- Stoc epuizat

Whatsapp:
+40 736 663 45897 Puncte James Suckling:”Un Prado Enea rezervat și rafinat, de mare clasă și focusat. Foarte aromat, cu caracter de prune, piersici, cireșe și cedru. De asemenea, măsline sărate. Corp mediu spre plin, cu tanini foarte fini și sfârșit lung, proaspăt. Eleganță și putere. Dați-i trei sau patru ani înainte de a-l deschide, dar este impresionant de pe acum.”
97 Puncte James Suckling:”Un Prado Enea rezervat și rafinat, de mare clasă și focusat. Foarte aromat, cu caracter de prune, piersici, cireșe și cedru. De asemenea, măsline sărate. Corp mediu spre plin, cu tanini foarte fini și sfârșit lung, proaspăt. Eleganță și putere. Dați-i trei sau patru ani înainte de a-l deschide, dar este impresionant de pe acum.”
Soi: Tempranillo, Grenache, Mazuelo (Carignan) și Graciano
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
Culoare intensa sustinuta de bogatia aromelor de fructe uscate, nuci si lemn dulce specifice coniacurilor invechite. Gust puternic dar fin cu note de condimente si patiserie specifice coniacurilor ABK6.
PE COMANDA
Un cadou elegant.
Naud Cognac VSOP cu 2 pahare.
Micuța distilerie împlinește anul acesta 100 de ani, a fost înfiiințată în 1923 de Emile Perrier , în 1936 fiul lui a transformat o veche moară într-o distilerie, pe insula Pinthiers.
Naud VSOP o expresie dublu distilată din vinuri, obținute din soiuri de struguri cultivate in Fins Bois, Bons Bois si Petite Champagne, maturată minim 4 ani in baricuri de stejar
Tommasi este un nume de referință în lumea vinului italian, reprezentând cu mândrie tradiția și pasiunea unei familii care și-a dedicat generații întregi cultivării viței-de-vie și producției de vinuri de excepție.
Un vin care ca textura este subtil si catifelat si cucereste prin gustul si prospetimea persistenta a fructelor care ii ofera netezime, un caracter lejer si elegant.
An: 2020
Cultivat in Coreea de Sud, pe insula Jeju, cunoscuta sub numele de "insula zeilor" pentru climatul placut, aerul pur, solul vulcanic fertil si biodiversitatea incredibila, acest ceai verde cu frunzele sale lunguiete, pregatit in wok urmand traditia coreeana veche de mii de ani, are o aroma delicata si subtila.
Botran este produs din trestie de zahăr de prima presă (tipuri: Chapina și La Preciosa) recoltată din noiembrie până în mai pe câmpurile Retalhuleu.
Rom Botran Cristalino folosește îmbătrânirea dinamică (Solera adaptată) și un amestec special de romuri, filtrat cu cărbune. Butoaiele care sunt utilizate în acest proces sunt: American Ex-Whisky și medium Toasted American Whiskey.
Degustare 6 februarie
Un Cabernet Sauvignon cu gust de fructe negre coapte și mix de ierburi aromatice fine care, ne arată cât de frumos a evoluat acest vin, în timpul celor 15 luni petrecute la baric. Structural și complex, acest Cabernet este desăvârșit de notele de condimente și ciocolată.
15 luni, baric din stejar
Un Shiraz complex şi bine structurat, de culoare intens rubinie, cu arome de mure, cireşe negre, prune coapte şi piper negru, unde aciditatea echilibrată şi taninurile bine integrate completează frumos corpul amplu al vinului, oferind un final lung şi concentrat.
20 luni, baric din stejar
Franciacorta Saten un vin spumant obținut din soiuri de struguri Chardonnay, cultivați in cea mai veche podgorie, situată cu fața spre lacul Iseo, beneficiind de acest microclimat favorabil.Nota de degustare ne prezintă un vin galben-pai, arome florale, salcam, tei, note fructate, pe palat un tactil mătăsos, plăcut, un perlaj fin, indicii de vanilie, un final de lungime bună, elegant, persistent.Insoțirea ideală pentru intrări delicate, pește și carne albă.Se recomandă o temperatură de lucru de 6-8C.
Sepaj sec APPASSIMENTO din soiurile georgiene Saperavi, Shavkapito si Otskhanuri Sapere, culese si selectionate manual din zone de origine. Strugurii Saperavi si Shavkapito sunt deshidratati la soare. Fermentat si maturat in vase din lut ingropate - QVEVRI - tehnica traditionala georgiana veche de peste 8.000 de ani. Tinut 2 ani la butoi francez. Decantare recomandata.
O infuzie cu parfum floral de floare de soc care se imbina cu notele fructate de zmeura si rodie pentru a oferi un amestec dulce uluitor.
Greutate: 70g
Cultivat la mare altitudine, in zona deluroasa a insulei ce este renumita in intreaga lume pentru producerea de ceaiuri exceptionale, acest ceai alb are un caracter unic, floral si catifelat. Se imbina armonios cu note blande de vanilie si aroma bogata a boabelor de tonka, ale caror note variaza delicios de la caramel si ciocolata la migdale.
In stoc furnizor - Livrarea se va face dupa confirmarea comenzii
O selecție exceptională de armagnac de la această distlerie de tradiție.
Setul Cadou include:
Folosim cookie-urile pentru a-ţi oferi cea mai bună experienţă de utilizare a acestui site. Prin continuarea folosirii acestui site web, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor.