Cart
CONTINUT RESTRICTIONAT PERSOANELOR SUB 18 ANI

CONTINUT RESTRICTIONAT PERSOANELOR SUB 18 ANI

Confirm ca am peste 18 ani

Ruggeri “Saltèr” Valdobbiadene Prosecco Superiore Extra Brut

70,50 lei
Cu TVA

Include SGR 0.50 lei

Buchetul debutează cu note florale care fac loc unor note generoase de mere verzi crocante și pere Williams. Perlajul fin, generos și persistent introduce un vin proaspăt, delicat, vioi și echilibrat, cu sfârșit lung.

Soi: Glera

Tara de origine : ITALIA
Cantitate : 75cl
Tarie : 11%
TIP : EXTRA BRUT
Cantitate
Add to wishlist

Include SGR 0.50 lei

Buchetul debutează cu note florale care fac loc unor note generoase de mere verzi crocante și pere Williams. Perlajul fin, generos și persistent introduce un vin proaspăt, delicat, vioi și echilibrat, cu sfârșit lung.

Soi: Glera

36 Produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

Availability: 20 In Stock

Miere de înaltă calitate pentru consumatorii pretențioși care vor să simtă natura în fiecare borcan.

Originară din regiunea de nord a Portugaliei, această miere are proprietăți terapeutice deosebite și benefice pentru sănătate, recunoscute științific.

Miere crudă de calitate superioară. Nu este procesată industrial și termic. Mierea de Iarbă Neagră este o varietate de miere monoflorală obținută din florile plantei de Heather (Erica), parte din familia Ericaceae.

COINTREAU - LICHIOR

98,00 lei
Availability: 10 In Stock

Lichiorul Cointreau este creația lui Adolphe Cointreau, un cofetar inspirat de era Revoluției Industriale franceze, care a decis să extindă afacerea de familie cu o gamă de lichioruri. În scurt timp, i s-a alăturat fratele sau Edouard-Jean Cointreau, iar în anul 1857 apare în documentele distileriei prima rețetă a faimosului lichior de portocale.

Availability: 2 In Stock

Include SGR 0.50 lei

Încă un vin semnat de Cosimo Varvaglione ! Asamblaj de Negroamaro, Primitivo și Malvasia Nera.
Strugurii sunt lăsați să se stafidească pe viță timp de cca 20 zile, în funcție de gradul de deshidratare. Scurtă macerare înaintea fermentației la temperatura de 12-14°C, pentru a extrage aromele caracteristice. Urmează fermentația la temperatură controlată de 24-26°C, timp de 20-25 zile. Apoi, vinul este separat de pielițe pentru a începe fermentația malolactică. Maturare 6 luni în baricuri de stejar franțuzesc.

Folosim cookie-urile pentru a-ţi oferi cea mai bună experienţă de utilizare a acestui site. Prin continuarea folosirii acestui site web, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor.