- Stoc epuizat

Comanda online:
+40 736 663 458Varianta cu bule a minunatului Pecorino cu o culoare galben pai si un perlaj fin, cu un parfum intens de fructe tropicale. Metoda de fermentare: Charmat - fermentare in tancuri
Varianta cu bule a minunatului Pecorino cu o culoare galben pai si un perlaj fin, cu un parfum intens de fructe tropicale. Metoda de fermentare: Charmat - fermentare in tancuri
Canaima este un nou gin venezuelean, produs de distileria DUSA, casa din spatele legendarei mărci de rom Diplomático.
65% din ingredientele botanice care îl caracterizează provin din Amazon. Produsele botanice sunt supuse unui proces special: mai întâi macerate individual în alcool neutru cu cereale și apoi distilate separat în vase mici din cupru. Se amestecă apoi pentru a crea un gin cu un profil gustativ unic.
Vinul are o culoare strălucitoare roz de cires, aromă intensă și persistentă, fructat, cu miros de capsuni. Este bine structurat, plin, catifelat, cu o persistenta mare.
Bine structurat , plin, catifelat cu o persistență deosebită. Este un vin care merge excelent cu un pește la grătar, supă de pește, carne alba si mezeluri delicate.
Soi: Montepulciano D'Abruzzo
Culoare: roz intens
Chardonnay
Parfum proaspăt de piersică și pară, cu note ușoare de citrice și o mineralitate frumoasă.
Nebaricat! Vinificat și maturat 10 luni pe drojdii fine, în cuve de inox.
91+ Puncte Parker:”Finca San Martin 2019 este Tempranillo pur din viile mai tinere de pe soluri mai bogate - struguri care nu au fost folosiți la Martelo și care dau vinuri mai rotunde și mai fructate. Vinul a fermentat în inox timp de 14 zile cu 74 zile de fermentație malolactică și a fost maturat 16 luni în butoaie de stejar american noi (60%) și de stejar franțuzesc la a doua folosire (40%). Este rotund și fructat, cu fruct suculent, tanini rotunzi și o senzație gustativă catifelată. Au fost produse 180.000 de sticle.
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
O selecție exceptională de armagnac de la această distlerie de tradiție.
Un cadou elegant.
Naud Cognac VSOP cu 2 pahare.
Micuța distilerie împlinește anul acesta 100 de ani, a fost înfiiințată în 1923 de Emile Perrier , în 1936 fiul lui a transformat o veche moară într-o distilerie, pe insula Pinthiers.
Naud VSOP o expresie dublu distilată din vinuri, obținute din soiuri de struguri cultivate in Fins Bois, Bons Bois si Petite Champagne, maturată minim 4 ani in baricuri de stejar
Cava Cabaret de la Castell D'Or, de o calitate exceptionala, este inspirată din spiritul original al cabaretului parizian - pasiune pentru viață. Această Cava aparține categoriei Cava de Guarda Superior și este maturata minim 12 luni în sticlă, unde are loc a doua fermentare și formarea de bule.
O Cava de culoare palid aurie fara note verzui, prezintă arome de măr, pară și gust proaspăt de gutuie cu ușoare note de paine prajita și patiserie. Bucurați-vă de aroma și prospețimea sa plină de viata!
92 Puncte James Suckling:”O culoare frumoasă, roz-provensal pal. Nas încântător de flori, în special petale de trandafir și migdale. Aromele de fruct se simt și ele foarte bine - fructe roșii de pădure, căpșuni sălbatice și câteva note de vanilie cremoasă. Pe palatin, atac catifelat, destul de suculent urmat de o aciditate plăcută care echilibrează prima impresie dulce. Apoi, vinul evoluează frumos spre sfârșitul răcoritor, aromat. Un rosé frumos echilibrat, de o complexitate surprinzătoare.”
Soi: Garnacha, Viura - struguri culeși manual
94 Puncte James Suckling:”Buchet de cireșe proaspete și uscate, cochilie de stridii, cutie de condimente și ierburi aromate uscate. De asemenea, cremene. Structurat, mineral și foarte proaspăt, cu tanini tineri, denși și fin-granulați și corp mediu. Vibrant și parfumat. Ușor auster în final. În acest an, producția a fost mai mică, iar trierea mai severă - au produs numai Rioja Reserva și Selección Especial. Încercați-l începând din 2024.”
Editia Navy Stregth al premiatului Spiced Gin a fost inspirata de ilustra cariera in Royal Navy a lui Sir Rosslyn Wemyss, care a comandat numeroase nave in jurul lumii si a ajuns Amiral al flotei.
In acea perioada, ofiterii primeau zilnic o portie de gin care trebuia sa treaca proba prafului de pusca pentru a dovedi taria de 57% alcool. De aici numele de Navy Strength. Pornind de la reteta lui Darnley’s Spiced Gin ( zece plante exotice din Africa si China ) a fost adaugat mai mult ienupar si s-a ridicat taria pana 57%.
Best Italian Red Wine 98/99 Luca Maroni
Amaranta Montepulciano d’Abruzzo este un vin rosu sec, obtinut din soiul Montepulciano. A fost cultivat in special in regiunea Abruzzo si in cateva regiuni din sudul Italiei, dar a primit recunoasterea internationala datorita calitatii vinurilor produse din acest soi in regiunea Abruzzo.
Un spumant strălucitor la aspect, de o culoare roz-vișinie atrăgătoare, cu accente violacee. O aromă proaspătă cu note de fructe coapte. Un gust caracteristic soiului Trepat (un soi de strugure roșu tipic Catalan), fructat și complex, cu accent deosebit pe fructele de pădure sălbatice.
Învechirea îi conferă o textură echilibrată, menținându-l proaspăt și plin de viață. Proaspăt, plăcut, echilibrat, cu o structură buna, prezintă un post-gust plăcut și plin.
Rare Champagne caștigă distincția Supreme World Champion la Premiile CSWWC 2023
„INFINI” - această șampanie ce poartă demnătura de Rare Champagne oferă certitudinea unui potențial nelimilalt de evoluție și complexitate.
Chardonnay (70%) / Pinot noir (30%)
Arran 10 ani este un clasic al distileriei, multipremiatul sortiment reda perfect specificul insulei.
Vedeta din Highland ( Glen Garioch , Dalmore , Glengoyne ) Gustul se deschide într-un stil picant, apoi dând arome de fructe, moale și dulce. Fructe uscate, mere verzi și anason. Fructe confiate. Apar unele nuanțe de zahăr pudră și unt/smântână dulce, cu stafide dulci și zahăr brun moale. Spre final se simte un gust de mentă, de ciocolată amară și migdale
Folosim cookie-urile pentru a-ţi oferi cea mai bună experienţă de utilizare a acestui site. Prin continuarea folosirii acestui site web, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor.