Ardenghi Prosecco DOC Rose Extra Brut un elegant și proaspăt grație celor două soiuri de struguri Glera și Pinot Nero.
A DE FUSSIGNY SUPERIEUR
- Write a review
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
Acest cognac ambalat intr-o frumoasa cutie portocalieeste distilat din struguri provenind din zonele Grande si Petite Champagne. Cel putin 50% vin din Grand Champagne.
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
Acest cognac ambalat intr-o frumoasa cutie portocalieeste distilat din struguri provenind din zonele Grande si Petite Champagne. Cel putin 50% vin din Grand Champagne.
Thank you for the reviews ! Your comment is submitted
16 alte produse in aceeasi categorie:
Multi premiat, Writers Tears recreează acel Irish whiskey al secolului 19, perioada de glorie a whiskey-ului irlandez.
Blend compus din single pot still whiskies și single malt whiskies triplu distilate și învechite în butoaie de bourbon.
Vin roșu sec produs din struguri Saperavi și Cabernet Sauvignon, cultivați în Eniseli-Tsinandali, regiunea Kakheti. Maturat în butoaie de stejar timp de 6 luni. Un tandem armonios, care surprinde cele mai bune caracteristici specifice celor două soiuri Saperavi (50%) și Cabernet Sauvignon (50%).
Un vin de culoare galben-pai, obtinut in regiunea Abruzzo din soiul cacciola, struguri mari,sferici, de culoare galben-chihlimbar.Un parfum delicat , note de flori albe de primavara si tente evidente de citrice, o aroma ce denota prospetime, un gust placut si intrigant.Se recomanda o servire la o temperatura de 8-10 C.
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
O selecție exceptională de armagnac de la această distlerie de tradiție.
Chardonnay
Parfum proaspăt de piersică și pară, cu note ușoare de citrice și o mineralitate frumoasă.
Nebaricat! Vinificat și maturat 10 luni pe drojdii fine, în cuve de inox.
Editia Navy Stregth al premiatului Spiced Gin a fost inspirata de ilustra cariera in Royal Navy a lui Sir Rosslyn Wemyss, care a comandat numeroase nave in jurul lumii si a ajuns Amiral al flotei.
In acea perioada, ofiterii primeau zilnic o portie de gin care trebuia sa treaca proba prafului de pusca pentru a dovedi taria de 57% alcool. De aici numele de Navy Strength. Pornind de la reteta lui Darnley’s Spiced Gin ( zece plante exotice din Africa si China ) a fost adaugat mai mult ienupar si s-a ridicat taria pana 57%.
Cava Cabaret de la Castell D'Or, de o calitate exceptionala, este inspirată din spiritul original al cabaretului parizian - pasiune pentru viață. Această Cava aparține categoriei Cava de Guarda Superior și este maturata minim 12 luni în sticlă, unde are loc a doua fermentare și formarea de bule.
O Cava de culoare palid aurie fara note verzui, prezintă arome de măr, pară și gust proaspăt de gutuie cu ușoare note de paine prajita și patiserie. Bucurați-vă de aroma și prospețimea sa plină de viata!
Un vin proaspăt cu arome de piersică, caisă şi grapefruitsi note fine de glicină. Ideal cu antipasti, carpaccio de peste, crustacee.
Soi: Passerina
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
O selecție exceptională de armagnac de la această distlerie de tradiție.
94 Puncte Parker:”Reserva 2019, vândut cu numele de ”Criaza” în Spania, provine dintr-un an secetos și cald, cu randament mic și vinuri concentrate. Strugurii Tempranillo, Garnacha Tinta, Mazuelo și Graciano au fermentat desciorchinați și zdrobiți ușor în cuve de stejar, cu drojdii indigene, iar 80% din vin a fost maturat 22 luni în stejar franțuzesc și restul, în stejar din Europa Centrală și America. 20% butoaie noi. Un vin serios și tânăr, dar echilibrat, nuanțat și complex.
Amestecul folosit atât la romurile vechi de cinci ani, cât şi la cele vechi de 18 ani, are un profil similar cu cel al romurilor pe bază de cereale care au fost distilate şi învechite. Între timp, procesul complex, "dinamic" folosit pentru maturare împărtășește asemănări cu metoda Solera. În acest caz, se utilizează o combinație de whisky american și butoaie de sherry, acestea din urmă adăugând note de nuci la finisaj.
Decanter 86 puncte
O Cava de culoare galben pai cu ușoare nuanțe aurii. A doua fermentare în sticlă si învechirea in sticla de cel puțin 14 luni, în pivnițele cramei, îi conferă o aromă fină, urmată de arome florale și fructe coapte. Gustul este extrem de vioi, compensat de un echilibru plăcut și eleganț. Post-gustul este fructat, evocând mere, pere și note de citrice. Proaspăt, plăcut, bine echilibrat și o structură bună, fină a bulei.
Franciacorta Rose Extra Brut un vin spumant obținut din soiuri de struguri Chardonnay și Pinot Noir cultivați in podgorii din regiunea Brescia, realizat după metodo classico.
Scallywag a fost creat utilizând doar cele mai fine malțuri – un amestec de malțuri Speyside, inclusiv Mortlach, Macallan și Glenrothes învechit în butoaie și îmbuteliat într-un lot mic. Îmbuteliat la 46% putere alcoolică.Gust final: O explozie de portocală cu tutun dulce, cacao si gust bogat de tort cu fructe. Un vârf de cuțit de stejar se alătură vaniliei și aromei de sherry pentru a termina. De lungime medie cu mere si condimente.
90 Puncte Decanter:”Cel mai deschis la culoare dintre toate rosé-urile pe care le-am gustat, nuanța delicată de piersică fiind un indiciu al diferenței de stil. Are 9 g/l zahăr rezidual, dar este un Prosecco Rosé reținut și destul de texturat față de majoritatea celorlalte. În nas, note delicate de flori de cireșe și marzipan, alături de notele florale și de fructe roșii obișnuite.”