Cart
CONTINUT RESTRICTIONAT PERSOANELOR SUB 18 ANI

CONTINUT RESTRICTIONAT PERSOANELOR SUB 18 ANI

Confirm ca am peste 18 ani

Juan Gil, Alaya Tierra

149,00 lei
cu TVA

Un vin dens, care se deschide în straturi de arome și texturi. Acele 16% grade alcoolice sunt foarte bine echilibrate de personalitatea de arome remarcabilă și de textura catifelată și mătăsoasă. Bodegas Atalaya a fost fondată în 2007 de către Familia Gil în regiunea Jumilla.
Alaya înseamnă 100% Garnacha Tintorera din podgorii cu o vechime de 50 ani, plantate la 1000 metri altitudine și maturate timp de 15 luni în butoaie noi de stejar, franțuzești și americane.

Tara de origine : SPANIA
Cantitate : 75cl
Tarie : 16%
TIP : SEC
Cantitate
Add to wishlist

Un vin dens, care se deschide în straturi de arome și texturi. Acele 16% grade alcoolice sunt foarte bine echilibrate de personalitatea de arome remarcabilă și de textura catifelată și mătăsoasă. Bodegas Atalaya a fost fondată în 2007 de către Familia Gil în regiunea Jumilla.
Alaya înseamnă 100% Garnacha Tintorera din podgorii cu o vechime de 50 ani, plantate la 1000 metri altitudine și maturate timp de 15 luni în butoaie noi de stejar, franțuzești și americane.

18 Produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

Availability: 20 In Stock

Mierea polifloră de la Mel Santa Maria este produsă în trecerea de la pământul cald la cel rece, este o miere autentică de înaltă calitate, cu un ton de chihlimbar, cu aromă dulce, datorită concentrației de fructoză. Este o miere care beneficiază de un microclimat și de diferite înfloriri în Trás os Montes.

Miere crudă, de calitate superioară. Nu este procesată industrial și termic. Varietate polifloră, obținută din nectarul florilor din Tras-os-Montes. Ideală pentru a furniza vitaminele și mineralele necesare organismului.

Availability: 35 In Stock

Cava Cabaret de la Castell D'Or, de o calitate exceptionala, este inspirată din spiritul original al cabaretului parizian -  pasiune pentru viață. Această Cava aparține categoriei Cava de Guarda Superior și este maturata minim 12 luni în sticlă, unde are loc a doua fermentare și formarea de bule.

O Cava de culoare palid aurie fara note verzui, prezintă arome de măr, pară și gust proaspăt de gutuie cu ușoare note de paine prajita și patiserie. Bucurați-vă de aroma și prospețimea sa plină de viata!

Availability: Out of stock

Un Cabernet Sauvignon cu gust expresiv și arome puternice de prune, coacăze și cireșe negre. Notele olfactive te învăluie în ciocolată neagră, vanilie, stejar și piper. Aciditatea excelent echilibrată, taninurile înalte dar mătăsoase și alcoolul perfect integrat oferă vinului un corp plin, cu final lung și voluptuos. Maturat în butoaie de stejar timp de 18 luni, cu potențial mare de învechire.

Recomandare decantare: minim 1h

Availability: 27 In Stock

94 Puncte Luca Maroni

Parfum intens de prune coapte și gem de cireșe, cu o adiere de cacao. Gust foarte elegant și catifelat, bine structurat, cu tanini bine integrați și sfârșit lung, pe note de vanilie și cacaco. Dacă adăugăm și eticheta modernă, inspirată de creațiile marilor case de modă, oaspeții dumneavoastră vor ști că sunt răsfățați!

Availability: 35 In Stock

Unico Pecorino are o culoare galbena aprinsa cu nuante verzui. Vinul are o aroma fructata de citrice, nuante tropicale, piersica alba si fructe exotice. Are un gust persistent si foarte proaspat cu un final usor balsamic. Vinul are o aciditate medie si o structura buna. Poate fi servit cu succes alaturi de antreuri de peste, peste crud aromat, crustacee.

Soi: Pecorino

Availability: 6 In Stock

92 Puncte James Suckling:”Portocaliu-roz pal cu nas delicat de scoici, cimbru, cireșe proaspete și rodie. Pe palatin, este texturat, cu corp mediu și aciditate vibrantă. Frumos, cu lungime și focusare excelente. 100% Garnacha. Beți-l acum.”

Soi: Garnacha Tinta și Viura - vițe vechi (70-90 ani) de pe două parcele cu soluri diferite: argilă feroasă și argilă calcaroasă; struguri atent selecționați și culeși manual, la maturitate optimă

Availability: 36 In Stock

Decanter 86 puncte

O Cava de culoare galben pai cu ușoare nuanțe aurii. A doua fermentare în sticlă si învechirea in sticla de cel puțin 14 luni, în pivnițele cramei, îi conferă o aromă fină, urmată de arome florale și fructe coapte. Gustul este extrem de vioi, compensat de un echilibru plăcut și eleganț. Post-gustul este fructat, evocând mere, pere și note de citrice. Proaspăt, plăcut, bine echilibrat și o structură bună, fină a bulei.

Availability: 2 In Stock

Încă un vin semnat de Cosimo Varvaglione ! Asamblaj de Negroamaro, Primitivo și Malvasia Nera.
Strugurii sunt lăsați să se stafidească pe viță timp de cca 20 zile, în funcție de gradul de deshidratare. Scurtă macerare înaintea fermentației la temperatura de 12-14°C, pentru a extrage aromele caracteristice. Urmează fermentația la temperatură controlată de 24-26°C, timp de 20-25 zile. Apoi, vinul este separat de pielițe pentru a începe fermentația malolactică. Maturare 6 luni în baricuri de stejar franțuzesc.

Availability: 6 In Stock

Pinot Noir 80% si 20% Chardonnay, fara fermentatie malolactica. Asamblajul este alcatuit din struguri proveniti din anul 2011, din vite vechi de 35 ani. Maturare 24 luni pe drojdii, 

Paul Bara este o legenda in Champagne. Domeniul ia fiinta in 1833, dar Paul este cel care, dupa cel de-al doilea razboi mondial, ii aduce faima. Preia afacerea familiei ca adolescent, facand parte din cea de-a sasea generatie care conduce domeniul si reuseste sa faca din Champagne Paul Bara un nume reprezentativ pentru satul Grand Cru Bouzy si chiar pentru toata regiunea Champagne.

Folosim cookie-urile pentru a-ţi oferi cea mai bună experienţă de utilizare a acestui site. Prin continuarea folosirii acestui site web, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor.