are o culoare rubinie. Arome bogate de macese, mure, coacaze negre si afine. Gust complex palatin, corp plin, tanini fini si catifelati, in armonie cu notele fructate si cele de baric. 24 luni in baric francez si slavon. Elementul definitoriu este balanta dintre prospetime, note fructate si tanini.
"Ryoma" de la distileria Kikusui este un rom japonez cu totul deosebit, stilul său unic se datorează în special trestiei de zahăr extra-fine specifică Japoniei.
Obţinut prin presarea trestiei de zahăr, romul este maturat timp de 7 ani în butoaie de stejar, unde îşi dezvoltă complexitatea, textura, notele dulcege de vanilie şi caramel.
Kikusui Distillery amplasată pe insula Shickoku este una dintre cele mai vechi distilerii din Japonia..
Povestea casei Mangin et Fils dateaza din prima parte a secolului XX .Astazi Cedric Mangin ( a patra generatie ) este cel care conduce aceasta afacere de familie.
Champagne Mangin Et Fils Brut ne dezvăluie caracter proaspăt, aciditatea vibrantă şi perlajul fin.
Elegantă într-un pahar.