Un Cabernet Sauvignon cu gust expresiv și arome puternice de prune, coacăze și cireșe negre. Notele olfactive te învăluie în ciocolată neagră, vanilie, stejar și piper. Aciditatea excelent echilibrată, taninurile înalte dar mătăsoase și alcoolul perfect integrat oferă vinului un corp plin, cu final lung și voluptuos. Maturat în butoaie de stejar timp de 18 luni, cu potențial mare de învechire.
Cava Cabaret de la Castell D'Or, de o calitate exceptionala, este inspirată din spiritul original al cabaretului parizian - pasiune pentru viață. Această Cava aparține categoriei Cava de Guarda Superior și este maturata minim 12 luni în sticlă, unde are loc a doua fermentare și formarea de bule.
O Cava de culoare palid aurie fara note verzui, prezintă arome de măr, pară și gust proaspăt de gutuie cu ușoare note de paine prajita și patiserie. Bucurați-vă de aroma și prospețimea sa plină de viata!
Cupajul mătăsos, de culoare grena intens, între Fetească Neagră și Cabernet Sauvignon, este un vin corpolent și complex datorită notelor de vanilie, cacao și fructe negre. Alături de arome, taninii puternici, aciditatea echilibrată și postgustul lung fac ca acest vin să fie memorabil. Soiul Cabernet Sauvignon înnobilează frumos Feteasca Neagră, împreună oferind senzații gustative de excepție. Maturat în baricuri de stejar timp de 16 luni.
Scallywag a fost creat utilizând doar cele mai fine malțuri – un amestec de malțuri Speyside, inclusiv Mortlach, Macallan și Glenrothes învechit în butoaie și îmbuteliat într-un lot mic. Îmbuteliat la 46% putere alcoolică.Gust final: O explozie de portocală cu tutun dulce, cacao si gust bogat de tort cu fructe. Un vârf de cuțit de stejar se alătură vaniliei și aromei de sherry pentru a termina. De lungime medie cu mere si condimente.
Pinot Noir 80% si 20% Chardonnay, fara fermentatie malolactica. Asamblajul este alcatuit din struguri proveniti din anul 2011, din vite vechi de 35 ani. Maturare 24 luni pe drojdii,
Paul Bara este o legenda in Champagne. Domeniul ia fiinta in 1833, dar Paul este cel care, dupa cel de-al doilea razboi mondial, ii aduce faima. Preia afacerea familiei ca adolescent, facand parte din cea de-a sasea generatie care conduce domeniul si reuseste sa faca din Champagne Paul Bara un nume reprezentativ pentru satul Grand Cru Bouzy si chiar pentru toata regiunea Champagne.
Povestea casei Mangin et Fils dateaza din prima parte a secolului XX .Astazi Cedric Mangin ( a patra generatie ) este cel care conduce aceasta afacere de familie. Champagne Mangin Et Fils Brut ne dezvăluie caracter proaspăt, aciditatea vibrantă şi perlajul fin. Elegantă într-un pahar.
! In stoc furnizor- livrarea se face dupa confirmarea comenzii.
Mount Gay cea mai veche marca de rom din lume. Eclipse reprezinta referinta pentru modul in care Master Blender Allen Smith combina fiecare tip de rom Mount Gay pentru a ajunge la aroma si corpul droit. Pentru “aficionados” Eclipse este referinta dupa care orice rom ar trebui masurat.
Povestea casei Mangin et Fils dateaza din prima parte a secolului XX . Astazi Cedric Mangin ( a patra generatie ) este cel care conduce aceasta afacere de familie. Principalele soiuri de struguri prezente in aceasta zona fiind: Pinot Meunier si Chardonnay.
Tenuta Ulisse Masseri Primitivo un vin obținut din soiuri de struguri cultivați in regiunea Terre di Chieti din Italia, maturat pațial în bariche fine americane și franceze.Nota de degustare ne prezintă un vin roșu-rubiniu sec, arome dens fructate, mure, fructe de pădure, note florale subtile, pe palat un corp rotund, taninuri netede, o mineralitate vibrantă, un final de lungime mare, impozant, auster, elegant. Se recomandă o temperatură de lucru de 16-18C.
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
Cel mai tanar coniac de la Abecassis are o culoare aurie cu o tenta de chihlimbar. Prezinta arome de caise si struguri proaspeti ce evolueaza spre nuante de condimente si arome de patiserie . Gustul este puternic, elegant si cu lungime exceptionala.
Franciacorta AC Milan un vin spumant obținut din struguri cultivați in podgorii cu sol morainic recent, superficial cu pietricele, ideal pentru strugurii cu o bună aciditate.Nota de degustare ne prezintă arome fructate, citrice, grapefruit, pe palat uscat, apare o prospețime vie, o bună sapiditate și mineralitate, un final de lungime mare, un perlaj fin, persistent.
Acest lichior a fost creat de maestrul Casei Prunier acum 30 de ani si a ramas un blend Prunier exclusiv de atunci incolo. Contine Cognac, extract natural de portocala, sirop de zahar si apa distilata.Este un lichior care poate fi baut ca atare sau folosit la prepararea cocktailurilor
Folosim cookie-urile pentru a-ţi oferi cea mai bună experienţă de utilizare a acestui site. Prin continuarea folosirii acestui site web, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor.