CHAMPAGNE PAUL BARA BRUT RESERVE
- Write a review
Pinot Noir 80% si 20% Chardonnay, fara fermentatie malolactica. Asamblajul este alcatuit din struguri proveniti din anul 2011, din vite vechi de 35 ani. Maturare 24 luni pe drojdii,
Paul Bara este o legenda in Champagne. Domeniul ia fiinta in 1833, dar Paul este cel care, dupa cel de-al doilea razboi mondial, ii aduce faima. Preia afacerea familiei ca adolescent, facand parte din cea de-a sasea generatie care conduce domeniul si reuseste sa faca din Champagne Paul Bara un nume reprezentativ pentru satul Grand Cru Bouzy si chiar pentru toata regiunea Champagne.
Pinot Noir 80% si 20% Chardonnay, fara fermentatie malolactica. Asamblajul este alcatuit din struguri proveniti din anul 2011, din vite vechi de 35 ani. Maturare 24 luni pe drojdii,
Paul Bara este o legenda in Champagne. Domeniul ia fiinta in 1833, dar Paul este cel care, dupa cel de-al doilea razboi mondial, ii aduce faima. Preia afacerea familiei ca adolescent, facand parte din cea de-a sasea generatie care conduce domeniul si reuseste sa faca din Champagne Paul Bara un nume reprezentativ pentru satul Grand Cru Bouzy si chiar pentru toata regiunea Champagne.
Thank you for the reviews ! Your comment is submitted
16 alte produse in aceeasi categorie:
Ulei de masline extravirgin nefiltrat de prima presa, editie limitata, Primum 500 ml.
Facem o călătorie în Georgia prin intermediul vinului, al preparatelor și al restaurantului.
Joi, 11 aprilie, de la ora 19:00 vă invit să povestim despre vinurile georgiene la Taverna Georgiană.
Vom avea 5 feluri de mâncare tipic georgiene, 5 vinuri care să le însoțească (câte un pahar de 150 ml din fiecare vin) din care ultimul va fi ceva special, un appassimento din soiuri georgiene.
Participanții vor avea și prețuri speciale pentru comenzi.
Prețul: 270 lei de persoană include 5 feluri de mâncare, 5 pahare de vin, apă minerală/plată și cafea.
Locuri limitate
- Soi: Chardonnay 20%, Meunier 30%, Pinot Noir 50%
Această șampanie este Cuvée-ul semnătură al Casei Piper-Heidsieck. De la înființarea sa în 1785, Casa Piper-Heidsieck și-a dovedit priceperea inovatoare în selectarea și cupajarea vinurilor de excepție.
Cuvée Brut este o șampanie emblematică, multi-vintage, elaborată dintr-un amestec de peste 100 de cru-uri și care se produce din cele trei soiuri de struguri de șampanie.
- Soi:Chardonnay 100%
Expresia radiantă a Chardonnay-ului!
De la înființarea sa în 1785, Casa Piper-Heidsieck și-a dovedit priceperea inovatoare în selectarea și cupajarea vinurilor de excepție. O căutare a excelenței și deschideriea spre nou, se reflectă în întreaga gamă de șampanie, creată de vinificatorul șef Emilien Boutillat, care servesc drept garant al stilului Piper-Heidsieck.
Odată cu solstițiul de vară deschidem sezonul de Cava.
- Ulei de măsline din Spania con pan și un pahar de Cava Brut Rose Castell d’ Or
- Tapas și Tortilla cu 1 pahar de Castell d’ Or Cava Brut, 1 pahar de Cava Brut Nature Castell d’Or și 1 pahar de Cabaret – Cava Brut
- Incheiem cu scandal – 1 pahar Le Scandale Cava Brut Reserve
O să avem și trei premii pentru trei participante.
Miercuri 21 iunie, ora 19:00, Sensio Living
5 pahare de Cava, gustările de mai sus, apă plată și minerală.
Locuri limitate!
In stoc furnizor - livrarea se face după confirmarea comenzii!
Un rom din Panama creat de distilerul cubanez Francisco Fernandez, maturat 17 ani in butoaie de stejar.
Cu note picante, final lung, caramel, scorțișoară.
De culoare galben pai, cu accente aurii, prezintă bule fine si un perlaj persistent. O aromă foarte intensă care se armonizează cu notele de fructe coapte, foarte plăcută și caracteristică învechirii în sticlă. Gustul este plăcut, proaspăt și puternic. Efectele învechirii în sticlă se îmbină cu gustul fructelor coapte. Post-gustul este amplu, lung și persistent. Foarte bine echilibrat cu bule fine, abundente.
Un cupaj de 30% Chardonnay, 35% Pinot Noir si 55% Pinot Meunier, maturati in crama timp de 30 de luni. Nasul este curat si discret cu nuante de fructe rosii mici. Pe palatin ofera o senzatie de proaspetime acompaniata de vinositatea placuta. Culoare roz somon. Se recomanda servit intre 7-8°C in pahar tip fluta. O sampanie ideala ca aperitiv.
Irish Wiskey “Writer’s Tears Copper Pot “- blend compus din single pot still whiskies și single malt whiskies triplu distilate și învechite în butoaie de bourbon.
Carte - “Corespondență", James Joyce”: volum care pătrunde în intimitatea lui James Joyce, „cel mai închis dintre oameni”
"Ryoma" de la distileria Kikusui este un rom japonez cu totul deosebit, stilul său unic se datorează în special trestiei de zahăr extra-fine specifică Japoniei.
Obţinut prin presarea trestiei de zahăr, romul este maturat timp de 7 ani în butoaie de stejar, unde îşi dezvoltă complexitatea, textura, notele dulcege de vanilie şi caramel.
Kikusui Distillery amplasată pe insula Shickoku este una dintre cele mai vechi distilerii din Japonia..
Sepaj sec APPASSIMENTO din soiurile georgiene Saperavi, Shavkapito si Otskhanuri Sapere, culese si selectionate manual din zone de origine. Strugurii Saperavi si Shavkapito sunt deshidratati la soare. Fermentat si maturat in vase din lut ingropate - QVEVRI - tehnica traditionala georgiana veche de peste 8.000 de ani. Tinut 2 ani la butoi francez. Decantare recomandata.
In stoc furnizor - livrarea se face după confirmarea comenzii!
Un rom produs în Panama după o rețetă ce vine din Havana, Malecon este numele unei străzi legendare din inima acestui oraș.
Trestia de zahăr este fermentată și maturată 15 luni in butoaie de stejar. Un rom elegant,cu arome fructate.
Decanter 86 puncte
O Cava de culoare galben pai cu ușoare nuanțe aurii. A doua fermentare în sticlă si învechirea in sticla de cel puțin 14 luni, în pivnițele cramei, îi conferă o aromă fină, urmată de arome florale și fructe coapte. Gustul este extrem de vioi, compensat de un echilibru plăcut și eleganț. Post-gustul este fructat, evocând mere, pere și note de citrice. Proaspăt, plăcut, bine echilibrat și o structură bună, fină a bulei.
Naud VSOP o expresie dublu distilată din vinuri, obținute din soiuri de struguri cultivate in Fins Bois, Bons Bois si Petite Champagne, maturată minim 4 ani in baricuri de stejar.
Povestea casei Mangin et Fils dateaza din prima parte a secolului XX . Astazi Cedric Mangin ( a patra generatie ) este cel care conduce aceasta afacere de familie.
Şampania rose este făcută din cei mai buni struguri Pinot Meunier care își dezvăluie aici potenţialul lor aromatic.
Cadarca este un soi românesc vechi și unul dintre cele 12 soiuri fermentate cu drojdii naturale. Pe câmpiile aflate în apropiere de Arad se află podgoria Miniș-Măderat, locul de origine al soiurilor Cădarcă.