In stoc furnizor - livrarea se face după confirmarea comenzii!
98 Puncte Parker:”Cheval des Andes 2018 este un asamblaj de 70% Malbec și 30% Cabernet Sauvignon. 2018 a fost unul dintre cei mai buni de recoltă din Mendoza, iar vinul este dovada. Cred că acesta este cel mai bun Cheval des Andes pe care l-am gustat vreodată.”
Unul din cele mai rafinate vinuri Chateau Cristi – Chardonnay Barrel Fermented, a trecut printr-un proces de fermentare și batonare în butoaie de stejar timp de 3 luni.
De la înființarea sa în 1785, Casa Piper-Heidsieck și-a dovedit priceperea inovatoare în selectarea și cupajarea vinurilor de excepție. Essential este un cuvée echilibrat, multi-vintage, elaborat din cele trei soiuri de struguri de șampanie.
Mierea polifloră de la Mel Santa Maria este produsă în trecerea de la pământul cald la cel rece, este o miere autentică de înaltă calitate, cu un ton de chihlimbar, cu aromă dulce, datorită concentrației de fructoză. Este o miere care beneficiază de un microclimat și de diferite înfloriri în Trás os Montes.
Miere crudă, de calitate superioară. Nu este procesată industrial și termic. Varietate polifloră, obținută din nectarul florilor din Tras-os-Montes. Ideală pentru a furniza vitaminele și mineralele necesare organismului.
Ardenghi Valdomino Cuvee Brut un vin spumant , culoare galben-pai cu reflexii verzui, arome florale, note fructate de măr, un gust cu o aciditate echilibrată.
Lichiorul Cointreau este creația lui Adolphe Cointreau, un cofetar inspirat de era Revoluției Industriale franceze, care a decis să extindă afacerea de familie cu o gamă de lichioruri. În scurt timp, i s-a alăturat fratele sau Edouard-Jean Cointreau, iar în anul 1857 apare în documentele distileriei prima rețetă a faimosului lichior de portocale.
Buchetul debutează cu note florale care fac loc unor note generoase de mere verzi crocante și pere Williams. Perlajul fin, generos și persistent introduce un vin proaspăt, delicat, vioi și echilibrat, cu sfârșit lung.
93 Puncte James Suckling:”Caracter prăfos, cu cireșe negre și coacăze, dar și cu aluzii de cacao, pământ ud și ciuperci crude. Corp mediu spre plin, tanini fermi, catifelați care continuă să evolueze în timpul evoluției pe palatinul dominat de fructe negre. Un Poujeaux musculos cu sfârșit picant și de ciocolată. 54% Cabernet Sauvignon, 40% Merlot, 6% Petit Verdot
Best espresso for espresso makers and portafilters
Noi credem că lucrurile bune necesită timp. De aceea, prăjim cafeaua Guggenheimer lent și cu grijă timp de 30 de minute, folosind un proces blând și controlat. Pentru o experiență gustativă de excepție, folosim doar boabe de cafea de cea mai înaltă calitate.
Descoperă energia naturală a ceaiului Mate cu lămâie, o combinație revigorantă între frunzele de yerba mate și prospețimea citrică a lămâii.
Mate, cunoscut pentru proprietățile sale energizante și antioxidante, oferă un gust intens, ușor amărui, echilibrat de notele vibrante și răcoritoare ale lămâii.
Soi: Chenin Blanc Număr de sticle produse: 16.000 Vinificat 40 de zile în bazine de beton cu drojdii sălbatice, la temperatura maximă de 18°C. Fără stejar și nefiltrat.
Folosim cookie-urile pentru a-ţi oferi cea mai bună experienţă de utilizare a acestui site. Prin continuarea folosirii acestui site web, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor.