
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
Cognac A. De Fussigny XO Creation Cognac realizat din amestec eaux-de-vie Petite si Grande Champagne Cognac ce are in componenta cel putin 50 % vinuri Grande Champagne.
Whatsapp:
+40 736 663 458In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
Culoare intensa sustinuta de bogatia aromelor de fructe uscate, nuci si lemn dulce specifice coniacurilor invechite. Gust puternic dar fin cu note de condimente si patiserie specifice coniacurilor ABK6.
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
Culoare intensa sustinuta de bogatia aromelor de fructe uscate, nuci si lemn dulce specifice coniacurilor invechite. Gust puternic dar fin cu note de condimente si patiserie specifice coniacurilor ABK6.
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
Cognac A. De Fussigny XO Creation Cognac realizat din amestec eaux-de-vie Petite si Grande Champagne Cognac ce are in componenta cel putin 50 % vinuri Grande Champagne.
Un vin de culoare galben-pai, obtinut in regiunea Abruzzo din soiul cacciola, struguri mari,sferici, de culoare galben-chihlimbar.Un parfum delicat , note de flori albe de primavara si tente evidente de citrice, o aroma ce denota prospetime, un gust placut si intrigant.Se recomanda o servire la o temperatura de 8-10 C.
Un ceai indraznet, datorita condimentelor specifice ceaiurilor indiene - ghimbir, piper alb, scortisoara, lemongrass, dar in acelasi timp bland si delicat, ca orice tip de ceai alb. Un echilibru somptuos care ne trezeste simturile si ne provoaca papilele!
Pinot Noir 90% , Chardonnay 10%, fara fermentatie malolactica., din vite vechi de 35 – 40 ani. Maturare 48 luni pe drojdii.
Paul Bara este o legenda in Champagne. Domeniul ia fiinta in 1833, dar Paul este cel care, dupa cel de-al doilea razboi mondial, ii aduce faima. Preia afacerea familiei ca adolescent, facand parte din cea de-a sasea generatie care conduce domeniul si reuseste sa faca din Champagne Paul Bara un nume reprezentativ pentru satul Grand Cru Bouzy si chiar pentru toata regiunea Champagne.
Include SGR 0.50 lei
Arran 10 ani este un clasic al distileriei, multipremiatul sortiment reda perfect specificul insulei.
Blend din ceai verde Sencha si pudra de matcha. Rezultatul este ceea ce japonezii numesc "umami" - o licoare savuroasa si dulce.
Ingrediente: ceai verde Sencha (Japonia) 97%, pudra de ceai verde matcha (3%). Ingredientele provin din culturi organice.
Cantitate: 100g
Un vin spumant 100% Malvasia, culoare galben pai, catifelat și cu un post gust lung ce imbracă palatinul. Cea mai bună alegere pentru seri calde alături de prieteni, un aperitiv excelent, dar și un companion perfect pentru felurile de mâncare cu pește.
Maturare minim 4 ani.
In stoc furnizor - livrarea se face după confirmarea comenzii!
Un rom din melasă, maturat 13 ani in butoaie mici de stejar, fără adaos de coloranți cu arome de caramel și fructe exotice, ușoare note de cafea.
Vin Oana, eu vin, ea, vino! Dați curs invitației și gustati acest vin din Madiran făcut din soiul de struguri Tannat, soi care s-a născut in Țara Bascilor la granița dintre Spania și Franța.
Soi: Tannat
Concentrație alcool: 14%
Stil Vinuri: Sec
O seară specială între Mărțișor și 8 martie când vom ciocni cu spumante rose și vom călători din Franța în Spania, trecem prin Italia și ne întoarcem de unde am pornit ca să „decolăm” spre casă.
Vom porni cu un pahar de spumant franțuzesc, trecem la Cava, ne răsfățăm cu un pahar de Franciacorta și încheiem „comme il faut” cu un pahar de șampanie rose.
Fiecare doamnă pleacă acasă cu un mărțișor și vom avea și un concurs cu două premii.
Unde: Sensio Living
Ora: 19:00
Prețul: 350 lei include: 1 pahar Spumant, 1 pahar Cava, 1 pahar Franciacorta și 1 pahar Șampanie
gustare
apă și cafea
De la înființarea sa în 1785, Casa Piper-Heidsieck și-a dovedit priceperea inovatoare în selectarea și cupajarea vinurilor de excepție.
Essential este un cuvée echilibrat, multi-vintage, elaborat din cele trei soiuri de struguri de șampanie.
Istoria romurilor învechite în Guatemala este puternic legată de numele Botrán, una dintre familiile fondatoare ale Industrias Licoreras de Guatemala.
La mijlocul secolului XX, cinci frați ai familiei Botrán din Burgos, Spania, s-au stabilit în Guatemala. De-a lungul timpului, această familie a reușit să perfecționeze arta producției de rom prin combinarea vechilor tradiții europene - precum sistemul de maturare Solera -, cu utilizarea resurselor locale.
Cupajul mătăsos, de culoare grena intens, între Fetească Neagră și Cabernet Sauvignon, este un vin corpolent și complex datorită notelor de vanilie, cacao și fructe negre. Alături de arome, taninii puternici, aciditatea echilibrată și postgustul lung fac ca acest vin să fie memorabil. Soiul Cabernet Sauvignon înnobilează frumos Feteasca Neagră, împreună oferind senzații gustative de excepție. Maturat în baricuri de stejar timp de 16 luni.
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
O selecție exceptională de armagnac de la această distlerie de tradiție.
Ceaiul alb Bai Mu Dan (bujor alb, in traducere) este un ceai delicat, care se recolteaza primavara. Parfumul sau floral se armonizeaza superb cu aromele fructate de piersica si caisa.
Mod de preparare: 2 lingurite/250ml apa fierbinte (70 grade Celsius)
Timp de infuzare: 4 - 5 minute
Varianta cu bule a minunatului Pecorino cu o culoare galben pai si un perlaj fin, cu un parfum intens de fructe tropicale. Metoda de fermentare: Charmat - fermentare in tancuri
Folosim cookie-urile pentru a-ţi oferi cea mai bună experienţă de utilizare a acestui site. Prin continuarea folosirii acestui site web, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor.