Cart
CONTINUT RESTRICTIONAT PERSOANELOR SUB 18 ANI

CONTINUT RESTRICTIONAT PERSOANELOR SUB 18 ANI

Confirm ca am peste 18 ani

ABK6 XO CANISTER

316,00 lei
cu TVA

In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii

Culoare intensa sustinuta de bogatia aromelor de fructe uscate, nuci si lemn dulce specifice coniacurilor invechite. Gust puternic dar fin cu note de condimente si patiserie specifice coniacurilor ABK6.

Tara de origine : FRANTA
Cantitate : 50cl
Tarie : 40%
Zona : FINS BOIS
Cantitate
Add to wishlist

In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii

Culoare intensa sustinuta de bogatia aromelor de fructe uscate, nuci si lemn dulce specifice coniacurilor invechite. Gust puternic dar fin cu note de condimente si patiserie specifice coniacurilor ABK6.

5 Produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

Availability: 18 In Stock

Alpha Estate este situată în partea de nord vest a Greciei, regiunea Amyndeon, Florina. Alpha Estate a fost fondată în anul 1997 de către experimentatul viticultor Makis Mavridis și oenologul Angelos Iatridis. De 4 ori Crama anului - Wine&Spirits Magazine.

Un vin din soiul Xinomavro 24 de luni în butoaie noi din stejar francez Allier/Jupille și 12 luni în sticlă. Fără tratament sau filtrare înainte de îmbuteliere.

Availability: 20 In Stock

Excelenta illy pentru segmentul Home. Noile capsule illy introduc o noua metoda pentru prepararea unui espresso in doua faze. Datorita unei valve, pe perioada preinfuziei, presiunea apei este mai mare si mai uniforma, asigurand o extragere perfecta a aromei din cafea. Apoi, trecand printr-un orificiu ingust cafeaua este emulsionata, dezvoltand o crema bogata si care dureaza mult. Siguranta unui espresso illy perfect intotdeauna.

Aceeasi cafea din prajirea medie, insa cu o macinare adaptata sa ofere o cantitate mai mare de cafea, fara a renunța la consistența bogata a cremei illy.

Availability: 6 In Stock

Franciacorta AC Milan un vin spumant obținut din struguri cultivați in podgorii cu sol morainic recent, superficial cu pietricele, ideal pentru strugurii cu o bună aciditate.Nota de degustare ne prezintă arome fructate, citrice, grapefruit, pe palat uscat, apare o prospețime vie, o bună sapiditate și mineralitate, un final de lungime mare, un perlaj fin, persistent.

Availability: 12 In Stock

Povestea casei Mangin et Fils dateaza din prima parte a secolului XX . Astazi Cedric Mangin ( a patra generatie ) este cel care conduce aceasta afacere de familie.
Principalele soiuri de struguri prezente in aceasta zona fiind: Pinot Meunier si Chardonnay.

O șampanie perfectă ca aperitiv.

Availability: 35 In Stock

Unico Pecorino are o culoare galbena aprinsa cu nuante verzui. Vinul are o aroma fructata de citrice, nuante tropicale, piersica alba si fructe exotice. Are un gust persistent si foarte proaspat cu un final usor balsamic. Vinul are o aciditate medie si o structura buna. Poate fi servit cu succes alaturi de antreuri de peste, peste crud aromat, crustacee.

Soi: Pecorino

Availability: 36 In Stock

De culoare galben pai, cu accente aurii, prezintă bule fine si un perlaj persistent. O aromă foarte intensă care se armonizează cu notele de fructe coapte, foarte plăcută și caracteristică învechirii în sticlă. Gustul este plăcut, proaspăt și puternic. Efectele învechirii în sticlă se îmbină cu gustul fructelor coapte. Post-gustul este amplu, lung și persistent. Foarte bine echilibrat cu bule fine, abundente.

Availability: 2 In Stock

Încă un vin semnat de Cosimo Varvaglione ! Asamblaj de Negroamaro, Primitivo și Malvasia Nera.
Strugurii sunt lăsați să se stafidească pe viță timp de cca 20 zile, în funcție de gradul de deshidratare. Scurtă macerare înaintea fermentației la temperatura de 12-14°C, pentru a extrage aromele caracteristice. Urmează fermentația la temperatură controlată de 24-26°C, timp de 20-25 zile. Apoi, vinul este separat de pielițe pentru a începe fermentația malolactică. Maturare 6 luni în baricuri de stejar franțuzesc.

Availability: Out of stock

Facem o călătorie în Georgia prin intermediul vinului, al preparatelor și al restaurantului.

Joi, 11 aprilie, de la ora 19:00 vă invit să povestim despre vinurile georgiene la Taverna Georgiană.

Vom avea 5 feluri de mâncare tipic georgiene, 5 vinuri care să le însoțească (câte un pahar de 150 ml din fiecare vin) din care ultimul va fi ceva special, un appassimento din soiuri georgiene.

Participanții vor avea și prețuri speciale pentru comenzi.

Prețul: 270 lei de persoană include 5 feluri de mâncare, 5 pahare de vin, apă minerală/plată și cafea.

Locuri limitate

Folosim cookie-urile pentru a-ţi oferi cea mai bună experienţă de utilizare a acestui site. Prin continuarea folosirii acestui site web, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor.