O Cava de culoare galben pai cu ușoare nuanțe aurii. A doua fermentare în sticlă si învechirea in sticla de cel puțin 14 luni, în pivnițele cramei, îi conferă o aromă fină, urmată de arome florale și fructe coapte. Gustul este extrem de vioi, compensat de un echilibru plăcut și eleganț. Post-gustul este fructat, evocând mere, pere și note de citrice. Proaspăt, plăcut, bine echilibrat și o structură bună, fină a bulei.
Un spumant strălucitor la aspect, de o culoare roz-vișinie atrăgătoare, cu accente violacee. O aromă proaspătă cu note de fructe coapte. Un gust caracteristic soiului Trepat (un soi de strugure roșu tipic Catalan), fructat și complex, cu accent deosebit pe fructele de pădure sălbatice.
Învechirea îi conferă o textură echilibrată, menținându-l proaspăt și plin de viață. Proaspăt, plăcut, echilibrat, cu o structură buna, prezintă un post-gust plăcut și plin.
Franciacorta AC Milan un vin spumant obținut din struguri cultivați in podgorii cu sol morainic recent, superficial cu pietricele, ideal pentru strugurii cu o bună aciditate.Nota de degustare ne prezintă arome fructate, citrice, grapefruit, pe palat uscat, apare o prospețime vie, o bună sapiditate și mineralitate, un final de lungime mare, un perlaj fin, persistent.
Drappier Carte d’or Brut este expresia cea mai clară a stilului casei Drappier, redă cel mai bine aromele soiului Pinot Noir care reprezintă cel puțin 80% din cupaj. O șampanie cu 92 de puncte Wine Spectator și care este cunoscută ca fiind marca preferată a lui Charles de Gaulle.
Vin obținut din struguri atent selecționați și recoltați selectiv din plantația de Sauvignon Blanc. Vinul astfel obținut a fost apoi condiționat și îmbuteliat în serie limitată.
Tommasi este un nume de referință în lumea vinului italian, reprezentând cu mândrie tradiția și pasiunea unei familii care și-a dedicat generații întregi cultivării viței-de-vie și producției de vinuri de excepție.
Ca textura si gust, acest Amarone este sec si delicat in acelasi timp, invaluitor si de mare echilibru datorita echilibrului excelent intre aciditate si taninuri. Intreaga degustare este infrumusetata cu o textura tanica foarte placuta, care se estompeaza spre un final de persistenta excelenta, cu usoare note de fructe rosii.
Povestea casei Mangin et Fils dateaza din prima parte a secolului XX .Astazi Cedric Mangin ( a patra generatie ) este cel care conduce aceasta afacere de familie. Champagne Mangin Et Fils Brut ne dezvăluie caracter proaspăt, aciditatea vibrantă şi perlajul fin. Elegantă într-un pahar.
Franciacorta Rose un vin spumant obținut din soiuri de struguri Chardonnay și Pinot Noir cultivați in podgorii din regiunea Brescia.Nota de degustare ne prezintă un vin roze demisec, arome fructate, zmeură, căpșune, citrice, pe palat un corp plin, taninuri fine, o mineralitate echilibrată, un final de lungime medie, prospăt, persistent.
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
ABK6 este un coniac tanar detinut de Francis Abecassis. Acest VSOP are o culoare de aur invechit, un nas complex in care se simt fructele confiate si o usoara aroma de lemn urmate de note de briosa si vanilie. Gustul este bogat si cu un final placut.
Un vin spumant 100% Malvasia, culoare galben pai, catifelat și cu un post gust lung ce imbracă palatinul. Cea mai bună alegere pentru seri calde alături de prieteni, un aperitiv excelent, dar și un companion perfect pentru felurile de mâncare cu pește.
Pinot Noir 90% , Chardonnay 10%, fara fermentatie malolactica., din vite vechi de 35 – 40 ani. Maturare 48 luni pe drojdii.
Paul Bara este o legenda in Champagne. Domeniul ia fiinta in 1833, dar Paul este cel care, dupa cel de-al doilea razboi mondial, ii aduce faima. Preia afacerea familiei ca adolescent, facand parte din cea de-a sasea generatie care conduce domeniul si reuseste sa faca din Champagne Paul Bara un nume reprezentativ pentru satul Grand Cru Bouzy si chiar pentru toata regiunea Champagne.
Vin roșu sec produs exclusiv din struguri selecționați din varietatea Saperavi, cultivați în podgoriile ˝Batono˝ din Mukuzani, Kakheti, prin metoda antică tradițională qvevri (peste 8000 de ani vechime atestată). Maturat 9 luni in qvevri si 6 luni în butoaie de stejar.
Folosim cookie-urile pentru a-ţi oferi cea mai bună experienţă de utilizare a acestui site. Prin continuarea folosirii acestui site web, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor.