Un vin cu totul exceptional care sarbatoreste 10 recolte fantastice respectând un trecut stravechi. Învechit în butoaie fine frantuzesti timp de 12 luni.
Ardenghi Millesimato DOC Extra Dry
- Write a review
Posecco este obtinut din struguri Glera, specifici colinelor din nord-estul Italiei. Un parfum floral de salcam, fructe proaspete, un buchet armonios, se combina ideal cu antreuri de peste, risotto, mezeluri, branzeturi si desert. Se rercomanda o temperatura de consum de 4-6 C.
Comentarii
Posecco este obtinut din struguri Glera, specifici colinelor din nord-estul Italiei. Un parfum floral de salcam, fructe proaspete, un buchet armonios, se combina ideal cu antreuri de peste, risotto, mezeluri, branzeturi si desert. Se rercomanda o temperatura de consum de 4-6 C.
Thank you for the reviews ! Your comment is submitted
16 alte produse in aceeasi categorie:
94 Puncte Parker:”Reserva 2019, vândut cu numele de ”Criaza” în Spania, provine dintr-un an secetos și cald, cu randament mic și vinuri concentrate. Strugurii Tempranillo, Garnacha Tinta, Mazuelo și Graciano au fermentat desciorchinați și zdrobiți ușor în cuve de stejar, cu drojdii indigene, iar 80% din vin a fost maturat 22 luni în stejar franțuzesc și restul, în stejar din Europa Centrală și America. 20% butoaie noi. Un vin serios și tânăr, dar echilibrat, nuanțat și complex.
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
O selecție exceptională de armagnac de la această distlerie de tradiție.
Acest blend este un asamblaj din cele mai bune Single Malts produse in regiunea Lowland. Sticla cu eticheta deosebită înfățișează un gentleman al anilor 30, celebru pentru petrecerile somptuoase din zona Glasgow.
Palacio de Los Olivos este un ulei de masline extravirgin EVOO fructat de culoare verde intens, cu atribute pozitive de amarui echilibrat si picant. O aroma proaspata de ierburi si fructe verzi, incantatoare, gustoase si rafinate.
Ulei de masline Numarul 1 in clasamentul mondial EVOO pentru al 6-lea an consecutiv.
Masline: Picual EVOO recolta timpurie
Un cupaj de 30% Chardonnay, 35% Pinot Noir si 55% Pinot Meunier, maturati in crama timp de 30 de luni. Nasul este curat si discret cu nuante de fructe rosii mici. Pe palatin ofera o senzatie de proaspetime acompaniata de vinositatea placuta. Culoare roz somon. Se recomanda servit intre 7-8°C in pahar tip fluta. O sampanie ideala ca aperitiv.
In stoc furnizor - livrarea se face după confirmarea comenzii.
Când spui Kentucky spui Bourbon. Cu arome de caramel, stejar, scorțișoară acest whiskey Extra Old produs în cantități mici, cu o tărie de 53,5% este o experiență pur americană.
Franciacorta Rose Extra Brut un vin spumant obținut din soiuri de struguri Chardonnay și Pinot Noir cultivați in podgorii din regiunea Brescia, realizat după metodo classico.
Una dintre ultimele creații ale familiei Muga, vinul este făcut într-un stil mai modern, dar păstrează eleganța emblematică a casei. Debutează cu un buchet proaspăt și îmbietor de fructe roșii de pădure (coacăze roșii, zmeura), flori (violete, liliac) și tente afumate. Pe palatin, este complex, suplu, echilibrat și suculent, cu o ușoară impresie dulce, arome de fructe roșii de pădure, lichior de cireșe și prăjitură cu condimente, tanini fini, aciditate perfect integrată și sfârșit impresionant de lung, elegant.
Soi: 65% Tempranillo, 35% Garnacha - struguri culeși manual
Un Cabernet Sauvignon cu gust expresiv și arome puternice de prune, coacăze și cireșe negre. Notele olfactive te învăluie în ciocolată neagră, vanilie, stejar și piper. Aciditatea excelent echilibrată, taninurile înalte dar mătăsoase și alcoolul perfect integrat oferă vinului un corp plin, cu final lung și voluptuos. Maturat în butoaie de stejar timp de 18 luni, cu potențial mare de învechire.
Recomandare decantare: minim 1h
Ardenghi Valdomino Cuvee Brut un vin spumant , culoare galben-pai cu reflexii verzui, arome florale, note fructate de măr, un gust cu o aciditate echilibrată.
Naud Cognac VS o expresie distilată din vinuri, ce provin dintr-un amestec de vintage, Bons Bois și Petite Champagne de oenologul și vinificatorul pasionat Michel Naud.Maturat 3 ani in butoaie de stejar noi pentru a aduce finețe și structură.
Tsipouro este o băutură alcoolică dublu distilată specifică Greciei, se produce din tescovina rămasă după producerea vinului
Un cupaj deja bine cunoscut al Cramei Ferdi, un tip de Bordeaux Blend, unde soiul Merlot, cu un corp catifelat, elegant și cu arome de cireșe negre îl întâlnește pe regele vinurilor, Cabernet Sauvignon, care îi ridică aciditatea, îi îmbogățește taninii și corpul, la care se adaugă nuanța de grena închis, precum și aromele de piper verde și ciocolată. Acest vin cucerește cu o distincție anume și cu un postgust lung, după ce s-a odihnit în barrique 18 de luni, având astfel un potențial mare de învechire.
"Ryoma" de la distileria Kikusui este un rom japonez cu totul deosebit, stilul său unic se datorează în special trestiei de zahăr extra-fine specifică Japoniei.
Obţinut prin presarea trestiei de zahăr, romul este maturat timp de 7 ani în butoaie de stejar, unde îşi dezvoltă complexitatea, textura, notele dulcege de vanilie şi caramel.
Kikusui Distillery amplasată pe insula Shickoku este una dintre cele mai vechi distilerii din Japonia..