- Stoc epuizat

Whatsapp:
+40 736 663 458Vin din soiul Shavkapito, produs prin metoda georgiana traditionala de fermentare si maturare in vas ingropat din lut - Qvevri - metoda veche de peste 8.000 de ani. Struguri culesi si selectionati manual.
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
Castigator al titlului "Best XO cognac" la World Cognac Awards 2017, ABK6 XO Renaissance este o creatie deosebita a inovativei Case ABK6.
Include SGR 0,50 lei
Vin rosu sec obtinut din soiurile Cabernet Franc (70%) si Cabernet Sauvignon (30%) din podgoria Oplenac, Sumadija. Are o culoare rubinie. Arome bogate de mure, afine, cirese dulci si visine supracoapte, cu un caracter proaspat picant. Note fine de cuisoare, scortisoara si vanilie. 12 luni in baric francez si slavon.
Paris Seduction Vodka un distilat strălucitor, incolor, arome neutre, pe palat plăcut, puternic, un final de lungime mare, persistent.Se poate servi ca aperitiv sau după cină in diverse cocktail-uri, se asociază culinar cu caviarul și somonul fumee.
Corina Leoaică Tânară, vine dintr-un loc aflat în Gasconia, la mijocul a trei zone Gers, Pirineii de sus și Pirineii atlantici, din Pacherenc du Vic Bilh.
Viile au 40 de ani, plantate cu fata către sud, pe un sol format din calcar, argilă și pietriș.
Soi: Petit Manseng
Concentrație alcool: 14%
Stil Vinuri: Sec
Pinot Noir 70%, Chardonnay 18% si 12% vin rosu, fara fermentatie malolactica. Asamblajul este alcatuit din struguri proveniti din anul 2013, din vite vechi de 35 ani. Maturare 24 luni pe drojdii,.
Paul Bara este o legenda in Champagne. Domeniul ia fiinta in 1833, dar Paul este cel care, dupa cel de-al doilea razboi mondial, ii aduce faima. Preia afacerea familiei ca adolescent, facand parte din cea de-a sasea generatie care conduce domeniul si reuseste sa faca din Champagne Paul Bara un nume reprezentativ pentru satul Grand Cru Bouzy si chiar pentru toata regiunea Champagne.
Alpha Estate este situată în partea de nord vest a Greciei, regiunea Amyndeon, Florina. Alpha Estate a fost fondată în anul 1997 de către experimentatul viticultor Makis Mavridis și oenologul Angelos Iatridis. De 4 ori Crama anului - Wine&Spirits Magazine.
Un vin din soiul Xinomavro 24 de luni în butoaie noi din stejar francez Allier/Jupille și 12 luni în sticlă. Fără tratament sau filtrare înainte de îmbuteliere.
Ana Moft la Cub este un Bordeaux atipic, 100% Cabernet Sauvignon din Cotes de Bordeaux
Ana Moft la Cub este crescuta din vii de 25 ani, plantate pe cea mai inalta colină din Gironde, fiind o iubitoare de soare, îi permite sa aibe o roba intensă purpurie completata de o strălucire pe masură.
Soi: Cabernet Sauvignon
Concentrație alcool: 14%
Stil Vinuri: Sec
Una dintre ultimele creații ale familiei Muga, vinul este făcut într-un stil mai modern, dar păstrează eleganța emblematică a casei. Debutează cu un buchet proaspăt și îmbietor de fructe roșii de pădure (coacăze roșii, zmeura), flori (violete, liliac) și tente afumate. Pe palatin, este complex, suplu, echilibrat și suculent, cu o ușoară impresie dulce, arome de fructe roșii de pădure, lichior de cireșe și prăjitură cu condimente, tanini fini, aciditate perfect integrată și sfârșit impresionant de lung, elegant.
Soi: 65% Tempranillo, 35% Garnacha - struguri culeși manual
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
Cel mai vechi coniac din gama ABK6. Culoare intensa sustinuta de bogatia aromelor de fructe uscate, nuci si lemn dulce specifice coniacurilor invechite. Gust puternic dar fin cu note de condimente si patiserie specifice coniacurilor ABK6.
Pentru călătorii cu stil, Piper Heidsieck Travel Bag.
1 sticla de șampanie Piper Heidsieck Brut Non Vintage 0.75l, 2 pahare și geantă.
Invechit 10 ani, acest cognac este expresia pură a unui XO pentru orice connaisseur.
In stoc furnizor - livrarea se face după confirmarea comenzii!
Un rom din Panama creat de distilerul cubanez Francisco Fernandez, maturat 17 ani in butoaie de stejar.
Cu note picante, final lung, caramel, scorțișoară.
99 puncte Luca Maroni
Tenuta Ulisse Primitivo un vin obținut din soiuri de struguri cultivați in parcele din regiunea D'Abruzzo, maturat 12 luni in butoaie de stejar.Nota de degustare ne prezintă un vin roșu-rubiniu sec, arome fructate, coacăze coapte, puține condimente, pe palat fin, seducător, tanini bine echilibrați, un final de lungime mare, proaspăt, persistent.Se asociază culinar cu feluri de mancare consistente, preparate din carne de vită, carne de vanat, la grătar, garnituri de legume, salate asortate, deserturi cu ciocolată neagră.
Se recomnadă o temperatură de lucru de 16-18C.
Folosim cookie-urile pentru a-ţi oferi cea mai bună experienţă de utilizare a acestui site. Prin continuarea folosirii acestui site web, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor.