Cultivat in Coreea de Sud, pe insula Jeju, cunoscuta sub numele de "insula zeilor" pentru climatul placut, aerul pur, solul vulcanic fertil si biodiversitatea incredibila, acest ceai verde cu frunzele sale lunguiete, pregatit in wok urmand traditia coreeana veche de mii de ani, are o aroma delicata si subtila.
VERDE
Sunt 5 produse.
O rețetă tradițională japoneză alcătuită din ceai verde Sencha de toamnă (Bencha) și orez prăjit și expandat. Acest ceai foarte popular, extrem de răcoritor, este consumat fierbinte sau cu gheață în orice moment al zilei, în întreaga Japonie.
Greutate: 100g
Ceaiul verde bio cu flori de lavanda este o infuzie delicata si parfumata, creata pentru a oferi un moment de relaxare si rafinament.
Ingrediente: ceai verde 67%, hibiscus, ceai albastru, lavanda 4%, ulei esențial de lavandă.
Greutate: 80g
Ceaiul verde bio cu flori de mac este o bautura care combina beneficiile ceaiului verde cu arome delicate si florale ale florilor de mac.
Ingrediente: ceai verde 75%, mac 20%, extract de muscata.
Greutate: 50g
Blend din ceai verde Sencha si pudra de matcha. Rezultatul este ceea ce japonezii numesc "umami" - o licoare savuroasa si dulce.
Ingrediente: ceai verde Sencha (Japonia) 97%, pudra de ceai verde matcha (3%). Ingredientele provin din culturi organice.
Cantitate: 100g