Un cupaj de 30% Chardonnay, 35% Pinot Noir si 55% Pinot Meunier, maturati in crama timp de 30 de luni. Nasul este curat si discret cu nuante de fructe rosii mici. Pe palatin ofera o senzatie de proaspetime acompaniata de vinositatea placuta. Culoare roz somon. Se recomanda servit intre 7-8°C in pahar tip fluta. O sampanie ideala ca aperitiv.
Robert Burns Single Malt Scotch Whisky, 43%
- Write a review
Robert Burns Single Malt un produs al distileriei Isle of Arran, arome de coji de mere, putin suc de pere, indiciu de nuca de cocos, scortisoara, un gust cremos, fructat, note de vanilie si tei, un final lung, gustos, persistent.
Robert Burns Single Malt un produs al distileriei Isle of Arran, arome de coji de mere, putin suc de pere, indiciu de nuca de cocos, scortisoara, un gust cremos, fructat, note de vanilie si tei, un final lung, gustos, persistent.
Thank you for the reviews ! Your comment is submitted
16 alte produse in aceeasi categorie:
Un Cabernet Sauvignon robust, cu arome puternice de cireșe negre, mure și note subtile de cedru. Gustul intens și plin de caracter se încheie cu un final lung și persistent.
O colectie de 40 de plicuri piramidale sofisticate de ceaiuri de plante delicioase, 100% organice, 100% fara cofeina. Retete delicate de amestecuri de fructe, flori si plante aromate ce sunt apreciate la orice varsta, in orice moment al zilei. Pot fi consumate atat cu apa fierbinte, cat si cu gheata.
Cutia contine:
- zmeura, floare de soc, migdale - 10 x 2g
- piersica, verbina, portocala rosie - 10 x 2g
- caise, floare de tei, capsuni - 10 x 2g
- floare de portocal, floarea pasiunii, mandarina - 10 x 2g
Vin obținut din struguri atent selecționați și recoltați selectiv din plantația de Sauvignon Blanc.
Vinul astfel obținut a fost apoi condiționat și îmbuteliat în serie limitată.
4000 de sticle
Zacapa Ron Centenario, 23 Ani,1L, este un rom care îți spune o poveste de pe culmile munților din Guatemala. Creat cu grijă prin metoda Solera, acest blend unic de romuri maturate între 6 și 23 de ani surprinde esența rafinamentului, îmbinând arome dulci de caramel și vanilie cu tonuri sofisticate de stejar și tutun.
Tenuta Ulisse Pinot Grigio un vin galben-pai, cu reflexii aurii, din marea familie de struguri nobili din Burgundia.In climatul Abruzzilor, strugurii dezvolta o aaroma puternica, o structura importanta, un caracter deosebit.O aroma intensa, larg fructata, cu note exotice si minerale, un gust placut, moale, o aciditate echilibrata, un final lung, o persistenta excelenta.Se potriveste cu aperitive, ciuperci, terine si pateuri, peste la gratar, crustacee, carne alba la gratar.Se recomanda o temperatura de servire de 6-8C.
91+ Puncte Parker:”Finca San Martin 2019 este Tempranillo pur din viile mai tinere de pe soluri mai bogate - struguri care nu au fost folosiți la Martelo și care dau vinuri mai rotunde și mai fructate. Vinul a fermentat în inox timp de 14 zile cu 74 zile de fermentație malolactică și a fost maturat 16 luni în butoaie de stejar american noi (60%) și de stejar franțuzesc la a doua folosire (40%). Este rotund și fructat, cu fruct suculent, tanini rotunzi și o senzație gustativă catifelată. Au fost produse 180.000 de sticle.
Cava Cabaret de la Castell D'Or, de o calitate exceptionala, este inspirată din acest spiritul original al cabaretului parizian - pasiune pentru viață. Această Cava aparține categoriei Cava de Guarda Superior și este maturata minim 18 luni în sticlă, unde are loc a doua fermentare și formarea de bule.
Dezvolta arome forale foarte expresive și note de miere, ananas și drojdie. Are un perlaj fin cu bule cremoase și un finiș lung. Bucurați-vă de aroma și prospețimea sa plină de viata!
Un ceai indraznet, datorita condimentelor specifice ceaiurilor indiene - ghimbir, piper alb, scortisoara, lemongrass, dar in acelasi timp bland si delicat, ca orice tip de ceai alb. Un echilibru somptuos care ne trezeste simturile si ne provoaca papilele!
Acest ceai alb organic de la Terre d'Oc este o experienta gustativa unica ce imbina subtilitatea si prospetimea ceaiului alb cu aromele vibrante ale grapefruitului si piperului Timut.
Grapefruitul aduce o nota proaspata si revigoranta la acest amestec. Aroma sa revine delicat in gustul ceaiului, oferind o dulceata subtila si un pic de aciditate. In acelasi timp, piperul Timut adauga o nota de caldura si un usor gust picant, fara sa domine gustul general al bauturii. Acest piper, originar din Nepal, este cunoscut pentru gustul aromatic complex, cu accente de citrice si flori.
Glenfiddich 12 ani, Singe Malt cu sticlă de buzunar cadou- intr-un pachet elegant Limited Edition ce poartă semnătura lui Santu Mustonen
90 Puncte Decanter:”Cel mai deschis la culoare dintre toate rosé-urile pe care le-am gustat, nuanța delicată de piersică fiind un indiciu al diferenței de stil. Are 9 g/l zahăr rezidual, dar este un Prosecco Rosé reținut și destul de texturat față de majoritatea celorlalte. În nas, note delicate de flori de cireșe și marzipan, alături de notele florale și de fructe roșii obișnuite.”
Pinot Noir 80% si 20% Chardonnay, fara fermentatie malolactica. Asamblajul este alcatuit din struguri proveniti din anul 2011, din vite vechi de 35 ani. Maturare 24 luni pe drojdii,
Paul Bara este o legenda in Champagne. Domeniul ia fiinta in 1833, dar Paul este cel care, dupa cel de-al doilea razboi mondial, ii aduce faima. Preia afacerea familiei ca adolescent, facand parte din cea de-a sasea generatie care conduce domeniul si reuseste sa faca din Champagne Paul Bara un nume reprezentativ pentru satul Grand Cru Bouzy si chiar pentru toata regiunea Champagne.
97 Puncte James Suckling:”Un Prado Enea rezervat și rafinat, de mare clasă și focusat. Foarte aromat, cu caracter de prune, piersici, cireșe și cedru. De asemenea, măsline sărate. Corp mediu spre plin, cu tanini foarte fini și sfârșit lung, proaspăt. Eleganță și putere. Dați-i trei sau patru ani înainte de a-l deschide, dar este impresionant de pe acum.”
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
O selecție exceptională de armagnac de la această distlerie de tradiție.
Povestea casei Mangin et Fils dateaza din prima parte a secolului XX .Astazi Cedric Mangin ( a patra generatie ) este cel care conduce aceasta afacere de familie.
Champagne Mangin Et Fils Brut ne dezvăluie caracter proaspăt, aciditatea vibrantă şi perlajul fin.
Elegantă într-un pahar.