P31 Green Aperitiv o expresie obținută din peste 20 de ierburi medicinale și plante aromatice atent selecționate.
CHAMPAGNE PAUL BARA BRUT RESERVE
- Write a review
Pinot Noir 80% si 20% Chardonnay, fara fermentatie malolactica. Asamblajul este alcatuit din struguri proveniti din anul 2011, din vite vechi de 35 ani. Maturare 24 luni pe drojdii,
Paul Bara este o legenda in Champagne. Domeniul ia fiinta in 1833, dar Paul este cel care, dupa cel de-al doilea razboi mondial, ii aduce faima. Preia afacerea familiei ca adolescent, facand parte din cea de-a sasea generatie care conduce domeniul si reuseste sa faca din Champagne Paul Bara un nume reprezentativ pentru satul Grand Cru Bouzy si chiar pentru toata regiunea Champagne.
Pinot Noir 80% si 20% Chardonnay, fara fermentatie malolactica. Asamblajul este alcatuit din struguri proveniti din anul 2011, din vite vechi de 35 ani. Maturare 24 luni pe drojdii,
Paul Bara este o legenda in Champagne. Domeniul ia fiinta in 1833, dar Paul este cel care, dupa cel de-al doilea razboi mondial, ii aduce faima. Preia afacerea familiei ca adolescent, facand parte din cea de-a sasea generatie care conduce domeniul si reuseste sa faca din Champagne Paul Bara un nume reprezentativ pentru satul Grand Cru Bouzy si chiar pentru toata regiunea Champagne.
Thank you for the reviews ! Your comment is submitted
16 alte produse in aceeasi categorie:
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
Castigator al titlului "Best XO cognac" la World Cognac Awards 2017, ABK6 XO Renaissance este o creatie deosebita a inovativei Case ABK6.
Tenuta Ulisse Masseri Primitivo un vin obținut din soiuri de struguri cultivați in regiunea Terre di Chieti din Italia, maturat pațial în bariche fine americane și franceze.Nota de degustare ne prezintă un vin roșu-rubiniu sec, arome dens fructate, mure, fructe de pădure, note florale subtile, pe palat un corp rotund, taninuri netede, o mineralitate vibrantă, un final de lungime mare, impozant, auster, elegant.
Se recomandă o temperatură de lucru de 16-18C.
Vin roșu sec produs exclusiv din struguri selecționați din varietatea Saperavi, cultivați în podgoriile ˝Batono˝ din Mukuzani, Kakheti, prin metoda antică tradițională qvevri (peste 8000 de ani vechime atestată). Maturat 9 luni in qvevri si 6 luni în butoaie de stejar.
Scallywag Blended Malt un whisky de la Douglas Laing, o combinatie marca Speysideînvechit în butoi de bourbon.
Un Cabernet Sauvignon cu gust expresiv și arome puternice de prune, coacăze și cireșe negre. Notele olfactive te învăluie în ciocolată neagră, vanilie, stejar și piper. Aciditatea excelent echilibrată, taninurile înalte dar mătăsoase și alcoolul perfect integrat oferă vinului un corp plin, cu final lung și voluptuos. Maturat în butoaie de stejar timp de 18 luni, cu potențial mare de învechire.
Recomandare decantare: minim 1h
Un cupaj deja bine cunoscut al Cramei Ferdi, un tip de Bordeaux Blend, unde soiul Merlot, cu un corp catifelat, elegant și cu arome de cireșe negre îl întâlnește pe regele vinurilor, Cabernet Sauvignon, care îi ridică aciditatea, îi îmbogățește taninii și corpul, la care se adaugă nuanța de grena închis, precum și aromele de piper verde și ciocolată. Acest vin cucerește cu o distincție anume și cu un postgust lung, după ce s-a odihnit în barrique 18 de luni, având astfel un potențial mare de învechire.
Rare Champagne caștigă distincția Supreme World Champion la Premiile CSWWC 2023
„INFINI” - această șampanie ce poartă demnătura de Rare Champagne oferă certitudinea unui potențial nelimilalt de evoluție și complexitate.
Chardonnay (70%) / Pinot noir (30%)
Invechit 10 ani, acest cognac este expresia pură a unui XO pentru orice connaisseur.
! In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
Romul Botran Solera 1893 Decanter se păstrează în butoaie din lemn de stejar alb până la 18 ani înainte de a fi rafinat cu un Rom Botran în vârstă de 40 de ani.
99 puncte Luca Maroni.
Editie Limitata: 10 vinuri Montelpulciano vintage asamblate intr-un vin de exceptie.Invechit parţial de 12 luni în barrique-uri din stejar franţuzesc.
Montepulciano d'Abruzzo 100%
Un Cabernet Sauvignon cu gust de fructe negre coapte și mix de ierburi aromatice fine care, ne arată cât de frumos a evoluat acest vin, în timpul celor 15 luni petrecute la baric. Structural și complex, acest Cabernet este desăvârșit de notele de condimente și ciocolată.
15 luni, baric din stejar
94 Puncte Parker:”Reserva 2019, vândut cu numele de ”Criaza” în Spania, provine dintr-un an secetos și cald, cu randament mic și vinuri concentrate. Strugurii Tempranillo, Garnacha Tinta, Mazuelo și Graciano au fermentat desciorchinați și zdrobiți ușor în cuve de stejar, cu drojdii indigene, iar 80% din vin a fost maturat 22 luni în stejar franțuzesc și restul, în stejar din Europa Centrală și America. 20% butoaie noi. Un vin serios și tânăr, dar echilibrat, nuanțat și complex.
Exuberant, debordează de arome de gem de prune și fructe de pădure, coacăze negre, cireșe, dude, cacao și lemn dulce, cu o tentă de vanilie. La gust, e rotund, cald și catifelat, cu arome intense de prune și cireșe ținute în alcool. Structura, aciditatea și fructul sunt perfect integrate, iar postgustul e lung, elegant și aromatic.
Maturat cel puțin 8 luni în butoaie de stejar franțuzesc.
Cava Cabaret de la Castell D'Or, de o calitate exceptionala, este inspirată din acest spiritul original al cabaretului parizian - pasiune pentru viață. Această Cava aparține categoriei Cava de Guarda Superior și este maturata minim 18 luni în sticlă, unde are loc a doua fermentare și formarea de bule.
Dezvolta arome forale foarte expresive și note de miere, ananas și drojdie. Are un perlaj fin cu bule cremoase și un finiș lung. Bucurați-vă de aroma și prospețimea sa plină de viata!
Franciacorta AC Milan un vin spumant obținut din struguri cultivați in podgorii cu sol morainic recent, superficial cu pietricele, ideal pentru strugurii cu o bună aciditate.Nota de degustare ne prezintă arome fructate, citrice, grapefruit, pe palat uscat, apare o prospețime vie, o bună sapiditate și mineralitate, un final de lungime mare, un perlaj fin, persistent.