Cart
CONTINUT RESTRICTIONAT PERSOANELOR SUB 18 ANI

CONTINUT RESTRICTIONAT PERSOANELOR SUB 18 ANI

Confirm ca am peste 18 ani

Pachet "Irish: Writers' Tears Whiskey and Irish Writers"

165,00 lei
cu TVA

Irish Wiskey  “Writer’s Tears Copper Pot “- blend compus din single pot still whiskies și single malt whiskies triplu distilate și învechite în butoaie de bourbon. 

Carte - “Corespondență", James Joyce”: volum care pătrunde în intimitatea lui James Joyce, „cel mai închis dintre oameni”

Cantitate
Add to wishlist

Irish Wiskey  “Writer’s Tears Copper Pot “- blend compus din single pot still whiskies și single malt whiskies triplu distilate și învechite în butoaie de bourbon. 

Carte - “Corespondență", James Joyce”: volum care pătrunde în intimitatea lui James Joyce, „cel mai închis dintre oameni”

4 Produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

Availability: 36 In Stock

Cava Cabaret de la Castell D'Or, de o calitate exceptionala, este inspirată din acest spiritul original al cabaretului parizian - pasiune pentru viață. Această Cava aparține categoriei Cava de Guarda Superior și este maturata minim 18 luni în sticlă, unde are loc a doua fermentare și formarea de bule.

Dezvolta arome forale foarte expresive și note de miere, ananas și drojdie. Are un perlaj fin cu bule cremoase și un finiș lung. Bucurați-vă de aroma și prospețimea sa plină de viata!

MASTICA - M Dry Mastiha

68,50 lei
Availability: Out of stock

Mastica este o băutură spirtoasă aromatizată cu o rășină culeasă din arborele de mastica.De obicei este servită cu deserturi pe bază de migdale sau la mese festive, ca digestiv. Această băutură are mirosul și aroma similare cu lemnul dulce.

Availability: 12 In Stock
  • Soi:Chardonnay 100%

Expresia radiantă a Chardonnay-ului!

De la înființarea sa în 1785, Casa Piper-Heidsieck și-a dovedit priceperea inovatoare în selectarea și cupajarea vinurilor de excepție. O căutare a excelenței și deschideriea spre nou, se reflectă în întreaga gamă de șampanie, creată de vinificatorul șef Emilien Boutillat, care servesc drept garant al stilului Piper-Heidsieck.

Availability: 2 In Stock

In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii

EXTRA cognac: învechit între 15 ani - 25 ani
Miros: complex, lemn de cedru, fructe confiate si miere
Gust: bogat, dar usor, lemn de stejar si cedru, condimente moi, nota de scortisoara
Finish: lung, citrice, nota de portocala confiata
Availability: 12 In Stock

Povestea casei Mangin et Fils dateaza din prima parte a secolului XX . Astazi Cedric Mangin ( a patra generatie ) este cel care conduce aceasta afacere de familie.
Principalele soiuri de struguri prezente in aceasta zona fiind: Pinot Meunier si Chardonnay.

O șampanie perfectă ca aperitiv.

Availability: 35 In Stock

Cava Cabaret de la Castell D'Or, de o calitate exceptionala, este inspirată din spiritul original al cabaretului parizian -  pasiune pentru viață. Această Cava aparține categoriei Cava de Guarda Superior și este maturata minim 12 luni în sticlă, unde are loc a doua fermentare și formarea de bule.

O Cava de culoare palid aurie fara note verzui, prezintă arome de măr, pară și gust proaspăt de gutuie cu ușoare note de paine prajita și patiserie. Bucurați-vă de aroma și prospețimea sa plină de viata!

Availability: 3 In Stock

Vedeta din Highland ( Glen Garioch , Dalmore , Glengoyne ) Gustul se deschide într-un stil picant, apoi dând arome de fructe, moale și dulce. Fructe uscate, mere verzi și anason. Fructe confiate. Apar unele nuanțe de zahăr pudră și unt/smântână dulce, cu stafide dulci și zahăr brun moale. Spre final se simte un gust de mentă, de ciocolată amară și migdale

Availability: Out of stock

Un Shiraz complex şi bine structurat, de culoare intens rubinie, cu arome de mure, cireşe negre, prune coapte şi piper negru, unde aciditatea echilibrată şi taninurile bine integrate completează frumos corpul amplu al vinului, oferind un final lung şi concentrat.
20 luni, baric din stejar

Availability: 20 In Stock

Excelenta illy pentru segmentul Home. Noile capsule illy introduc o noua metoda pentru prepararea unui espresso in doua faze. Datorita unei valve, pe perioada preinfuziei, presiunea apei este mai mare si mai uniforma, asigurand o extragere perfecta a aromei din cafea. Apoi, trecand printr-un orificiu ingust cafeaua este emulsionata, dezvoltand o crema bogata si care dureaza mult. Siguranta unui espresso illy perfect intotdeauna.

Aceeasi cafea din prajirea medie, insa cu o macinare adaptata sa ofere o cantitate mai mare de cafea, fara a renunța la consistența bogata a cremei illy.

Folosim cookie-urile pentru a-ţi oferi cea mai bună experienţă de utilizare a acestui site. Prin continuarea folosirii acestui site web, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor.