- Stoc epuizat

Whatsapp:
+40 736 663 458Menta racoroasa este completata de aroma citricelor zemoase. O ceasca de ceai revigoranta care incalzeste trupul si linisteste sufletul.
Fiecare cutie contine aproximativ 50 de portii iar greutatea variaza intre 50 si 120 de grame, in functie de volumul frunzelor de ceai.
Menta racoroasa este completata de aroma citricelor zemoase. O ceasca de ceai revigoranta care incalzeste trupul si linisteste sufletul.
Fiecare cutie contine aproximativ 50 de portii iar greutatea variaza intre 50 si 120 de grame, in functie de volumul frunzelor de ceai.
Pinot Noir 70%, Chardonnay 18% si 12% vin rosu, fara fermentatie malolactica. Asamblajul este alcatuit din struguri proveniti din anul 2013, din vite vechi de 35 ani. Maturare 24 luni pe drojdii,.
Paul Bara este o legenda in Champagne. Domeniul ia fiinta in 1833, dar Paul este cel care, dupa cel de-al doilea razboi mondial, ii aduce faima. Preia afacerea familiei ca adolescent, facand parte din cea de-a sasea generatie care conduce domeniul si reuseste sa faca din Champagne Paul Bara un nume reprezentativ pentru satul Grand Cru Bouzy si chiar pentru toata regiunea Champagne.
Cupajul mătăsos, de culoare grena intens, între Fetească Neagră și Cabernet Sauvignon, este un vin corpolent și complex datorită notelor de vanilie, cacao și fructe negre. Alături de arome, taninii puternici, aciditatea echilibrată și postgustul lung fac ca acest vin să fie memorabil. Soiul Cabernet Sauvignon înnobilează frumos Feteasca Neagră, împreună oferind senzații gustative de excepție. Maturat în baricuri de stejar timp de 16 luni.
Un vin proaspăt cu arome de piersică, caisă şi grapefruitsi note fine de glicină. Ideal cu antipasti, carpaccio de peste, crustacee.
Soi: Passerina
In stoc frunizor- expedierea se face după confirmarea comenzii.
Această sticlă provine dintr-o rezervă specială ce poartă semnătura prprietarului distileriei, Carlos Hernandez.
Lichiorul Cointreau este creația lui Adolphe Cointreau, un cofetar inspirat de era Revoluției Industriale franceze, care a decis să extindă afacerea de familie cu o gamă de lichioruri. În scurt timp, i s-a alăturat fratele sau Edouard-Jean Cointreau, iar în anul 1857 apare în documentele distileriei prima rețetă a faimosului lichior de portocale.
Un cupaj de 30% Chardonnay, 35% Pinot Noir si 55% Pinot Meunier, maturati in crama timp de 30 de luni. Nasul este curat si discret cu nuante de fructe rosii mici. Pe palatin ofera o senzatie de proaspetime acompaniata de vinositatea placuta. Culoare roz somon. Se recomanda servit intre 7-8°C in pahar tip fluta. O sampanie ideala ca aperitiv.
Zacapa Ron Centenario, 23 Ani,0.7L, este un rom care îți spune o poveste de pe culmile munților din Guatemala. Creat cu grijă prin metoda Solera, acest blend unic de romuri maturate între 6 și 23 de ani surprinde esența rafinamentului, îmbinând arome dulci de caramel și vanilie cu tonuri sofisticate de stejar și tutun.
Un vin elegant cu o culoare diafana roz pal. Echilibrat, un vin cu personalitate, parfumat, exprima perfect calitatea strugurelui crescut aproape de mare.
SE ADAUGĂ 0.5 lei SGR
93 Puncte Parker
Maturat 15 luni în butoaie de stejar mari, vechi de 100 de ani.
EDIȚIE SPECIALĂ 300 de sticle
După mai mulți ani de căutări am ajuns la acest cupaj, Cuvee Fario 2019, care reprezintă chintesența vinurilor Ferdi. Fermentat în baricuri noi, maturat 22 de luni în baricuri de stejar și învechit doi ani la sticlă, acest blend din Shiraz, Cabernet Franc și Merlot este un vin de colecție, semnat de proprietarul și vinificatorul cramei.
Un ceai indraznet, datorita condimentelor specifice ceaiurilor indiene - ghimbir, piper alb, scortisoara, lemongrass, dar in acelasi timp bland si delicat, ca orice tip de ceai alb. Un echilibru somptuos care ne trezeste simturile si ne provoaca papilele!
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
Castigator al titlului "Best XO cognac" la World Cognac Awards 2017, ABK6 XO Renaissance este o creatie deosebita a inovativei Case ABK6.
SW4 Londra Gin, este un gin complex realizat in stilul celor mai originale bauturi londoneze. Are 12 plante in reteta, ienuparul fiind predominant. Numele ginului este dat de cosul poștal unde se află distileria.
97 Puncte James Suckling:”Un Prado Enea rezervat și rafinat, de mare clasă și focusat. Foarte aromat, cu caracter de prune, piersici, cireșe și cedru. De asemenea, măsline sărate. Corp mediu spre plin, cu tanini foarte fini și sfârșit lung, proaspăt. Eleganță și putere. Dați-i trei sau patru ani înainte de a-l deschide, dar este impresionant de pe acum.”
94 Puncte Luca Maroni
Parfum intens de prune coapte și gem de cireșe, cu o adiere de cacao. Gust foarte elegant și catifelat, bine structurat, cu tanini bine integrați și sfârșit lung, pe note de vanilie și cacaco. Dacă adăugăm și eticheta modernă, inspirată de creațiile marilor case de modă, oaspeții dumneavoastră vor ști că sunt răsfățați!
Palacio de Los Olivos este un ulei de masline extravirgin EVOO fructat de culoare verde intens, cu atribute pozitive de amarui echilibrat si picant. O aroma proaspata de ierburi si fructe verzi, incantatoare, gustoase si rafinate.
Ulei de masline Numarul 1 in clasamentul mondial EVOO pentru al 6-lea an consecutiv.
Masline: Picual EVOO recolta timpurie
Folosim cookie-urile pentru a-ţi oferi cea mai bună experienţă de utilizare a acestui site. Prin continuarea folosirii acestui site web, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor.