- Nou
Whatsapp:
+40 736 663 458Include SGR 0.50 lei
Pentru iubitorii de rose cu simțul umorului.
Soi: Montepulciano, Merlot
Include SGR 0.50 lei
Pentru iubitorii de rose cu simțul umorului.
Soi: Montepulciano, Merlot
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
Cognac A. De Fussigny XO Creation Cognac realizat din amestec eaux-de-vie Petite si Grande Champagne Cognac ce are in componenta cel putin 50 % vinuri Grande Champagne.
O plantă cu numeroase beneficii:
Cultivat la mare altitudine, in zona deluroasa a insulei ce este renumita in intreaga lume pentru producerea de ceaiuri exceptionale, acest ceai alb are un caracter unic, floral si catifelat. Se imbina armonios cu note blande de vanilie si aroma bogata a boabelor de tonka, ale caror note variaza delicios de la caramel si ciocolata la migdale.
Include SGR 0.50 lei
O capodoperă dedicată soiului Chardonnay. Reprezintă vârful de gamă al cramei Fratelli Berlucchi.
Impresionează prin perlajul său fin ca mătasea.
Include SGR 0.50 lei
La Montina Franciacorta Brut un vin spumant expresie a unui teritoriu, o carte de vizită pentru La Montina Estate . Eleganță și versatilitate în acest spumant făcut după metoda tradițională.
include SGR 0.50 lei
In stoc furnizor - livrarea se face după confirmarea comenzii!
98 Puncte Parker:”Cheval des Andes 2018 este un asamblaj de 70% Malbec și 30% Cabernet Sauvignon. 2018 a fost unul dintre cei mai buni de recoltă din Mendoza, iar vinul este dovada. Cred că acesta este cel mai bun Cheval des Andes pe care l-am gustat vreodată.”
Vinul are o culoare strălucitoare roz de cires, aromă intensă și persistentă, fructat, cu miros de capsuni. Este bine structurat, plin, catifelat, cu o persistenta mare.
Bine structurat , plin, catifelat cu o persistență deosebită. Este un vin care merge excelent cu un pește la grătar, supă de pește, carne alba si mezeluri delicate.
Soi: Montepulciano D'Abruzzo
Culoare: roz intens
Include SGR 0.50 lei
Franciacorta Rose Extra Brut un vin spumant obținut din soiuri de struguri Chardonnay și Pinot Noir cultivați in podgorii din regiunea Brescia, realizat după metodo classico.
Cultivat in Coreea de Sud, pe insula Jeju, cunoscuta sub numele de "insula zeilor" pentru climatul placut, aerul pur, solul vulcanic fertil si biodiversitatea incredibila, acest ceai verde cu frunzele sale lunguiete, pregatit in wok urmand traditia coreeana veche de mii de ani, are o aroma delicata si subtila.
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
O selecție exceptională de armagnac de la această distlerie de tradiție.
92 Puncte James Suckling:”O culoare frumoasă, roz-provensal pal. Nas încântător de flori, în special petale de trandafir și migdale. Aromele de fruct se simt și ele foarte bine - fructe roșii de pădure, căpșuni sălbatice și câteva note de vanilie cremoasă. Pe palatin, atac catifelat, destul de suculent urmat de o aciditate plăcută care echilibrează prima impresie dulce. Apoi, vinul evoluează frumos spre sfârșitul răcoritor, aromat. Un rosé frumos echilibrat, de o complexitate surprinzătoare.”
Soi: Garnacha, Viura - struguri culeși manual
Palacio de Los Olivos este un ulei de masline extravirgin EVOO fructat de culoare verde intens, cu atribute pozitive de amarui echilibrat si picant. O aroma proaspata de ierburi si fructe verzi, incantatoare, gustoase si rafinate.
Ulei de masline Numarul 1 in clasamentul mondial EVOO pentru al 6-lea an consecutiv.
Masline: Picual EVOO recolta timpurie
Include SGR 0.50 lei
Unico Pecorino are o culoare galbena aprinsa cu nuante verzui. Vinul are o aroma fructata de citrice, nuante tropicale, piersica alba si fructe exotice. Are un gust persistent si foarte proaspat cu un final usor balsamic. Vinul are o aciditate medie si o structura buna. Poate fi servit cu succes alaturi de antreuri de peste, peste crud aromat, crustacee.
Soi: Pecorino
Include SGR 0.50 lei
Arran 10 ani este un clasic al distileriei, multipremiatul sortiment reda perfect specificul insulei.
Include SGR 0,50 lei
Strugure:Catarratto
Buchet proaspăt şi parfumat cu arome fructate de mere, piersici, coajă de citrice şi note de ierburi mediteraneene.
Fermentarea are loc în cuve din oţel inoxidabil la 14-16°C. Maturare 2 luni în cuve de inox, urmate de alte 2 luni în sticlă înainte de lansarea pe piață.
Best espresso for espresso makers and portafilters
Noi credem că lucrurile bune necesită timp. De aceea, prăjim cafeaua Guggenheimer lent și cu grijă timp de 30 de minute, folosind un proces blând și controlat.
Pentru o experiență gustativă de excepție, folosim doar boabe de cafea de cea mai înaltă calitate.
Calitate Barista
Folosim cookie-urile pentru a-ţi oferi cea mai bună experienţă de utilizare a acestui site. Prin continuarea folosirii acestui site web, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor.