Naud Cognac VS o expresie distilată din vinuri, ce provin dintr-un amestec de vintage, Bons Bois și Petite Champagne de oenologul și vinificatorul pasionat Michel Naud.Maturat 3 ani in butoaie de stejar noi pentru a aduce finețe și structură.
Naud Cognac VS o expresie distilată din vinuri, ce provin dintr-un amestec de vintage, Bons Bois și Petite Champagne de oenologul și vinificatorul pasionat Michel Naud.Maturat 3 ani in butoaie de stejar noi pentru a aduce finețe și structură.
"Ryoma" de la distileria Kikusui este un rom japonez cu totul deosebit, stilul său unic se datorează în special trestiei de zahăr extra-fine specifică Japoniei.
Obţinut prin presarea trestiei de zahăr, romul este maturat timp de 7 ani în butoaie de stejar, unde îşi dezvoltă complexitatea, textura, notele dulcege de vanilie şi caramel.
Kikusui Distillery amplasată pe insula Shickoku este una dintre cele mai vechi distilerii din Japonia..
Parfum proaspăt de piersică și pară, cu note ușoare de citrice și o mineralitate frumoasă. Nebaricat! Vinificat și maturat 10 luni pe drojdii fine, în cuve de inox.
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
Cognac A. De Fussigny XO Creation Cognac realizat din amestec eaux-de-vie Petite si Grande Champagne Cognac ce are in componenta cel putin 50 % vinuri Grande Champagne.
De la înființarea sa în 1785, Casa Piper-Heidsieck și-a dovedit priceperea inovatoare în selectarea și cupajarea vinurilor de excepție. Essential este un cuvée echilibrat, multi-vintage, elaborat din cele trei soiuri de struguri de șampanie.
Excelenta illy pentru segmentul Home. Noile capsule illy introduc o noua metoda pentru prepararea unui espresso in doua faze. Datorita unei valve, pe perioada preinfuziei, presiunea apei este mai mare si mai uniforma, asigurand o extragere perfecta a aromei din cafea. Apoi, trecand printr-un orificiu ingust cafeaua este emulsionata, dezvoltand o crema bogata si care dureaza mult. Siguranta unui espresso illy perfect intotdeauna.
Aceeasi cafea din prajirea medie, insa cu o macinare adaptata sa ofere o cantitate mai mare de cafea, fara a renunța la consistența bogata a cremei illy.
In stoc furnizor - livrarea se face după confirmarea comenzii!
Un rom din Panama creat de distilerul cubanez Francisco Fernandez, maturat 17 ani in butoaie de stejar. Cu note picante, final lung, caramel, scorțișoară.
98 Puncte James Suckling:”Puritatea fructului este foarte, foarte intrigantă, cu note de mure, grafit și cărbune. Corpolent. Iradiază o fructuozitate intensă, cu tanini perfect polisați. Note subtile de asfalt și fructe albastre. Foarte lung și frumos. Rasat. Are nevoie de doi până la patru ani de învechire la sticlă.”
Un cupaj deja bine cunoscut al Cramei Ferdi, un tip de Bordeaux Blend, unde soiul Merlot, cu un corp catifelat, elegant și cu arome de cireșe negre îl întâlnește pe regele vinurilor, Cabernet Sauvignon, care îi ridică aciditatea, îi îmbogățește taninii și corpul, la care se adaugă nuanța de grena închis, precum și aromele de piper verde și ciocolată. Acest vin cucerește cu o distincție anume și cu un postgust lung, după ce s-a odihnit în barrique 18 de luni, având astfel un potențial mare de învechire.
Un Chardonnay fermentat și maturat in baricuri noi, de stejar francez, cu batonaj zilnic. Astfel ca White Queen este un vin untos, cu arome de caise si piersici, după care descoperi un postgust lung de miere si nuci. Un vin echilibrat, cu aciditate moderată care oferă totodată o senzație de prospețime și un potențial bun de învechire.
Povestea casei Mangin et Fils dateaza din prima parte a secolului XX . Astazi Cedric Mangin ( a patra generatie ) este cel care conduce aceasta afacere de familie. Şampania rose este făcută din cei mai buni struguri Pinot Meunier care își dezvăluie aici potenţialul lor aromatic.
Această șampanie este Cuvée-ul semnătură al Casei Piper-Heidsieck. De la înființarea sa în 1785, Casa Piper-Heidsieck și-a dovedit priceperea inovatoare în selectarea și cupajarea vinurilor de excepție. Cuvée Brut este o șampanie emblematică, multi-vintage, elaborată dintr-un amestec de peste 100 de cru-uri și care se produce din cele trei soiuri de struguri de șampanie.
Cabernet Franc și Merlot, două soiuri de struguri care se completează perfect într-un blend ce oferă un caracter unic, un potențial bun de învechire și o comoară artizanală. Vinul este plăcut pentru aromele sale intense de fructe de pădure coapte, aciditatea înaltă și taninii mătăsoși. 14 luni, baric din stejar
Varianta cu bule a minunatului Pecorino cu o culoare galben pai si un perlaj fin, cu un parfum intens de fructe tropicale. Metoda de fermentare: Charmat - fermentare in tancuri
O Cava de culoare galben pai cu ușoare nuanțe aurii. A doua fermentare în sticlă si învechirea in sticla de cel puțin 14 luni, în pivnițele cramei, îi conferă o aromă fină, urmată de arome florale și fructe coapte. Gustul este extrem de vioi, compensat de un echilibru plăcut și eleganț. Post-gustul este fructat, evocând mere, pere și note de citrice. Proaspăt, plăcut, bine echilibrat și o structură bună, fină a bulei.
Vin din soiul Shavkapito, produs prin metoda georgiana traditionala de fermentare si maturare in vas ingropat din lut - Qvevri - metoda veche de peste 8.000 de ani. Struguri culesi si selectionati manual.
In stoc furnizor - livrarea se face după confirmarea comenzii.
Când spui Kentucky spui Bourbon. Cu arome de caramel, stejar, scorțișoară acest whiskey Extra Old produs în cantități mici, cu o tărie de 53,5% este o experiență pur americană.
Folosim cookie-urile pentru a-ţi oferi cea mai bună experienţă de utilizare a acestui site. Prin continuarea folosirii acestui site web, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor.