P31 Green Aperitiv o expresie obținută din peste 20 de ierburi medicinale și plante aromatice atent selecționate.
Vin roșu - BATONO QVEVRULI - ANTOKI
- Write a review
Vin roșu sec produs exclusiv din struguri selecționați din varietatea Saperavi, cultivați în podgoriile ˝Batono˝ din Mukuzani, Kakheti, prin metoda antică tradițională qvevri (peste 8000 de ani vechime atestată). Maturat 9 luni in qvevri si 6 luni în butoaie de stejar.
Vin roșu sec produs exclusiv din struguri selecționați din varietatea Saperavi, cultivați în podgoriile ˝Batono˝ din Mukuzani, Kakheti, prin metoda antică tradițională qvevri (peste 8000 de ani vechime atestată). Maturat 9 luni in qvevri si 6 luni în butoaie de stejar.
Thank you for the reviews ! Your comment is submitted
16 alte produse in aceeasi categorie:
Sepaj sec APPASSIMENTO din soiurile georgiene Saperavi, Shavkapito si Otskhanuri Sapere, culese si selectionate manual din zone de origine. Strugurii Saperavi si Shavkapito sunt deshidratati la soare. Fermentat si maturat in vase din lut ingropate - QVEVRI - tehnica traditionala georgiana veche de peste 8.000 de ani. Tinut 2 ani la butoi francez. Decantare recomandata.
Sărut este o întâlnire - nu doar între două soiuri, ci şi între două şcoli, două culturi, două tradiţii. Pinot Noir - unul dintre marii struguri ai Franţei, şi Fetească neagră - soiul simbol al României. Vinul născut din această întâlnire este însă mai mult decât suma componentelor sale - atributele fiecărui soi fiind împletite într-o personalitate distinctă. Are ceva din delicateţea şi eleganţa Pinot-ului, dar şi note din forţa şi rusticitatea bine temperată a Feteştii negre.
Vin din soiul Shavkapito, produs prin metoda georgiana traditionala de fermentare si maturare in vas ingropat din lut - Qvevri - metoda veche de peste 8.000 de ani. Struguri culesi si selectionati manual.
Povestea casei Mangin et Fils dateaza din prima parte a secolului XX .Astazi Cedric Mangin ( a patra generatie ) este cel care conduce aceasta afacere de familie.
Champagne Mangin Et Fils Brut ne dezvăluie caracter proaspăt, aciditatea vibrantă şi perlajul fin.
Elegantă într-un pahar.
Un Shiraz complex şi bine structurat, de culoare intens rubinie, cu arome de mure, cireşe negre, prune coapte şi piper negru, unde aciditatea echilibrată şi taninurile bine integrate completează frumos corpul amplu al vinului, oferind un final lung şi concentrat.
20 luni, baric din stejar
Ulei de masline extravirgin nefiltrat de prima presa, editie limitata, Primum 500 ml.
Se îmbuteliază direct din presa de ulei. Este un ulei de măsline extravirgin nefiltrat și de aceea uneori apare un depozit ușor pe fundul sticlei, care subliniază și garantează puritatea acestuia.
Vin din soiul Chinebuli, produs prin metoda georgiana traditionala de fermentare si maturare in vas ingropat din lut - Qvevri - metoda veche de peste 8.000 de ani. Struguri culesi si selectionati manual.
Soi: Chinebuli
De culoare galben pai, cu accente aurii, prezintă bule fine si un perlaj persistent. O aromă foarte intensă care se armonizează cu notele de fructe coapte, foarte plăcută și caracteristică învechirii în sticlă. Gustul este plăcut, proaspăt și puternic. Efectele învechirii în sticlă se îmbină cu gustul fructelor coapte. Post-gustul este amplu, lung și persistent. Foarte bine echilibrat cu bule fine, abundente.
- Soi: Chardonnay 20%, Meunier 30%, Pinot Noir 50%
Această șampanie este Cuvée-ul semnătură al Casei Piper-Heidsieck. De la înființarea sa în 1785, Casa Piper-Heidsieck și-a dovedit priceperea inovatoare în selectarea și cupajarea vinurilor de excepție.
Cuvée Brut este o șampanie emblematică, multi-vintage, elaborată dintr-un amestec de peste 100 de cru-uri și care se produce din cele trei soiuri de struguri de șampanie.
O Fetească Neagră în rochie rubinie cu gust de cireșe negre îmbrăcate în ciocolată, prune afumate acoperite cu vanilie și condimente în postgustul lung și generos, ne aduce în fața unui vin concentrat cu aciditate echilibrată și alcool excelent integrat.
13 luni, baric din stejar
Un vin de culoare galben-pai, obtinut in regiunea Abruzzo din soiul cacciola, struguri mari,sferici, de culoare galben-chihlimbar.Un parfum delicat , note de flori albe de primavara si tente evidente de citrice, o aroma ce denota prospetime, un gust placut si intrigant.Se recomanda o servire la o temperatura de 8-10 C.
Exuberant, debordează de arome de gem de prune și fructe de pădure, coacăze negre, cireșe, dude, cacao și lemn dulce, cu o tentă de vanilie. La gust, e rotund, cald și catifelat, cu arome intense de prune și cireșe ținute în alcool. Structura, aciditatea și fructul sunt perfect integrate, iar postgustul e lung, elegant și aromatic.
Maturat cel puțin 8 luni în butoaie de stejar franțuzesc.
- Soi:Chardonnay 19%, Meunier 36%, Pinot Noir 45%
De la înființarea sa în 1785, Casa Piper-Heidsieck și-a dovedit priceperea inovatoare în selectarea și cupajarea vinurilor de excepție.
Essential este un cuvée echilibrat, multi-vintage, elaborat din cele trei soiuri de struguri de șampanie.
MUNDUS VINI 2023 the GRAND GOLD
Un vin nefiltrat, fermenție cu drojdii sălbatice (native), struguri din viță de vie de 40 ani.